HP DeskJet 1000: cenovno ugoden in kakovosten tiskalni medij

Ena izmed najbolj cenovno dostopnih rešitev za tiskanje na zunaj je HP Deskjet 1000. Temelji na brizgalni tehnologiji. To pa pomeni minimalne stroške tiskanja in visoko kakovost izvorne dokumentacije.

Možne uporabe. Dokončanje

Samo v dveh možnih primerih je dovoljeno uporabljati HP DeskJet 1000. Eden od njih je domača aplikacija. S to uporabo omejitev prikazanih strani ne presega 2000 listov, vendar je zaradi njihove kakovosti povečala zahteve. Drugi možen način uporabe takšne cenovno ugodne rešitve je, da imate majhno pisarno z največ tremi delovnimi mesti in da mora biti tiskarski izdelek čim boljši. Celoten komplet te naprave je sestavljen iz:


 • tiskalnika.
 • Kabel.
 • Komplet kartuš.
 • Kupon z garancijskimi obveznostmi proizvajalca.
 • Priročniki za povezavo in nastavitev. Edina pomanjkljivost pri zagotavljanju te periferne rešitve je pomanjkanje kabla USB vmesnika. Povezuje se z računalnikom. Proizvajalec se je odločil, da je večina lastnikov računalniških sistemov ta dodatna oprema na voljo. Če ni, potem morate kupiti posebej. V nekaterih trgovinah lahko gre za darilo za nakup.

  Osnovni parametri. Papir Kakovost tiskanja

  Kot je bilo že omenjeno, tiskalnik HP DeskJet 1000 uporablja tiskalni tiskjet metoda. Največja velikost medijev v tem primeru je seveda A4. Prav tako je mogoče zadolžiti poljubne dimenzije slednjih, ki se izvajajo na ravni trdih gonilnikov. Njegova gostota mora biti v razponu od 60 do 280 g /m 2. Med ostalimi stranmi tega perifernega mesta je mogoče opaziti razpoložljivost podpore za tiskanje na kartonskem nosilcu in celo na fotografskem papirju. Visoka kakovost izhodnih slik je zagotovljena z ločljivostjo 4800 x 1200. Delovanje te naprave navaja proizvajalec na ravni 16 strani v monokromatskem načinu in 12 barvnih listov.


  Kartuše

  V HP DeskJet 1000 se lahko uporabita dve spremembi kapacitete črnila. Kartuše modelov CH561NE (črna) in CH562NE (niz barvnih od modre, škrlatne in rumene) gredo v bazo kompletov. Njihov vir je okoli 300 enosmernih listov. Izboljšane so tudi njihove spremembe CH56 3 AND NOT CH56 4 NOT. V tem primeru se omejitev dvigne na 500 strani. Če želite, lahko ta tiskalnik dodate v sistem z NPCH. Ta odločitev je z ekonomskega vidika najbolj upravičena.

  Postopek namestitve

  Postopek namestitve za HP Deskjet 1000 je dokaj preprost in ga sestavljajo naslednji koraki:
 • Izvlecite napravo iz transportnega kartona in namestite vse dodatne komponente (medijske pladnje za izdajo). Prav tako je potrebno odstraniti vse transportne diapozitive s traku.
 • Naslednji korak je namestitevvozlišče za tiskanje čim bližje nadzornemu računalniku.
 • Nato izvedemo vse potrebne povezave. Po eni strani z uporabo kabla organiziramo napajanje periferne rešitve. Po drugi strani pa ga z vmesniškim kablom povežite z računalnikom.
 • Nato vklopite tiskalnik s pritiskom na gumb za napajanje. Čakamo na konec njegove inicializacije, dvignemo zgornji pokrov in nastavimo začetni niz kartuš v vozičku, ki je šel v ta namen, pred tem pa smo jim odstranili zaščitni trak. Po tem zaprite zgornji pokrov.
 • Nato morate vklopiti osebni računalnik in počakati na dokončanje postopka prenosa.
 • Naslednji korak je namestitev gonilnikov s CD-ja. Po zaključku ponovno zažene računalnik.
 • Na koncu je treba natisniti preskusno stran.
 • Če je zadnje dejanje končano, je tiskalni sistem pripravljen za uporabo. V nasprotnem primeru je potrebno opraviti diagnozo, ugotoviti vzrok napake in jo odpraviti.

  Pregledi in stroški

  Pomanjkanje HP-jevega tiskalnika je velika pomanjkljivost za HP Deskjet 1000. Recenzije se osredotočajo na to posebno funkcijo. Toda iz odločitve proračuna, v vsakem primeru, tako čakati ni potrebno. Med prednostmi je tudi možnost namestitve zunanjega sistema HPC, izboljšane kakovosti tiskanja in zmožnosti izpisovanja praktično na katerem koli nosilcu. Prav tako ima zelo nizke stroške 3500rubljev

  Zaključek

  Odlično za ustvarjanje malih tiskarskih sistemov HP DeskJet 1000. In tako v majhni pisarni kot doma. V takih primerih bodo tehnični parametri periferne naprave dovolj za reševanje nalog.

  Sorodne publikacije