Opis in značilnosti vseh DLS za Skyrim

Z namestitvijo DLS za Skyrim boste lahko sodelovali v razburljivih dogodivščinah, se učili še več spretnosti in zagotovili podporo novim tovarišem. Toda okusi so različni, nekateri deli prenesene vsebine morda niso zanimivi. Katere aplikacije, ki jih potrebujete in katere aplikacije, ne boste našli, boste izvedeli iz našega članka.

Dawnguard

Zapis tega DLC je posvečen spopadu med ljudmi in vampirji. Nekdo, Harkon, je nameraval storiti grozno kaznivo dejanje, da bi pogasil Sonce, in Dovakin bi lahko preprečil, da bi to storil Rogue, ali da bi pomagal pri izvajanju načrta.
V zvezi z novo vsebino je v aplikaciji res veliko. Tako vam bo na voljo glavna zgodba, na ducate dodatnih opravil, na edinstvene lokacije, na novo opremo, uroke in spremljevalce. Ločeno, je treba poudariti pojav možnosti, da črpajo na drevo sposobnosti vampirizma in lycanthropy.


Hearthfire

Drugi uradni DLS za Skyrim. V bistvu, ne dodaja ničesar na ploskvi, vendar daje igralcu možnost oblikovanja in gradnje hiše za njegov značaj. Poleg tega je že pripravljen stanovanja lahko urejena na kakršen koli način, lebdenje nad stene trofej in dajanje pohištva v sobah.
Seveda vaša hiša ni potrebna le za lepoto. Ima tudi nekaj praktičnih koristi. Na primer, poleg bivalnega prostora boste lahko uredili vrt in v njem gojili alkemijske sestavine, vsaka soba pa bo lahko opremljena z delavnico ali laboratorijem in nato izdelana v njej.ustrezno opremo. Imeti hišo vam lahko vedno prinese ženo in dobi otroka.


Dragonborn

Ta aplikacija je omembe vredna, da boste lahko zapustili pokrajino Skyrim in se odpravili na skrivnostni otok Solstime. Zgodba je zgrajena okoli konfrontacije zmajevca, od katerega naj bi bil zmagovalec Dovakin.
Nova vsebina tretjega DLC dodaja veliko. Imeli boste priložnost raziskati nove krike in uroke, poiskati knjige s prepovedano čarovnijo, poiskati dedrično dimenzijo in še veliko več. Poleg tega boste z namestitvijo te aplikacije končno lahko ukrotili zmaja.

Legendary Edition

Morda se zdi, da je preprosta "Skyrim" osnovna igra z vsemi DLC-ji, vendar so v Legendarni izdaji razvijalci dodali veliko izboljšav, ki omogočajo raznolikost igranja. Na primer, obstajajo nove animacije dosežkov, bitka vrh, napredni sistem razvoja junaka, ki vam omogoča, da črpalka do neskončnosti, in še veliko več.

Sorodne publikacije