Xerox Phaser 3140: Odlična rešitev za tiskanje za domačo uporabo in za uporabo kot majhna delovna skupina.

Vstopni tiskalnik uglednega in znanega proizvajalca, ki je odličen za domačo uporabo ali za tiskanje v majhni delovni skupini ali majhni pisarni, je Xerox Phaser 3140. Njegove specifikacije in funkcije bodo v prihodnosti podrobneje obravnavane.

Kaj je vključeno v seznam opreme?

Tipična dodatna oprema v Xerox Phaser 3140 kot rešitev za proračunsko tiskanje. V njem je proizvajalec vključil vse najbolj potrebne, seznam vam omogoča, da začnete uporabljati ta tiskalnik takoj po nakupu. Vključuje naslednje:


 • Tiskalnik.
 • 2 kabla za povezavo. Eden od njih s priključki USB je zasnovan za sprejemanje informacij iz osebnega računalnika, drugi pa za napajanje tiskalnika.
 • Seznam popolne dokumentacije v tem primeru je sestavljen iz garancijskega lista in seveda navodil za uporabo.
 • Vozite z najnovejšimi vozniki. Poleg tega je ta naprava sposobna delovati v povezavi s skoraj vsako sistemsko programsko opremo.
 • Kartuša z začetnim volumnom tonerja.
 • Tehnologija. Dovoljenje za tiskanje

  Tehnologija laserskega enobarvnega tiskanja je v središču takšne periferne naprave za tiskanje kot tiskalnik Xerox Phaser 3140. Posledično rešitve za domačo uporabo in majhne delovne skupine terpisarne lahko dokumentacijo prikažejo le v črno-beli barvi. Največja ločljivost v tem primeru je 1200 x 600. Za navadne besedilne dokumente, grafikone, tabele in celo preproste slike bo to dovolj. Za kakovostne fotografije, čeprav v enobarvnem formatu, bo zagotovo malo. V tem primeru je bolje, da bodite pozorni na brizgalne tiskalnike, ki omogočajo tiskanje slik višje kakovosti in izboljšane slike. Hkrati pa bo produktivnost in večja količina tiskanja v vsakem primeru v tiskalnikih, ki temeljijo na metodi laserskega tiskanja, ki ji pripada obravnavana rešitev.


  Kartuše

  Xerox Phaser 3140 se lahko ponovno napolni samo s črno kartušo s tonerjem, v originalni konfiguraciji pa je namenjena tiskanju približno 700 strani. Njegov model je 108R00908. V prihodnje ga je mogoče ponovno napolniti in zamenjati. Takšna manipulacija bo povečala njen vir na 1500 strani. Obstaja tudi izboljšana različica kartuše za to periferno tiskalno napravo - 108R00909. V tem primeru se zmogljivost tonerja znatno poveča, kar vam omogoča, da na njem dobite 2500 listov. Upoštevati je treba le, da so v tem primeru polnjenje kartuš neformalno in se uresničujejo s pomočjo tehničnih sredstev in naprav tretjih proizvajalcev.

  Povezljivost

  Kot večina podobnih naprav v proračunskem razredu, je z Xerox Phaser 3140 opremljen samo en način povezave.Ta primer, ki ga predstavlja samo vodilni USB. Seveda, funkcije tega univerzalnega vmesnika je povsem dovolj, da organizirajo izhod dokumentacije v tem primeru, in pristanišča te oblike v pravem znesku lahko zdaj na katerem koli računalniku.

  Hitrost. Seznam formatov

  Xerox Phaser 3140 se ponaša s trdno referenčno vrednostjo za tiskalniške naprave, ki temeljijo na tehnologiji laserskega tiskanja, saj se po vklopu ogreje le 20 sekund. Izhod prve strani traja le 8 sekund. Proizvajalec v specifikacijah za to periferno napravo označuje 20 listov največjega formata A4 na minuto. Poleg prej omenjene A4 lahko zgoraj omenjena rešitev nastane na večini manjših standardnih formatov. Vključujejo črko A5 A6 in celo B5. Gostota papirja, na katerega se lahko natisne izdelek, ki se pregleduje, mora biti v razponu od 60 do 163 g /m2.

  Pregledi. Stroški

  Glede na položaj in stroške (6000 rubljev) v Xerox Phaser 3140 ni večjih pomanjkljivosti. V večini primerov se pregledi osredotočajo na ti dve prednosti. Dodate lahko tudi hitrost, veliko količino mesečnega tiskanja in nizke stroške.

  Naj povzamemo

  Za svojo tržno nišo tiskalnikov je odlična rešitev Xerox Phaser 3140. Je popoln za organizacijo tiskalnega sistema v majhni delovni skupini, doma in celo sposobna delno pokriti tisk. potrebecenter za kopiranje. V takih primerih je njegova uporaba najbolj upravičena.

  Sorodne publikacije