Najboljši Premier Tank. Pregled vrhunskih rezervoarjev

Morda je najbolj priljubljena in najpomembnejša plačana vsebina v igri World of Tanks vrhunska tehnologija. Te edinstvene naprave imajo visoko donosnost, nenavadno igro in druge zanimive funkcije. Gre za najboljše prem-tenke, o katerih bomo razpravljali v današnjem gayday-u.

Ravni vrhunske tehnologije

Najprej je treba opozoriti, da vsi premijski rezervoarji ne gredo v stik s svojo glavno nalogo - kmetijo. To praviloma velja za avtomobile do 7. stopnje, ki nimajo dovolj visoke donosnosti. Na podlagi tega dejstva smo se odločili, da iz našega vodnika odstranimo najboljše premke nizkih nivojev, pri čemer ostanejo le predstavniki 7. in 8. ravni.


V tem primeru ima tehnologija premije na nizki ravni svoje prednosti. Običajno se njihove izjemne značilnosti uporabljajo za povečanje odstotka zmagovitih bitk in koeficienta učinkovitosti (učinkovitosti). Tudi takšne naprave so lahko uporabne za naslednje namene: valjanje posadke, zbiranje in ventilator. Ampak nazaj na pregled premije rezervoarjev 7. in 8. ravni. Že povedano je, da ima tehnika te kategorije odlične kazalnike donosnosti. Podobna značilnost omogoča kmetiji 50-60.000 iger srebra za eno bitko.

Oprema premijskega nivoja

Vsi rezervoarji stopnje 7 zasedajo nerazvrščeno prehodno nišo v vrzeli med testnim peskovnikom in višjoravni igre. Ta kategorija velja za najbolj udobno za igro. Seznam vrhunske tehnologije 7. stopnje vključuje precej zanimive modele, katerih značilnosti in značilnosti ne zagotavljajo le dobre kmetije, ampak tudi dostojno igranje.


Odločili smo se za bivanje le na dveh modelih: SU-122-44 in Krupp-Steyr Waffentr. Morda bomo upoštevali tudi druge boljše ravni farmacevtske ravni 7, toda igranje na njih je težavno in ni zelo udobno. Prav tako naš vodnik ne vpliva na pregled posebnih promocijskih cistern, vzorec E-25 iz preprostega razloga, da jih je mogoče kupiti za navaden denar.

SU-122-44

Začnimo s pregledom modela SU-122-44, katerega instrument povzroči povprečno škodo 390 enot in izvede preboj. Ogromna škoda in dobra hitrost bosta nadomestili nizko permeacijo 175 mm, sile enega SU-122-44 pa z lahkoto rešimo z robustnim rezervoarjem 8. in celo 9. stopnje. Ta grozen avto ima dokaj nizko ceno za popravila in poceni lupine.
Če govorimo o slabostih SU-122-44, je vredno omeniti prisotnost ne najbolj natančnega orodja z nizko oklepno močjo. Poleg tega se stroj včasih znajde na dnu seznama - na devetem nivoju, kjer nizka permeacija 175 mm nima teže.

Krupp-Steyr Waffentr ger

Nemški Krupp-Steyr Waffentr? Ger je dobra izbira za tiste, ki želijo škodovati svojemu nasprotniku s precej visoko stopnjo škode. V rezervoarju je 88 cm pištola, ki lahko za isti namen pošlje več školjk v vrsti. Omeniti je treba tudi visoko stopnjo prodiranja 203 mm in sprejemljivo moč celotne škode v 240 enotah.Slabosti PA-SAU Waffentr? Ger so naslednji kazalci: slabo pospeševanje, premikanje z nizko hitrostjo, odsotnost oklepnega pokrova in odprtega krova. Ta stroj je lahko dobra kmetija, vendar morate za to uporabiti ustrezno taktiko.

Oprema premium razreda 8

Osma raven omogoča dostop do največje izbire vrhunske tehnologije. V zameno pa se ukvarjamo z več, najbolj presenetljivimi primeri. Vsak rezervoar ima svoje edinstvene lastnosti, in zahvaljujoč visokemu razmerju dohodkov, lahko hitro zapolnimo potrebno količino srebra za igre na srečo. Vredno je reči, da je 8. raven - ena izmed najdražjih, tako da bo treba kupiti tehnologijo. Na srečo se vsi stroški povsem izplačajo, tako da na tej ravni ne more biti pomanjkanja srebra.

KV-5

Odpre seznam opreme 8. ravni sovjetskega premijskega modela. Ta težek rezervoar ima močan motor, ki mu omogoča razvoj maksimalne hitrosti. Za zaščito telesa se uporablja okrogla oklep. Ugotavljamo, da je stopnja penetracije oklepov v KV-5 najslabša na vseh osmih ravneh, kar seveda vpliva na škodo, ki jo povzročajo. Na srečo ta pomanjkljivost ni veliko v očeh zaradi visoke stopnje ognja.

L? Mi

Tank L Imamo ugled najbolj donosnega predtočka v vseh WoT, predvsem zaradi povečane stopnje farmacije in dobrega orožja. To je zahvaljujoč močni topovi, L? Smo sposobni vzdržati močne nasprotnike v desetiravni. Poleg visoke perforacije 234 mm in presenetljive natančnosti (033), bo rezervoar užival dokaj dobro zaščito stranic, značilno masko in stabilen stolp. Še ena prednost L? Mi je veličasten pregled, ki je približno 400 metrov.
Kar zadeva glavno pomanjkljivost tega avtomobila, je vse tu v visokih stroških. L? Mi nismo le najbolj donosni prem tank, ampak tudi najdražji. Med drugimi slabostmi lahko izberete igranje: šibka frontalna zaščita, tanek in okoren NLD, potovanje z nizko hitrostjo, pomanjkanje normalne dinamike, draga popravila in visoki stroški lupin.

T-34

Dopolnjuje naše današnje prve trije pred-rezervoarje 8. razreda T-34. Ta težek ameriški avto ima zelo močan pištolo in praktično neprebojni stolp. Mnogi igralci uvrščajo T-34 na drugo mesto v priljubljenosti med premium rezervoarji 8. stopnje, še posebej, če upoštevajo dejstvo, da je bila prej razdeljena na brezplačni osnovi. Med ključnimi značilnostmi tega stroja lahko omenimo: dober udarec 248 mm, neprebojni stolp, kakor tudi poškodbo 400 enot, ki se uporablja v enem posnetku. Slabosti so v dolgem ponovnem nalaganju orodij, nizki gibljivosti, počasnosti posameznih delov (stolp in telo) in nazadnje v srednjem pregledu.

Končna izbira

Kateri prem-tank je boljši? Na to vprašanje ni mogoče natančno odgovoriti, saj so vsi zgoraj navedeni rezervoarji primerni za njihove glavne naloge. Opominjamo, da je tehnologija premium razreda resen denarni prispevek,končna izbira mora temeljiti na igralčevem slogu, taktiki in zmožnostih.

Sorodne publikacije