Kot v "КС: ГО" prejeti medalje različnih kakovosti

Vprašanje, kako v "COP: GO" prejemati medalje, je zanimivo za vse člane večmilijonske igralniške skupnosti. Takšne nagrade označujejo uporabnika kot pravega oboževalca in oboževalca tega strelca. Dobiti jih ni pretežko, ker morate imeti željo, da bi žrtvovali nekaj denarja, potrpežljivosti in časa, da bi šli skozi misije.

Kakšne so medalje in zakaj so potrebne

Mnogi oboževalci iščejo načine za pridobitev medalj v "COP: GO", samo da bi omogočili, da se račun dodeli med številne druge. Že ko se prijavite na račun, boste videli, da je ta oseba aktivno zainteresirana za igro in ima vse nagrade za misijo. Povabljen bo v različne ekipe za amaterska tekmovanja, kjer obstaja prava priložnost za predstavitev svojih sposobnosti.


Medalje in kovanci so še en način potrjevanja vaše ljubezni do te zabave, pa tudi pridobivanje zanimive in redke stvari za zbirko. Zbiranje dosežkov in zbiranje različnih nagrad je značilnost vseh igralcev, priljubljenost medalj v igri pa to potrjuje. Vsi so razdeljeni na bron, srebro in zlato in zasluženi za sodelovanje v ločenih operacijah.

Kovanci in priljubljene medalje

Večina igralcev, mimogrede, ne ve, kako dobiti medaljo časti v medalji "CS: NVO" za služenje - ena izmed najbolj redkih znamk v igri. Če želite to narediti, morate prenesti svojo zasebno uvrstitev na raven 40 in šele nato bo polje s priložnostjo prejeti ime medalje. Naloga, kot vidite, ni enostavna in zahteva ogromnočasa za tekmovanje v igri.


Kovanec "petletni veteran" je veliko lažji. Dovolj je, da imate eno od iger serije "Counter-Strike", ki jo kupite v aplikaciji Steam pet let. Po izteku tega roka bo igralec prejel kovanec za nagrado. Treba je omeniti, da obstajajo načini, da bi dobili "enostavnejšo" medaljo v "COP: GO." To naredite tako, da si ogledate seznam dosežkov v svojem računu in poskusite upoštevati njihove pogoje. Približno polovica je izdanih kovancev različne kakovosti. Več dosežkov, ki jih prejme igralec, višja je raven v igri. Ni tako lahko ubiti 100 sovražnikov z lastnim orožjem ali ubiti drugo ostrostrelsko puško, ki že gleda na pogled.

Bronasto in srebro za operacije

Najbolj dragocene nagrade so tiste, ki so bile pridobljene med operacijo. Razlog za to je plačan dostop do konkurence. Vnos je od 300 in je kupljen na platformi Steam. Igralci, ki so zaskrbljeni, kako priti do medalj v "KS: GO", bi morali iti tja za prelaz. Že za sodelovanje v operacijah bo igralec zagotovil edinstvene bronaste kovance. Potrebno je več denarja za srebro. Na primer, med dogodkom »Neznanost« morate odigrati deset ali več ur igranja v različnih misijah.
Enaki pogoji so v operacijah "Phoenixa" in "Bravo", le tu obstaja dodatna potreba po petih zmagah na tekmovanju, sicer pa kakovost srebra ne vidi uporabnika.
UTekmovanje "Preboj" je nekoliko drugačno. Dovolj na operacijskih karticah za zmago v petih misijah in nagrada se bo pojavila na računu. V letu 2017, tako kot leta 2016, je prejemanje medalj v "KS: GO" prednostna naloga oboževalcev, lov za dosežki pa se nikoli ne konča.

Zlato za kirurgijo

Bronasti in srebrni kovanci cenijo uporabniki in izgledajo lepe, toda pravi lov je najvišje kakovosti. Kako dobiti zlato medaljo v "COP: GO" je glavno vprašanje, ki se pojavlja od časa do časa na vseh forumih, ki so posvečeni igri. Dejansko doseganje najvišje kakovosti s transakcijami ni tako težko. Pogoji se spreminjajo le v smislu porabljenega časa, vendar za izkušene strelce ne bodo preveč zapleteni. Na primer, v operaciji "Preboj" morate osvojiti še deset misij za pet, ki so potrebne za srebro.
V primeru "nezavednosti" je treba na zemljevidih ​​porabiti več kot deset ur in petdeset. Operacije Phoenixa in Bravo vključujejo petnajst zmag na tekmovanju in še trideset ur časa v teh misijah. Vsak igralec, ki ima prosti čas, celo zvečer po delu ali študiju, lahko doseže takšne kazalce. Zlate medalje so dragocena zbirka v zbirki, njihova prisotnost pa je razburila mnoge uporabnike. Priporočljivo je, da okrasite svoj častni odbor z osebnim računom.

Sorodne publikacije