"Transformatorji" na PC-ju: Najboljše igre v industriji

Film o transformatorjih - zelo priljubljen kos. Po njegovih motivih je nastalo veliko število računalniških iger. "Transformers" na PC so namenjeni bitkam robotov dieseptikonov in avtobotov. V igrah je konfrontacija na planetu Cybertron. Vendar pa v nekaterih delih vojna pride na Zemljo.

"Transformatorji: bitka pri Cybertronu"

Ta računalniška igra je bila izdana leta 2010 pod založbo High Moon. Njen mož lahko teče bodisi iz računalnika ali iz konzole Play Station in xBox. Igra na Transformers PC vsebuje ločeno parcelo za dve državi robotov:
 • Autobot različica. Na samem začetku igre Bomblby pove Optimusu Prime o žalostnih novicah. Posledično morajo slednji postati voditelji avtobotov. Opazujte težave, opazite problem, napadete Optimis in ekipo. Igralec bo moral premagati glavnega sovražnika - Megatrona.
 • Različica desipectina. Na samem začetku igre bo igra premagana (ob napadu na Starskrima). Po tem začne Megatron aktivno uničiti avtobotne postaje. Med dolgim ​​spopadom se razkriva pravi namen vodje desipticonov. Želi vrniti nekdanjo slavo Cybertrona.
 • Avtoboti se tradicionalno štejejo za stranko dobrega v transformatorjih na osebnem računalniku. Vendar, če igralec teh del ni všeč, lahko zažene linijo parcel za deceptikone. Samo zgodba in deli dela bodo drugačni.


  "Transformatorji: padec cibartrona"

  To delo je izšlo leta 2012. V vrhovih igerTransformatorji na osebnem računalniku so na prvem mestu, saj je grafika in fizika v njej na najvišji ravni. Igralec spozna podrobnosti zadnjega poglavja bitke decepticonov in avtobotov. Vsi dogodki bodo potekali v domu vseh robotov, in sicer v Cybertonu. Ti "transformatorji" na osebnem računalniku se bistveno razlikujejo od preteklih delov. Kot priložnost za igranje bo le za vodjo avtobotov Optimus Prime. To je igralec, ki bo moral voziti avtobote do zmage. Celotna usoda vesolja je odvisna od Optimusa Prime in od tega, kdo ga upravlja. Gamer bo vodil ekipo svojih tovarišev in zdrobil desipectin. Ti "transformatorji" na PC-ju združujejo žanr akcije in bojne igre. Igralec se bo moral izogibati udarcem in narediti prave kombinacije v bližnji.


  Za namestitev igre potrebujete procesor Intel Core i3 na 512MB grafični kartici, 2 GB RAM-a. Leta 2018 je iskanje takšnega računalnika enostavno. V šibkejših žlezah razvijalci priporočajo nastavitev nizkih vrednosti.

  Transformatorji: vzpon temne iskre

  Ta različica igre je izšla leta 2014. Združuje zaplet filma in risanke. Vse dejanje igre poteka na dveh planetih: Zemlji in Cyberronu. So v različnih dimenzijah, vendar to ne preprečuje, da bi se roboti soočali drug z drugim. Vsaka stranka želi dobiti artefakt (Dark Spark). Autoboti ga želijo uporabiti za dobre cilje. Decepticoni so pripravili načrt za uničenje človeštva s tem artefaktom. Igralec bo moral osvojiti eno stran.V izdelku je približno 50 različnih znakov. Oseba lahko izbere tako temno kot svetlo stran.

  Sorodne publikacije