Kako spremeniti jezik "Laitrum": pravila, algoritem

Mnogi uporabniki imajo težave pri delu s programi za angleški jezik. Morajo iskati prevod ali poskušati najti želeno akcijo sami, kar pogosto zahteva veliko časa. Ta članek opisuje, kako spremeniti jezik "Laitruma" v ruski jezik.

Kaj je Lightroom

Na internetu je na voljo veliko programov za obdelavo fotografij in slik. Obstajajo preproste urejevalniki barvne korekcije, ali profesionalni, s katerimi lahko dosežete nenavadne barvne rešitve. Eden od teh urednikov je "Laitrum". To je programska oprema za hitro, lepo popravljanje in obdelavo fotografij. Za večino uporabnikov je vmesnik programa v celoti izveden v angleščini. In za tiste, ki tega ne vedo, je zelo problematično krmariti po programu. Vendar pa bo za vsak obstoječi program vedno mogoče spremeniti jezik v ruski jezik. Nekateri razvijalci ga sami dodajo v svoje izdelke. V tem primeru je lahko preklop na ruski jezik v nastavitvah samega programa. Če ni, obstaja več načinov za spreminjanje jezika v "Laitrum" v ruščini.


Posebna zbirka

Če poskusite, v večini primerov najdete specializirane zbirke, ki so jih ustvarili navadni uporabniki. Običajno izrezujejo tuje jezike in dodajajo ruski jezik. Kompilacijo lahko najdete na številnih spletnih mestih in prenesete preko torrenta.

Ukrajinizator

Še en način, da ugotovite, kjespremeniti jezik "Laittrum" v ruščini - uporabo ruskega tkanine. To je majhen pripomoček, ki samodejno spremeni datoteke izbranega programa. Popravi jih tako, da namesto datoteke v angleščini aplikacija prebere dokument z ruskim prevodom, ki je dodan tudi v mapo. Po prenosu ruskega tkanine je treba začeti. Če dvojni klik na datoteko ni dala rezultatov, poskusite znova, šele zdaj v imenu skrbnika. Po zagonu se mora uporabnik odločiti, da bo ukrajinski namestitveni program. Določiti morate lokacijo Laitrume, nato kliknite gumb »Namesti« in počakati na konec postopka.

Sorodne publikacije