Sesalnik "Samsung" za pranje z VW9000 aquafilter: pregledi

Udeleženci poštenega spola, ki živijo v stoletju najnovejše tehnologije, so dovolj srečni. Naše babice se niso zavedale, da lahko s pomočjo enega objekta naredite več vrst čiščenja v apartmaju. Takšna priložnost je nastala zaradi Samsungovega sesalnika. To je najboljši model za tiste, ki cenijo čistost in red.

Kratek pregled

Tehnična novost je izšla leta 2014. Privlačna zasnova sesalnika se združi s prednostmi naprave. Ima piramidno obliko in ni naključje. Vsebuje nekatere ugodnosti, ki jih je določil južnokorejski proizvajalec, o čemer bomo razpravljali v tem članku. Naprava je prvovrsten primer gospodinjskih aparatov, s katerim se izvajajo tri metode nabiranja: suha, vlažna in suha z vodnim filtrom.


Uporaba večnamenske naprave ni omejena na čiščenje tal. Samsung je čistilec, s katerim lahko umivate pohištvo, okna in druge primerne površine.

Glavna značilnost

Ta oblika ima kompaktno ohišje in velika kolesa, kot tudi cev za vodo in odstranljivo posodo. Priročna ročica z luknjo za roko, opremljena z daljinskim upravljalnikom, ki omogoča nadzor potrebnih ukrepov med žetvijo, na primer za prilagoditev moči vlečenja prahu. V celotnem kompletu pralni sesalnik "Samsung" vključuje univerzalno krtačo. Za to so pritrjene šobe za trdne ravnine, preproge in tkanine. Izvedba sesalnika omogoča izvedbomanevri z golimi preproge. Lahko se gladko premika po stanovanju in premaguje ovire, kot so pragovi in ​​vogali. In to je vse zaradi inženirskega načrta, ki je zagotovil lokacijo koles pod kotom za stabilnost telesa pralnega sesalnika. "Samsung" se lahko prosto vrti in se hkrati ne prevrne. Dodatna gumijasta prevleka na kolesih ščiti površino pred poškodbami.


Da bi zagotovili popolno čistost, je ta značilnost tehnične naprave, kot je stalna sesalna moč, eden najpomembnejših dejavnikov. Mimogrede, o pralni sesalnik "Samsung VW9000" v odgovorih veliko homeowners osredotočiti svojo pozornost na to prednost. Največja porabljena energija je približno 1700 W. Raven hrupa je 87 dBA. Zbiralnik prahu iz prozorne plastike (prostornina 2 litra) vam omogoča, da vidite količino zbranega prahu.

Modeli

Obstajajo 4 modeli obravnavane novosti. Barva primera je glavna vizualna razlika med vsako možnostjo. Ločen model ima določen niz objektov, ki se nekoliko razlikuje od drugega. Komplet lahko vključuje naslednje šobe: talne preproge, režo, tkanino, glavno krtačo za vlažno čiščenje, ščetko za prah, laminat iz parketa in oblazinjeno pohištvo.
Vsak kupec lahko prevzame ugodnejšo možnost zase, ob upoštevanju dodatnega dodatka.
 • Model SW 17H9050H (Sea Wave) ima napravo, ki ščiti pohištvo pred praskami in poškodbami, vendar nima krtače za parket.
 • SW 17H9070H (modrabarva) - set ima parket krtačo.
 • SW 17H9090H (srebro izvedba) - Mini Turbo je namenjen za volno in las šoba za oblazinjeno pohištvo.
 • SW 17H9071H (rdeča) - ima enako opremo kot prejšnji model.
 • Postopek akvafiltratsii

  Skoraj vsi enotni vakuum načelo, ki je kopičenje prahu v posebnih vrečah. To ponavadi vpliva na intenzivnost sesanja in čiščenja kakovosti. Vodni filter deluje na drugačnem principu. Voda se šteje za naravni filter, ki lahko odloži na absorbira kemikalij. Ko sesalnik sesa prah in umazanijo, pridejo skupaj z zrakom v vodo, kjer so deponirani. Očiščeni zrak prehaja skozi fino filtracijski sistem, se izkaže. Ta filter ni zamašen, in proces, ki poteka v akvafiltratsii način ne vpliva na moč vpotega prah.
  V HEPA filtri ustvarjajo večplastno čistilni sistem, ki je skoraj stoodstotno. Dodatne porozni filtri absorbirajo tudi glivične spore.

  Ugodnosti

  Pralni sesalec "Motorola" lahko upravičeno imenujemo alergeni aparati. Proizvodno podjetje na področju oblikovanja izdelkov, je bila ustanovljena učinkovit sistem filtriranja. Zbrani prah ostane v vodi, njegovi delci ne uporablja po prostoru in s tem očiščeni zrak. Filter HEPA 13 vpija cvetnega prahu in različnih alergenov. Ob multytsyklonnoyi čistilni sistem izboljša filtracijo. Filter je sestavljen iz 8 kamer, od katerih vsaka deluje s hitrostjo in na določeni razdalji. hvalaTakšna naprava ustvarja vrtinec, ki lahko zbira ne samo smeti, ampak tudi prsi volne.
  Samsungov čistilec s pralnim prahom z vodnim filtrom je enostaven za uporabo in lastnika sprošča pred nepotrebnimi dejanji. Na primer, pri preklopu načina ni treba spreminjati priključka za krtačo. Odstranitev vsebnika ne zahteva strokovnega znanja. Enostavno je, figurativno rečeno, z vrtenjem ene roke. Za lažje delo s standardnim čiščenjem lahko posodo za tekočino odstranite. S sesalcem lahko delate v območju 10 m. Mehanizem samodejnega navijanja omogoča prosto čiščenje prostora.

  Upravljanje

 • Da bi sesalnik deloval v klasičnem načinu, je treba filter vstaviti v bučko in ga zavarovati s posebnimi ključavnicami.
 • Da bi preklopili na vodno filtriranje, se je voda zlije v bučko na predpisano oznako. Delo uporablja ščetko in parketno krtačo, kot tudi glavno - talno-preprogo. Pri delu v vodnjaku očistite parket, laminat, ploščice in druge trdne površine. Dvostranska razrezana šoba omogoča čiščenje na neudobnih mestih in s pomočjo ščetin za kakovostno zbiranje odpadkov.
 • Z uporabo vlažnega režima čiščenja lahko na preprogo ali oblazinjeno pohištvo očistite stabilne madeže. S cevjo za oskrbo z vodo je treba napolniti odstranljivo posodo. Nato kliknite na steklenico z detergentom in luknjo v posodi, nalijte 12 ml raztopine. V primeru večje kontaminacije mora biti naprava enakomerno porazdeljena po preprogi. V deluuporabite 2 posebni krtači. Eden od njih deluje v načinu za parket, drugi pa na suho čiščenje.

  Nega sesalnika

  Po naslednjem čiščenju posodo operite in dobro posušite, da se izognete neprijetnemu vonju. To je še posebej pomembno po čiščenju z vodnim filtrom. Pri mokrem se uporabljajo posebni detergenti. Praška za perilo in orodje za čiščenje preprog ne morete uporabljati. Pri sestavljanju z vodnim filtrom lahko uporabljate samo čisto vodo.
  Skrb za pralni stroj "Samsung" vključuje sistematično pranje cevi in ​​čopiča. V ta namen se zbere polovica vedra vode in podatki o dodatku se izperejo v sesalnem načinu. Filter "Nega-13" se zamenja vsake tri mesece. Naprava za prečiščevanje je na voljo za ponovno uporabo. Po vsakem rednem čiščenju ga je treba oprati in posušiti.

  Mnenja

  Sodeč po informacijah iz pregledov strank, je tehnična novost obvladana v polnem zamahu. V pregledih pralnega sesalnika "Samsung" z aquafilterjem lahko ugotovite več prednosti: priročno montažo, regulacijo sesalne moči, zelo enostaven za uporabo, enostavno pranje, različne šobe, dobro premišljeno napravo za kabel. Pri minimalni zmogljivosti sesalnik popolnoma absorbira prah in umazanijo. Največjo prednost ljudje menijo aquafilter. Po čiščenju v tem načinu je v sobi vonj svežine.
  V pregledih sesalnika za prah "Samsung"ljubitelji čistoče kažejo na nekatere slabosti. Ti vključujejo: nestabilnost posode, predolgo cev za mokro čiščenje, neprijetno vrečko za šobe. Nekatere ljubice še niso prilagojene daljinskemu upravljanju. V procesu čiščenja se dotaknejo gumbov z rokami, ki jih po naključju preklopijo na drug način.

  Sklep

  Glede na to je jasno, kakšno neprecenljivo storitev lahko zagotovi cev za pranje Samsung z vodnim filtrom VW9000. Povratne informacije strank potrjujejo to nesporno dejstvo. Konec koncev, po čiščenju morate iz posode izliti kontaminirano vodo in jo splakniti z vodo. Poleg tega, če ima takšne stvari v domačem življenju, ljubica ne bo porabila dodatnega denarja za gospodinjsko kemijo in njen dragoceni čas. In kar je najpomembnejše - večnamenska tehnična novost bo ohranila zdravje celotne družine.
 • Sorodne publikacije