Sims 3: Seznam vseh dodatkov in imenikov

Sprostitev tretjega dela priljubljene serije The Sims je zajela ne le navdušence po vsem svetu, ampak tudi ljudi, ki se radi občasno potopijo v ta simulator življenja. V sodobnem svetu le malo ljudi ve, kdo je tak "Sami". To je ena izmed najbolj uspešnih in široko prodajanih serij. Zahvaljujoč dobremu sprejemu občinstva, Electronic Arts že vrsto let izdaja nove in nove igre, namenjene virtualnim moškim.

V današnjem članku bomo govorili o Sims 3. Seznam vseh dodatkov in katalogov, ki so prispeli v ta del, bodo navedeni spodaj.

Splošne informacije

The Sims 3 je bila izdana leta 2009 kot osnovna različica. Osnovna ideja igranja je nadzor življenja oddelka Sima, katerega nadzor vpliva na vse časovne razmere: od rojstva do smrti. "Sims 3" je nenavaden peskovnik, ki pošlje igralca v izmišljeno mesto Sunset Valley, ki ga je ustanovilo več uglednih družin. Ljubitelji prejšnjih iger bodo prijetno presenečeni, ko bodo med prebivalci novega mesta videli nekaj znanih obrazov.

Igralci lahko ustvarijo cele družine, vendar je število Simov omejeno na osem. Glavni cilj je zadovoljiti želje in potrebe virtualnih oddelkov. Igralnost ni časovno omejena - to pomeni, da lahko družine ustvarimo enega za drugim, brez kakršnih koli omejitev. Za razliko od svojega predhodnika, "Sims 3" in vse dodatke na seznamu (o tem bomo malo govorilikasneje) postalo veliko bolj priročno in raznoliko. Razvijalci so delali na izboljšavah v urejevalniku znakov, dodali sistem "Mood", ki je temeljil na dogodkih, ki so se zgodili v enem dnevu, in posvečali pozornost drugim pomembnim podrobnostim. Druga pomembna novost v tretjem delu je bila zmožnost onemogočanja uporabniškega nadzora. Torej lahko Sima zdaj sprejema odločitve o svojih dnevnih aktivnostih.

Edinstvenost virtualnih moških

Heroji The Sims 3 so postali še bolj prefinjeni in premišljeni. Odločevalci igre so bili odstranjeni zodiakalni znaki. Dojenčkom so bile podeljene številne značilnosti lika, od katerih je vsaka dodana pri prehodu v novo življenjsko obdobje - do trenutka, ko se bo z mladostjo spreminjalo obdobje vzreje. Genetske značilnosti, ki jih najdemo v drugem delu, so ostale v tretjem: starši lahko svojim otrokom posredujejo nekatere značilnosti. Pri tem je treba upoštevati dejstvo, da se bo, če je majhna Sedma zrasla slabo, lastnosti značaja v vzponu prenesle na ustrezno.

Pri ustvarjanju znaka lahko izbirate med več kot sedemdeset edinstvenimi značilnostmi. Sim je lahko dober, zloben, karizmatičen, vesel in celo računalnik. Nemogoče je dati hkrati nasprotne značilnosti, na primer hrabrost in strahopetnost. Heroji imajo tudi svoje najljubše hobije, barve in glasbene okuse - še eno inovacijo Sims 3.

Odprtost sveta iger na srečo

Leta 2008 je Electronic Arts objavil še eno ključno značilnostnovi del - odprt svet. Igralci skupaj s svojimi Simami bodo morda želeli obiskati katerikoli kotiček mesta, brez standardnega nakladalnega zaslona. Nekatere zgradbe so vedno odprte za preprost obisk, medtem ko so druge, zlasti delovne postaje, neke vrste "zajecna luknja". Kar se tiče splošnega stanja na svetu, se zdi dinamično in verodostojno, drevesa in druge zelenice se odzivajo na sunke vetra.
Govorimo o značilnostih novega dela in postopoma preidemo na pregled dodatkov "Sims 3". Skupaj je bilo v letih aktivne podpore The Sims 3 na uradni strani razdeljenih enajst dodatkov, deset imenikov in veliko število dodatnih predmetov. V članku smo poskušali zbrati popoln seznam vseh dodatkov "Sedem 3" in opis za vsakogar, ki je prišel na to točko v setu.

2009

The Sims 3 Glavna igra, ki je nastala leta 2009 in je nadaljevala štafeto za razvoj samozavesti po svetu. V novem delu so bile skoraj vse meje virtualnega sveta izbrisane: ni več nobenih posameznih ploskev ali neskončnih oken obremenitve - mesto je postalo enotno in ogromno. TS3: World Adventures Nekaj ​​mesecev po izdaji glavne igre je prišlo do izdaje prvega večjega dodatka. V njem so igralci imeli priložnost obiskati več eksotičnih krajev in sodelovati v razburljivih dogodivščinah.

2010

TS3: High-End Loft Stuff ("Modern Luxury") Prvi katalog, ki je izšel leta 2010 in je v igro dodal vrsto visokotehnoloških predmetov. Zdaj je v Simovuizbira med LCD TB, novo generacijo konzol in modernimi zvočniki. Poleg opreme v katalogu je sodobno pohištvo, s katerim lahko dosežete ustvarjanje virtualnega domačega Hi-tech vzdušja. TS3: Ambicije "Kariera" so postale drugi velik dodatek k igri. V Simovu je bila priložnost dobiti nekaj novih delovnih mest in pridobiti edinstvene sposobnosti v procesu. Na seznamu razpoložljivih kamnolomov so bili: gasilec, zdravnik, detektiv, prodajalec in kipar.
TS3: Fast Lane Stuff Svež katalog, ki redči glavno igro z novimi stroji, pohištvom, notranjostjo in kostumi. Izbira je na voljo v štirih stilih: dirkalni, skrivnostni, country rock in klasika. TS3: Late Night ("V somraku") S tretjim dodatkom "V somraku" Simčki pričakujejo celo vrsto nepozabnih nočnih taborov. Obstaja priložnost, da gredo v povsem novo mesto, obiščejo elegantne klube, pijejo v barih in se sprostijo v vročih kopelih.

2011

TS3: Srednjeveški ("srednji vek") Skupaj s tem dodatkom bodo igralci prešli v prave srednjeveške čase. TS3: Srednjeveški je pravi poskus v Simsovem vesolju. Pojavili so se elementi igranja vlog in strateških iger, sposobnost izvajanja nalog in posebnih nalog. Igralci prevzamejo nadzor nad velikim srednjeveškim gradom in sodelujejo v palačnih spletkah, viteških bojih in veličastnih banketih. TS3: generacije V naslednji aplikaciji igralci dobijo priložnost, da izsledijo vsak življenjski cikel svojega Simčka: od otroštva do globokega življenja.starosti TS3: Mestno življenje Stvari Še več raznolikosti v času Simcev. Na voljo so nove kavarne, javne knjižnice, prostorne telovadnice in še več.
TS3 Medical Hours: Pirati in plemiči ("srednji vek: pirati in vedo") Katalog za dodajanje "srednjega veka", ki vključuje novo zgodbo. Igralci imajo veliko svobode pri delovanju, novih priložnosti, lov na zaklad, razburljivih miselnih dogodkih in drugih norah. TS3: Hišni ljubljenčki ("Živali") Eden od dolgo pričakovanih dodatkov! Zdaj lahko vsak Sim ustvari puhastega hišnega ljubljenčka, pa naj bo to pes, mačka ali pravi konj.

2012

TS3: Showtime (Showbiz) Sedaj lahko Sami postanejo prave znane osebnosti. Da bi to naredili, bodo morali veliko napredovati v karierni rasti, začenši z vlogo običajnega umetnika. Nove razpoložljive kariere: čarovnik, akrobat in pevec. TS3: Supernatural Aplikacija omogoča dostop do edinstvenega mesta Munlight. Simčki se lahko dotaknejo sveta nadnaravnih bitij, v katerem živijo vile, čarovnice, vampirji, volkodlaki, zombiji in mnogi drugi.
TS3: Seasons Vloga dodaja pomembne elemente igre kot spreminjanje letnih časov, počitnic in aktivnega počitka. Skupaj s tem dodatkom se svet The Sims začne igrati svetle barve. Še ena inovacija je pravi NLP.

2013

TS3: 70s, 80s, & amp; Stvari iz devetdesetih ("Elegantne 70., 80. in 90.") Še en katalog, s katerim lahko Sima potopi v obdobju zadnjih desetletij. Dodane so nove pričeske, obleke, stilski dodatki in predmeti retro dekoracijenotranjost. TS3: Univerzitetno življenje Še en priljubljen dodatek na seznamu vseh dodatkov "Sims 3", ki mlade junake pošilja v študentski kampus. Pridobivanje visokošolskega izobraževanja ni le predavanja in dolgočasni seminarji. To so tudi mladinske zabave, romantični dnevi in ​​še veliko več. TS3: Islandski raj (Paradise Islands) Deseti dodatek, ki v igro dodaja nenaseljene otoke in podvodni svet odprt za raziskave. Poleg aktivnega počitka in sončenja lahko Sima postane pravi mornar, nato pa se odpravite na izlet z ladjo na vznemirljivo potovanje.
TS3: Movie Stuff ("Cinema") The Magic of Hollywood - to je ta imenik. Prisotnost novih kostumov, klobukov, frizur, nakita in tematskih predmetov. TS3: Into the Future "Najnovejši dodatek k The Sims.Simov ima zdaj priložnost, da gre v prihodnost - v svet futurističnih tehnologij in novih priložnosti! Imamo vse igre s seznama dodatkov" Sims 3 " Da bi jo lažje našli in se usmerili na dan. Poleg tega je na uradni spletni strani ali v tematskih forumih mogoče najti dodatne vsebine, ponavadi nove frizure, oblačila, gotove hiše, unikatno pohištvo in druge uporabne stvari. konča
, ki omogoča sprostitev dodatkov in. \ t katalogi za igro "Sims 3" so se raztegnili dolgo in produktivno pet let, v tem času pa so razvijalcem uspeli "dati novo življenje" obstoječi seriji, dodali veliko novih podrobnosti in na koncu ustvarili neodvisen in uspešen izdelek.ti dodatki "Sims 3" (seznam je v našem članku) so se pojavili v tem trenutku in povedali o njihovih glavnih značilnostih. Kljub temu, da četrti del serije trenutno aktivno podpira The Sims 3, še vedno uživa izjemno popularnost med igralci.

Sorodne publikacije