Minivan vseh blagovnih znamk: seznam avtomobilov, kratek pregled

Minivan vseh blagovnih znamk je v kategoriji avtomobilov, ki so v znatnem povpraševanju, zlasti za družinsko ali kolektivno potovanje. To je posledica dejstva, da lahko ta avtomobil sprejme veliko več potnikov kot limuzina ali karavan, pravice do upravljanja pa pripadajo isti kategoriji. Poleg tega ta tehnika porabi manj goriva kot večina SUV-jev in crossoverjev. Razmislite o nekaterih variacijah od znanih blagovnih znamk in njihovih kratkih značilnosti.

Toyota (minivan)

Ta proizvajalec ima več različic tega razreda. Preberite več o funkcijah znamke Alp Hard. Ta avto se je začel leta 2015. Njegova povprečna cena je približno 35-4 milijonov rubljev. Vozilo je opremljeno z bencinsko pogonsko enoto s kapaciteto nad 200 konjskih moči in 35 litri.

Poraba goriva v mešanem načinu je približno deset litrov goriva razreda AI-95. Glede na zmogljivost in težo avtomobila, ki je več kot dva in pol tone, je to povsem ekonomski kazalnik. Alfrade Toyota je enoprostorec, ki lahko prevaža sedem potnikov brez upoštevanja voznika. Avto ima dolžino 491 metrov, opremljen je s kompozitnimi stoli in je edinstven v oblikovanju. Na stotine kilometrov se avto pospeši v osmih sekundah s pragom 200 kilometrov na uro.

Renault Lodgy

Ta Renault je enoprostorec, ki se v nekaterih državah prodaja z logotipom Dacia.Lahko sprejme od pet do sedem potnikov, opremljenih z različno opremo. Samo pet tipov motorjev je. Strošek avtomobila je povsem sprejemljiv (od 10 tisoč evrov ali okoli 600 tisoč ruskih rubljev za avtomobile v letu 2016). Električne enote imajo prostornino od 12 do 16 litrov z ustrezno močjo 85/90 ali 110 "konjev". Avto je priljubljen v državah vzhodne Evrope, vendar uporabniki opozarjajo, poleg dobre opreme in udobja, tudi na nizko raven varnosti. To potrjujejo posebni trki. Renault je minivan, ki je osredotočen predvsem na tihe mestne izlete.

Volkswagen

Pri tem proizvajalcu upoštevajte model Caddy. Ta "Volkswagen" je enoprostorec, ki je na voljo v komercialnih in potniških različicah. Na njeni podlagi je nastalo več podobnih priljubljenih sprememb. Cena tega vozila se spreminja na območju enega milijona in pol. Avto ima lahko 16-litrski dizelski motor (110 KM) ali dizelski motor s 16 l /102 konjskih moči.
Dolžina karoserije je 44 metrov v vozilu, ki je nameščena med pet in osem osebami, ki so odvisne od sprememb. Vsi avtomobili tega tipa so opremljeni z avtomatskim prenosom blagovne znamke DSG. Označite lahko tudi naslednje vzorce iz koncerna Volkswagen:
 • Minivan California
 • Multivan.
 • "Caravel".
 • Vsi temeljijo na "Transporterju", vendar imajo svoje posebnosti v notranji opremi, motorjih in zmogljivosti. Poleg tega se tudi minibusi razlikujejo po namenu inpolnjenje elektrarne.

  Kaj ponuja Sirotron?

  Minivan vseh znamk ima precej podobne značilnosti, vendar obstajajo tudi značilne razlike. Na primer, podjetje "Citroen" ponuja dve moderni spremembi v tem razredu. Eden od njih se imenuje Grand Picasso-4. Avto sprejme do sedem oseb, ima dolžino 45 metrov. Avtomobil ima dizelski motor z 16 ali 20 litri z zmogljivostjo 110 in 138 konjskih moči.
  Razvili so tudi analoge bencina s konvencionalnim mehanskim prenosom s petimi razponi. Pri nekaterih variantah se uporablja stroj s sekvenčnim preklapljanjem hitrosti brez uporabe pedala sklopke. Hitrost vozila - 195 km /h do maksimuma in poraba goriva je približno devet litrov v mešanem načinu. Drugi model se imenuje Berlingo Multispace. Ima 16-litrski motor z zmogljivostjo 66 konjskih moči. Avto je preživel pet litrov goriva zunaj mesta in pospešil do sto kilometrov v trinajstih sekundah pri maksimalni hitrosti 165 km /h.

  "Priročen": serija enoprostorec Grand Starex

  Priljubljen avtomobil je skupaj z voznikom zasnovan za osem ljudi. Če je potrebno, lahko namestite dodatne stole, povečanje zmogljivosti za še 4 osebe. Kot elektrarna se uporablja dizelski motor s kapaciteto 25 litrov in 170 konjskimi močmi. V bencinski verziji je zmogljivost 24 litrov, zmogljivost pa 173 "konj".

  Kot prenosnik se uporablja petstopenjski avtomatski stroj ali štirikolesni mehanikobmočja "Hyundai" je enoprostorec, ki ga odlikuje odlična okretnost, s polmerom vrtenja le 56 metrov. V tem primeru je dolžina telesa - 5 m.

  "Mazda"

  Ena izmed najbolj razširjenih v obravnavani kategoriji je peta serija. Mazda je enoprostorec, z različnimi modifikacijami. Med objavo serije so se spremenili trije modeli. Vozilo je bilo izdelano od leta 1999 do 2015. Rabljeno vozilo lahko kupite po ceni približno milijon rubljev. Tako kot enoprostorec vseh blagovnih znamk je avtomobil primeren za dolge vožnje, lahko sprejme do sedem ljudi. Enota doseže 558 metrov v dolžino, opremljena z mehanskim menjalnikom s šestimi razponi ali robotskim sistemom s petimi koraki. Avto pospeši na sto v dvanajstih sekundah, največja hitrost je okoli 190 kilometrov na uro. V gibanju je vozilo opremljeno z bencinskim ali dizelskim motorjem prostornine 16/18/20 litrov.

  Predstavniki Forda

  Razmislimo o glavnih značilnostih Fordove (kombi) kategorije Tourneo Connect. Oblikovalci podjetja, ki so se popolnoma spopadli z nalogo, so lahko avtomobilu dali sodoben videz in dobre lastnosti. Avto je opremil originalno mrežo radiatorjev z prepoznavnimi zunanjimi funkcijami, ki so primerne za mlajše družine in starejše voznike.
  Upoštevan "Ford" - enoprostorec, ki je v osnovni opremi opremljen s premičnimi žaluzijami na radiatorju, senzorjem za aktiviranje in informacijskim sistemom varčne porabe goriva. Iz druge oprememogoče je omeniti bencinski motor za sto konjskih moči, ki porabi približno šest litrov goriva v mešanem ciklu. Ta avto se razlikuje tudi z manjšim izpustom škodljivih snovi v ozračje.

  Blagovna znamka Nissan

  Ta blagovna znamka proizvaja enega najboljših avtomobilov v svojem razredu z agilnostjo in zmogljivostjo. Brand NV je na voljo v potniški in komercialni verziji. Cena avtomobila je približno 35 tisoč dolarjev (približno 1 milijon 270 tisoč rubljev). Ta avto je opremljen s štiri-litrskim motorjem s šestimi valji ali bencinskim analogom 56 litrov z zmogljivostjo 375 konjskih moči. Nissan je minivan, ki ima avtomatski menjalnik s sedmimi sedeži, ki je na trgu predstavljen v več modifikacijah, ki se razlikujejo po višini strehe, vrsti elektrarne in funkcionalnosti. Različica za potnike je trenutno na voljo samo pri modelu NV-3500 HD.

  Mitsubishi

  Eden najuspešnejših projektov te japonske družbe je enoprostorec "Grandis". Avto si je zasluženo pridobil popularnost po vsem svetu. Avto je bil izdan do leta 2011, njegova cena pa je znašala približno milijon rubljev za novo kopijo. Vozilo s telesno dolžino 475 metrov je bilo izdelano z možnostjo pristanka šest ali sedem potnikov, opremljenih z bencinskim motorjem z zmogljivostjo 162 konjskih moči in prostornino 24 litrov. Motor se lahko kombinira s petstopenjskim ročnim menjalnikom ali s šeststopenjskim avtomatskim strojem. Omejitev hitrosti stroja je dvesto kilometrov na uro.

  Chevrolet Orlando in Opel Zafira Tourer

  Chevrolet Orlando predstavljaavtomobil, ki lahko sprejme od pet do sedem ljudi. Ima več možnosti, in sicer:
 • Standardna izvedba z bencinskim motorjem 18 litrov in petstopenjskim ročnim menjalnikom.
 • Analogno z enakim motorjem, vendar avtomatsko škatlo za šest območij.
 • Vagon s petstopenjskim menjalnikom (avtomatski) in dvolitrsko enoto.
 • Avto ima privlačno zunanjost s široko rešetko hladilnika, pospeši do 190 kilometrov na uro. Na 100 km porabi približno šest litrov goriva. Cenovni razpon se giblje od 700 do 900 tisoč rubljev.
  Pri motoristih je manj priljubljen tudi Opel Zafira Tourer (Opel Zafira Tourer). Opremljen je z turbinskim dizelskim motorjem 189 litrov ali 14 AT /20 CDTi motorjev. Moč zadnje enote je 165 "konjev", združuje se z avtomatskim menjalnikom. Avtomobili te modifikacije imajo sprednji pogon, ki se razlikujejo v stroškovni učinkovitosti in zanesljivosti. Vozilo lahko sprejme sedem potnikov in stane najmanj 12 milijonov rubljev.

  Kia Carnival

  To je devet sedežev, ki bo v posodobljeni različici starta izšel leta 2014. Avto ima dizelski motor z volumnom 22 litrov (moč je 202 konjskih moči). Obstaja možnost preklopa na ročno krmiljenje, vrstice sedežev pa se lahko dodajo ali očistijo glede na število prevoženih oseb ali količino tovora.

  Ocene uporabnikov

  Po lastniških izjavah imajo enoprostor vseh blagovnih znamk svoje prednosti in določene slabosti. Nemški avtomobili so znanizanesljivost, praktičnost in dolga življenjska doba. Vendar pa imajo dokaj visoko ceno in nič manj dragih rezervnih delov. Kitajski in korejski partnerji so cenejši, vendar imajo manj varnosti in varnosti.
  Če povzamemo zadevna vozila, vsi združujejo možnost prevoza od pet do osem ljudi, povečanje prtljažnega prostora s spreminjanjem zadnje vrste sedežev in donosnosti v primerjavi z jeepom ali crossoverjem. Stroji niso namenjeni ekstremnim potovanjem in dirkanju. Ta vrsta avtomobila, kot je enoprostorec, se upravičeno šteje za prevoz za družinsko potovanje na različnih razdaljah.

  Sorodne publikacije