Seznam vseh Vključi C Razlage C

Ena najpogostejših napak programerjev je ustvarjanje koles, koles, itd. Težko se je ne strinjati, ker je v praksi tako, ampak kako se z njo spopasti? Mnogi programerji vam bodo povedali v enem glasu: učiti STL - standardno knjižnico, ki vsebuje delo številnih razvijalcev programskega jezika, in lahko pomaga pri razvoju novega programa. V tem članku bomo podrobno preučili, kaj je C #Include, kako deluje in za kaj je bil ustvarjen. Članek je priporočljiv ne le za začetnike operacijskega sistema Windows, ampak tudi za programerje prvega in drugega leta.


Kaj je to?

Za začetek je smiselno izobraževati tiste, ki se prvič srečujejo s programiranjem in ne ve, zlasti o razlikah v programiranju. Sprva so bili ljudje programirani v strojnih jezikih, po znanstvenem in tehnološkem napredku na področju mikroprocesorjev pa je bilo odločeno, da se ustvari operacijski sistem za velike množice uporabnikov. Zamisel je bila dobra, vendar jo je bilo zelo težko izvajati, saj bi za to potrebovali desetletje, če bi za izdelavo programov uporabljali strojne kode. Istočasno pa je bila zaupana še ena naloga: za oblikovanje programskega jezika, v katerem bi bilo enostavno ustvariti operacijski sistem, je S. postal jezik
.
Da, mnogi bodo rekli, da ni objektno usmerjenega programiranja, kot je C ++. To je res, vendar lahko napišete OS in funkcije, ki so dokaz za jedro Linuxa in Windows. V tem programskem jeziku se vsaka knjižnica poveže na začetek datotekezahvaljujoč oznaki #include predprocesorja. Po ključni besedi z rešetkami mora biti ime datoteke naslednje: in "tako, če je zunaj mape prevajalnika". Primer pravilne povezave: #include


Pri obdelavi prevajalnik prejme vsako takšno oznako, doda potrebne datoteke in nato prenese celoten povezovalec in interpret, ki je vključen v prevajalniški komplet. Veliko funkcij na C ++ deluje zelo dobro, vendar ne v obratnem vrstnem redu - vredno je vedeti.

Vizualne knjižnice z vključevanjem

Torej. Smo že ugotovili, kaj je Include, zdaj lahko delamo z njim, vendar še vedno ne veste ničesar o IDE, integriranem razvojnem okolju. Razvojno okolje je v bistvu pametni prenosni računalnik, če ga prerežemo preveč. Napišete kodo, po kateri jo želite prevesti. Če ste delali na Linuxu, bi morali narediti kompilacijo skozi ukazno vrstico, ročno ali preko make-datoteke, vse nestandardne knjižnice, toda vse, kar je v IDE, se izvede samodejno.
Obstaja tudi popoln nadzor nad aplikacijo, tako da ne poškoduje sistema po naključju. Ogledate si lahko potrošne vire in, kar je najpomembnejše, napake so podrobneje razložene z navedbo črte. Eden od najboljših IDE je upravičeno obravnavati Microsoft Visual Studio. Poleg tega se je v tem razvojnem okolju jezik celo nekoliko spremenil, zato bomo na tej točki analizirali najbolj priljubljeno standardno knjižnico Visual C.
Seznam knjižnic:
 • Time.h - glava datoteke za delo s časovnimi intervali.
 • Stdlib.h je glava zpriključena knjižnica standardnih razredov.
 • Stdio.h je standardna knjižnica vhodnih pripomočkov.
 • Fsteam.h je knjižnica za delo z datotekami.
 • Obstajajo tudi druge, mnogo bolj specifične knjižnice, vendar je njihova študija priporočljiva le, če je potrebno delati samo z zmogljivostmi Visual Studio. Mimogrede, obstaja več različic tega IDE, ki je odvisen od niza standardnih knjižnic, na primer, v PRO različici so orodja za delo z Android, vendar v običajnem ni nobene.

  Seznam vseh Vključi z razlagami Iz

  Ali veste, kakšni so razredi? Če ne, potem imate vprašanje, zakaj se knjižnice končajo z ".h". Da bi bili kratki, so tečaji določena vrsta Lego kock, ki jih lahko vstavite v program. Da je bilo enostavno - obstajajo. Po pravilu dobrega programiranja je treba v glavno datoteko izpolniti obvestilo o njihovih parametrih, in sicer izvedbo v ločenem s končnico "*. z "ali" *. cpp ».
  Pred razlago morate razumeti knjižnico C: Include [indows.h & gt; - Ta knjižnica je ustvarjena posebej za operacijski sistem Windows Vista, “znotraj je vse potrebne funkcije in razredi za delo ne samo iz grafične komponente sistema, ampak tudi s parametri, natančnimi parametri ukazne vrstice in številnimi drugimi. Če želite napisati programe pod "Vetrovi", potem je to prvi na seznamu študij. Seznam STL:
 • Vector.h - delo z dinamičnim pomnilnikom, ki se imenuje vektorji.
 • Map.h - posebni slovarji.
 • Iostream je knjižnica za vnos in izhod v konzoli.
 • Fout -delo z datotekami. Analog je C Vključi.
 • Stdlib je naslednik razreda drugih STL.
 • Errno.h - glava datoteke za napako v konzoli.
 • Ctype.h je glava datoteke za delo s kodo ASP.NET.
 • Standardna knjižnica je neverjetna zbirka različnih stvaritev ustvarjalca jezika, pa tudi mnogih drugih programerjev. Uporaba STL se spodbuja na vseh ravneh. Obstajajo tudi številne druge manj znane knjižnice, na primer With Include je knjižnica za delo s sistemskimi signali, vendar jih je treba preučiti v posebnih programih.

  В С ++

  Kot smo že omenili: S ++ je vse najbolje vzel iz jezika S. Glavni je prevajalnik, čeprav velja za enega najpočasnejših, saj mora obiti vsako datoteko, vsako vrstico v iskanju posebne nalepke, nato pa vse linker, in medtem ko je vse se veže, bo veliko časa, tako da so veliki projekti se bo eno uro in pol.
  Plus je visoka hitrost prejetega programa, torej njegova hitrost, tako da se ta jezik uporablja skoraj povsod, kjer je to mogoče, tudi v gospodinjskih aparatih, obstaja obvezen niz kode na C ++.

  Kaj se zgodi, če vaš računalnik nima STL?

  C ++ ima dinamično in statično prevajanje. Odvisno od sistema, v katerem je izdelek izdelan, so priložene tudi ustrezne knjižnice. Na primer, knjižnice Windows.h ne obstajajo v Linuxu in na oknih ni x11.lib (tam so knjižnice, ki imajo takšno razširitev * .lib). To dejstvo je treba upoštevati, toda zaradi inteligentnega IDE lahko izbirate med dinamičnim in statičnim dodajanjem. Ko dinamično - iz sistema specifičnoknjižnice, vendar v statični projekt traja več, vendar je zagotovljeno, da gredo v določenem sistemu.

  Na koncu

  Upamo, da boste uživali v potopu v tako čudovit in barvit svet programiranja. Če še nikoli niste napisali lastnega programa, vam priporočamo, da ga začnete prav zdaj, saj je okus zmage nad avtomobilom zelo prijeten. Upamo tudi, da vam je bilo preučevanje Include dano brez velikih zapletov. V vsakem primeru lahko obiščete MDSN in se naučite še več.

  Sorodne publikacije