Starbound: ukazi za skrbniški strežnik

Starbound je še en "peskovnik", ki daje igralcu neomejene možnosti, toda tokrat ste v vesolju. Morate ustvariti in izboljšati svojo ladjo, obvladati nove planete, se boriti z drugimi igralci in s tujimi oblikami življenja itd. Seveda, če nameravate igrati z drugimi igralci, potem morate ustvariti svoj strežnik ali se pridružiti obstoječemu. In upravlja igro na strežniku, seveda, admin. Ta igra ima ukazne ukazne mize, ki jih lahko uporabite, če imate dovoljenje. Vendar pa so ekipe, ki so na voljo igralcu, le majhen del tega, kar je v igri. Jezik, seveda, gre za administrativno ekipo v Starboundu. Do njih lahko dostopa le skrbnik strežnika, ki sledi vrstnemu redu v svetu iger, in določa tudi posebna pravila za ta strežnik. Če postanete administrator, seveda morate vedeti več o administrativni ekipi v Starboundu in ta članek vam bo pomagal.


Zabojne ekipe in ekipe

Prvi admin ukazi v Starboundu, o katerih bi morali vedeti - to so ekipe prepovedi. Boste morali prepovedati dostop do strežnika za igralce, ki kršijo pravila, tako da lahko drugi igralci računalniških iger mirno uživajo v vašem igralni svet, in ne pobegniti v iskanju drugega strežnika, ki sledi vrstnemu redu. Zato morate zapomniti vsaj dva ukaza: ban in bancid. Prvi je bolj splošen in ponuja več priložnosti. Za ekipo boste morali napisati vzdevek igralca,izberite vrsto kopeli (ID stranke ali IP-naslov), razlog, zakaj ste jo zaprli strežniku, in dolžino prepovedi, ki jo je treba določiti v sekundah.


Če razmišljate o igralcu s kodo, lahko preprosto ustvari nov znak in se ponovno vrne na strežnik. Prepoved IP-ja blokira njen internetni naslov, tako da bo vsak lik, ki bo poskusil dostopiti do vašega strežnika s tega računalnika, blokiran. Kar zadeva Banov čas, ga ne morete določiti. V tem primeru bo prepoved večna (natančneje, do trenutka, ko se boste odločili, da igralcu pokvari). Če govorite o drugi ekipi, potem vam omogoča, da igralca preletete brez vzdevka ali drugih podrobnosti z uporabo samo identifikacijske številke stranke. Kike se od prepovedi razlikuje po tem, da ne blokira igralca, ampak ga enkrat vrže iz strežnika. Če želite to narediti, morate uporabiti ukaz kick, po katerem morate določiti samo vzdevek igralca in vzrok udarca. Takoj se bo lahko vrnil na strežnik. Vendar pa vam administratorska ekipa Starbounda omogoča, da ne samo brcnete in brcnete.

Sporočila

Kot skrbnik morate komunicirati z vsemi igralci na strežniku in komunicirati z njimi, obveščati o pomembnih dogodkih ali dogodkih. Za to potrebujete globalalert ukaz, ki pošlje vsem igralcem na strežniku opozorilo z velikimi črkami. Uporabite lahko tudi standardni ukaz za sporočila, vendar je zgoraj navedena možnost bolj učinkovita za skrbnika.

Druge ekipe

Kot lahko vidite, mu administriranje Starbound 1.0 omogoča impresivno avtoriteto. Kaj še lahko stori skrbnik strežnika? Z ukazom whereis lahko ugotovite, kje je določen igralec. Ukaz pvp vam omogoča, da omogočite bojni način med predvajalniki, in ukaz serverreload vam omogoča, da znova zaženete strežnik. V igri Starbound je administrativna ekipa na strežniku resnično impresivna, zato bi morali razmisliti o tem, da bi dobili svoj lastni igralni svet in ga popravili tam.

Sorodne publikacije