Vzroki in odpravljanje napak »Za vas ni mogoče uporabiti dvigovanja«

Oddaje v živo izvajate sami ali ste samo gledalec - ni pomembno, da nihče ni zavarovan zaradi blokiranja vsebine besedila "Uporaba Twitcha je za vas nemogoča". V večini primerov težava ni v storitvi Twitch, temveč z vašim. Razlogi za takšno napako in načini ravnanja z njimi zdaj in razmisli.

Kršitev pravil za oddajanje

Če ste aktivni strežnik in se ponovno prijavite v svoj kanal, boste videli sporočilo, da ne morete uporabiti Twitch - to pomeni samo eno: vaš kanal je bil blokiran zaradi kršenja pravil za oddajanje.


Ni pomembno, če ste novinec ali že z veliko publiko naročnikov - pravila storitve Twitch so namenjena vsem. Smiselno je nadaljevati in poročati, da bodo pravila na drugih platformah za neposredno predvajanje drugačna in se lahko bistveno razlikujejo od iste storitve Twitch. Torej, če hkrati izvajate na več platformah, morate preučiti pravila vseh spletnih mest. Na primer, pred kratkim je Twitch uvedel pravila oblačenja glede oddaj. Od zdaj naprej, če oblačila, v katerih se oddaja streme, poudarjajo ali, nasprotno, razkrivajo obrise telesa - to je groba kršitev in lahko blokira celoten kanal za tako stvar. Še posebej velja to za dekleta, ki že v tem času nosijo popolnoma obleko. Toda fantje se ne smejo sprostiti, ker goli ali goli trup - posledice so enake. To je toInovativnost se je dotaknila le ene storitve, neupoštevanje tega pravila pa ne razbremeni odgovornosti.


Torej, če vidite v sebi sporočilo "Ne morete uporabljati Twitch" in ste stremec na vašem kanalu - to pomeni, da ste kršili neko točko v pravilih za uporabo storitve Twitch, morda celo zgoraj.

Pogled od gledalca

Tudi če ste gledalec, ne stremec, se za vas uporabljajo določena pravila. Prepovedano je užaliti druge obiskovalce na oddajah, užaliti sam streme, prikazati rasizem v vseh oblikah. Obstajajo tudi druge regulativne dejavnosti za storitev Twitch, ki jih lahko vedno preberete med registracijo in po njej v razdelku "Pomoč". Torej, če vidite sporočilo, da uporaba Twitcha za vas ni mogoča, to pomeni, da je prišlo do kršitev, ki jih morda niste poznali in se niste seznanili z registracijo na strani Twitch.

Blokiranje v odsotnosti kršitev

Zakaj bi napisali "uporaba Twitcha za vas ni možno", če niste popolnoma kršili ničesar in ravnali v skladu z določenimi pravili? Da, to se zgodi, še posebej, če imate dinamični naslov IP. Da bi razumeli, kaj je dinamični naslov, morate vedeti, da sta na internetu dva tipa naslovov - dinamična in statična.
 • Dinamični naslov IP je naslov, ki se lahko sčasoma spremeni, ko se ponovno zažene, se bo že spremenil.
 • Statični naslov je zagotovljen stalni naslov IPPonudnik internetnih storitev za vaš računalnik. Ta naslov je vedno konstanten in se nikoli ne spreminja.
 • Zdaj, ko razumete, kaj je statični in dinamični IP naslov, lahko pogosteje pojasnite, zakaj vam pisanje "Uporaba Twitcha ni možno" v odsotnosti kršitev z vaše strani. To se lahko zgodi, kot je omenjeno zgoraj, samo na dinamičnem naslovu IP, razlog pa je preprosto - nekdo, ki je povezan z internetom, ima isti IP naslov, ki ga imate zdaj in pod tem naslovom krši pravila spletnega mesta Twitch. Storitev Twitch uporablja blokiranje po naslovih IP, zaklenjeni naslov pa je prostovoljen, če ga dobite, ko ste povezani z internetom. Če uporabljate dinamični naslov IP, lahko ključavnica naključno pridobi povsem vsakega uporabnika interneta.

  Načini reševanja problema

  Ni pomembno, ali ste vi ali gledalec stremec, če na zaslonu vidite, da ne morete uporabiti Twitch, naredite naslednje:
 • Napišite storitev podpore Twitch in poskusite rešiti problem skozi njih.
 • Poskusite ponovno naložiti usmerjevalnik - to lahko pomaga le, če imate dinamični naslov IP.
 • Za zamenjavo trenutnega naslova IP uporabite proxy strežnike. V primeru statičnega naslova IP odstopi.
 • Prva in druga možnost sta najprimernejša načina za rešitev problema. Tretja pot je najboljša, če prva dva načina nista pomagala.

  Nasveti za zastavice in gledalce

  Če ste stremec inUpajte na svoj kanal, nato se najprej prepričajte, da imate statični naslov IP. S takšnim IP-jem se lahko povežete v osebni pisarni vašega ponudnika internetnih storitev. V prihodnosti vas to lahko reši večine težav. V primeru, da ste preprost gledalec, ne potrebujete v bistvu statičnega IP, dovolj je, da ponovno zaženete usmerjevalnik, problem pa bo rešen v večini primerov podobne blokade. Prav tako ne pozabite, da se morate ustrezno odzivati ​​na oddaje in slediti pravilom, ki jih zagotavlja hitra podlaga.

  Sorodne publikacije