Dvokomorni hladilnik Liebherr CTP 2521: pregledi, specifikacije, država izdelave

Hladilnik je nepogrešljiva tehnika, ki je prisotna povsem v vsaki hiši. Na žalost, nobena naprava ne more živeti večno, tudi če ima visoko kakovostno sestavo in komponento. Vse ima svoj izraz. Torej, ko gre oseba v trgovino, poskuša vzeti model, ki bi ga finančno uredil in hkrati lahko trajal čim dlje. Dvokomponentni hladilnik Liebherr CTP 2521 je odlična tehnika, ki je že pritegnila veliko ljudi.


Info proizvajalca

Hladilniki te družbe so le evropski sestavi. Trenutno se tovarne nahajajo v Nemčiji, Avstriji in Bolgariji. Država izdelave Liebherr CTP 2521 - Bolgarija.
Podjetje se je pojavilo v povojnem obdobju, ko je Nemčija začela okrevati po lastnem porazu. Famous Liebherr je znan po svojem talentu in delu na dveh področjih: inženiring in upravljanje. Zahvaljujoč razumnemu in preračunanemu pristopu lahko z gotovostjo trdimo, da je danes blaginja podjetja zaslužen zdravnik, kot tudi odprtje naročila 90 podjetij, ki so usmerjena po svetu. Pomembno je omeniti, da so se prvi koraki k rojstvu tako uspešnega podjetja začeli leta 1938, ko je moral mladi genij postati dedič družinske zadeve. Takrat je Hans spoznal, da je zelo pomembno preučiti potrebe ljudi in jim dati, kar potrebujejo, in še vedno zaslužiti za to.

Splošni opisLiebherr CTP 2521

To je ekonomsko sprejemljiva možnost, ki je dostopna mnogim ljudem. Cena hladilnika "Liebher" tega modela se v povprečju giblje od 17000 do 25000 rubljev, kar je za evropsko kakovost celo zelo koristno. Model je samostojen, ne more biti uporabljen kot vgrajena tehnika, zato bo v tem primeru postal zanimiv za ljubitelje klasičnega hladilnika. Zamrzovalnik od zgoraj, ki je zelo primeren za uporabo pri starejših. Konec koncev, v tem primeru ne bo treba nagibati, da bi dobili izdelke.


Ohišje je izdelano iz bele plastike. Hladilnik je opremljen z elektromehansko regulacijo. Kar zadeva porabo energije, spada v tip A +++. Tako je proizvajalec navedel, da je strošek dela hladilnika le 171 kW na leto. Pravzaprav je to precej dober kazalnik, zato ni treba uničiti računov za elektriko.

Značilnosti modela

To je hladilnik s povprečno zmogljivostjo, kjer je skupna prostornina 235 litrov. Od tega 191 litrov pade na prostornino hladilne enote in 44 - na zamrzovalnik. To je odlična možnost za družino. Teža Liebherr CTP 2521 ne presega 55 kg, zaradi česar je precej lažje transportirati. Police znotraj so izdelane iz gostega stekla, ki pomaga prenesti precejšnjo obremenitev. Vsaka ljubica lahko varno položi na polico celo posodo.
Nič manj pomembna je možnost spreminjanja položaja vrat. V tem primeru se lahko tehnika vključi v katerokoliv kuhinji. Konec koncev se lahko vrata po potrebi odprejo levo ali desno. Nič manj pomemben je hrup, še posebej za družine z majhnim otrokom. V tem primeru višina hrupa ne presega 40 DB. To je kazalnik, ki ga lahko primerjamo s mirnim glasom. Parametri hladilnika - 55 x 63 x 140 cm. Ker je višina manjša od enega metra in pol, jo lahko namestite tudi pod kuhinjsko slušalko.

Hladilni sistem

Ker je ta možnost zasnovana za povprečnega kupca, je treba takoj opozoriti, da naprava nima dodatnih funkcij. Zato je cena hladilnika "Liebherr" primerna. Da bi se spopadli z glavnimi nalogami, dodatno funkcionalno in ne bo potrebno. Odtajanje hladilnika poteka izključno v ročnem načinu. Kar se tiče zamrzovalnika, lahko zamrzne do štiri kilograme na dan. To je dober kazalnik, ki pomaga ohranjati kakovost izdelkov.
Na žalost je v življenju vsake osebe lahko situacija, ko je električna energija odklopljena zaradi resne nesreče na postaji. Ampak ne skrbite, ker čez dan lahko hladilnik ohrani mraz, kar pomeni, da kakovost izdelka ne bo prizadeta. Odtaljevanje hladilne enote ima sistem za odtekanje vode.

Varnostni ukrepi

Pomembno je razumeti, da je treba vsako tehnično napravo uporabljati izključno v skladu s priporočili in navodili, ki so priložena vsakemu izdelku. Če izpolnjujete vse pogoje, potem kakovostno blago nibo izgubil svojo moč in bo zadovoljil lastnike kakovostnega dela. Zato je zelo pomembno, da se seznanite z osnovnimi varnostnimi ukrepi, ki jih je določil proizvajalec, vključno z navodili za hladilnik "Liebherr". Na prvem mestu je pomembno opozoriti na lokacijo naprave. Ne sme biti blizu kuhališča ali drugih električnih naprav, ki lahko povzročijo samodejno odtajanje.
Ni priporočljivo, da hladilnik postavite blizu okna, če je sončna stran. Ultra-vijolični žarki povečajo obremenitev na enem kompresorju in omogočajo obrabo, kar lahko negativno vpliva tudi na stanje tehnične naprave. Pred tem je priporočljivo, da skrbno premisliti o kraju, kjer se bo nahajal, saj je mogoče poškodovati mehanizem, ko se brezskrbno premika.
Sodobni modeli se v enem vidiku ne razlikujejo od starih hladilnikov - prepovedano je polagati vročo hrano na polico, saj bo to povzročilo tudi odmrzovanje in poškodbe izdelka. Tudi v navodilih za hladilnik "Liebher" izjavil, da za preprečitev prezgodnje odpovedi naprave zaradi nestabilnega napajanja, mora potrošnik zagotoviti zaščito. V ta namen je najbolje priključiti napravo preko regulatorja napetosti.

Prednosti modela

Na podlagi ocen strank podjetja Liebherr CTP 2521 lahko sklepamo, da ima model, tako kot vsak drug hladilnik konkurenčnih podjetij, svoje prednosti. Kakšne so koristi potrošnikov?
 • Kompaktnost Zahvaljujoč dimenzijam hladilnika lahko postavimo tudi v ozek prostor. V svojih pregledih Liebherr CTP 2521 je veliko opozoril, da ga lahko namestimo tudi pod oklopnimi omaricami, kar tudi prihrani dovolj prostora.
 • Specifikacije. Najprej je potrebno upoštevati energijsko porabo, saj je 171 kW letno resnično nepomemben strošek, zato ta tehnika spada v dokaj visok razred - A +++.
 • Hladilni sistem, ki od lastnika ne zahteva dodatnih ukrepov. Odtaljevanje kapljic je ena od najsodobnejših funkcij, ki jih ponuja večina sodobnih modelov. Izdelki v takih napravah ne vreme in ne izgubijo svoje naravne vlage.
 • Dobro znano ime proizvajalca je jamstvo za kakovost in trajnost. To je zelo pomembno, saj globalna blagovna znamka ne bo nikoli ustvarila modela slabe kakovosti. Večina potrošnikov upošteva preglede Liebherr CTP 2521, ki so izbrali ta model zaradi evropske kakovosti montaže.
 • Tiho delo. Kazalci 40 dB, ki jih zahteva proizvajalec, so popolnoma skladni z resničnostjo, kar je izredno pomembno za družine z majhnimi otroki.
 • Slabosti modela

  Poleg prednosti, ki so bile na voljo pri pregledu uporabnika na Liebherru CTP 2521, so navedene tudi slabosti:
 • Ne vedno premeri pritrditve vrat ustrezajo luknjam za zatiče. Zato peresa ne sedijo trdno in se lahko sčasoma popolnoma pretresejo. Dolžina kabla je tudi nezadostna, zato mora biti vtičnica blizu.
 • Ergonomija notranjega prostora.In čeprav so dimenzije naprave precej kompaktne, je v napravi nekaj pomanjkljivosti. Na primer, ni dovolj druge police, pod katero bi lahko dali izdelke. V zamrzovalniku je zadnji regiment preozek, tako da je nemogoče postaviti veliko količino zamrzovanja.
 • Vprašanja o kazalcih hrupa ostajajo. V tem primeru so bila mnenja med potrošniki razdeljena. Nekateri trdijo, da ustreza zahtevanim značilnostim, medtem ko drugi trdijo, da ta vrsta tehnologije povzroča veliko hrupa.
 • Z omrežno vrvico je povezana še ena neprijetnost. V večini primerov morate še vedno kupiti dodatni podaljšek, da napravo postavite na ustrezno mesto.
 • Ali naj kupim Liebherr CTP 2521?

  Vsak potrošnik išče hladilnik, ki bi lahko kar najbolj zadostil svojim potrebam. Pomembno je razumeti, da bo za napredne tehnološke navdušence ta različica zelo enostavna za uporabo. Kar se tiče funkcionalnosti, v tem pogledu Liebherr CTP 2521 resnično zmaga.
  Če analiziramo trenutni trg, je treba omeniti, da se povprečni stroški hladilnika gibljejo med 20 in 23 milijonov rubljev. To je dokaj razumna cena za tako napravo, ki je pogosto znana kot izum znane blagovne znamke. Zato je treba izhajati iz lastnih premislekov in paziti na tehnične značilnosti - kako so resnično pomembne in ali obstaja alternativna različica iste vrednosti.

  V zaključku

  Hladilnik Liebherr CTP 2521 sam po sebi - model evropske skupščine. On jekompaktne velikosti in ima sodoben sistem odmrzovanja. Ta možnost je odlična za majhno družinsko ali manjšo kuhinjo.

  Sorodne publikacije