Goljufije za GTA 5: koda helikopterja in drugi načini za pridobitev letala

Oznake za GTA 5 in kodo helikopterja so najlažji in najhitrejši način za pridobitev letala v igri. Da bi to naredili, je dovolj, da poznamo želeno kombinacijo in jo vnesemo v meni odprtega sveta ali projekta. Ta članek opisuje goljufije za različne platforme, vključno z računalniki, pa tudi druge načine za pridobivanje helikopterjev.

Predstavitev na različnih platformah

Treba je omeniti, da se koda v GTA 5 na helikopterju na PS 4 in starejša igralna konzola Sony razlikuje od kombinacij na osebnem računalniku in Xboxu. Da bi dobili vojaški helikopter "Vulture", morate izbrati dva kroga, L1 tri kroge, L1 L2 R1 trikotnik, krog, trikotnik. Takšna kombinacija vam omogoča, da dobite želeni prevoz, ga morate vnesti neposredno v igro, ne pa v notranji mobilni telefon. Konzola Xbox je podobna, vendar obstajajo razlike v ključih. Najprej morate pritisniti dvakrat, nato LB, trikrat B, LB LT RB, igrek, B, igrek. Če pravilno vnesete kodo na GTA 5 "na helikopterju na Xbox-u, se bo pojavil poleg znaka.


Koda za osebne računalnike in opis prevoza

Za nakup tega letala je dovolj, da v igro vnesete besedo BUZZOFF z velikimi tiskanimi črkami. Treba je omeniti, da so razvijalci petega dela znane serije pustili možnost neposrednega tipkanja goljufij, kljub nepriljubljenosti takih dejanj med avtorji digitalnih vsebin. Kode za GTA 5 in kodo helikopterja, ki močno poenostavijo zabavo, še posebej po prehoduzgodbo, ko želite opraviti samo svoje podjetje. "Vulture" bo najboljše letalsko orodje za potovanje, saj se lahko hitro premika in uredi velik boj v zraku. Vojaški model je opremljen s samo-vodenimi izstrelki, ki bodo verjetno udarili v tarčo, kot tudi strojnico. Kadar koli lahko preklapljate med orodji, vendar ne morete uporabljati obeh hkrati. Tudi v svetu iger obstaja transportna različica tega helikopterja s še večjo hitrostjo letenja.


Upravljanje letov

Od vseh kod na GTA 5 se kode za helikopter ne bo mogoče enostavno vnesti, če igralec tega ne more upravljati. Razvijalci so ta vidik spoznali na svoj način iz prejšnjih delov. Za zagon motorja morate pritisniti tipko "naprej" ali tipko W. Prevoz se bo začel dvigovati, za pristanek je dovolj, da na izbranem mestu pritisnete S. Za krmiljenje v zraku morate uporabiti tipkovnico Num Lock. Slike 8 in 5 ustrezata nagibu naprej ali nazaj, ki določa smer leta. Za vrtenje v desno in levo se uporabljata tipki 6 in 4. Takšno upravljanje lahko imenujemo najbolj priročno, ker se mora navaditi na dolgo časa. To traja nekaj časa, vendar se bo v prihodnosti vse zgodilo samodejno. Tipke v nastavitvenem meniju je mogoče ponovno dodeliti, vendar se kompleksnost postopka ne bo spremenila. Zato lahko vsak igralec s pomočjo vnosa goljufije kod zlahka trenira.

Nakuphelikopter

Svet iger je preprosto ogromen in obstaja veliko priložnosti za nakup helikopterja, ki ne leti, v GTA 5 na PS3. Najlažji način, da jih prodate, je, da ga kupite v spletni trgovini z igricami. Glavni problem tukaj je potreben znesek, saj je najcenejši model "Rogue" stane 780 tisoč dolarjev. Takšni skladi bodo morali veliko časa zaslužiti s trgovanjem na borzi ali pri poslovanju z nepremičninami. Pri pridobivanju obstaja še en problem, ko dobite vtis, da vas je igra samo prevarala. V spletni trgovini po operaciji iz računa je umaknjen denar, toda želeni helikopter ni nikjer viden. Možno je potovati po celotnem zemljevidu, toda iskati odkrito kupljen prevoz ne bo deloval. Razlog za to je, da so razvijalci napovedali tudi pogodbo o dobavi s Pegasusom. Igralec jih mora poklicati posamično in jih urediti ločeno. Šele takrat bo mogoče poskusiti leteti.

Enostavna tatvina

Če kode za kodo GTA 5 za helikopter "Vulture" niso zadovoljne s predvajalnikom ali je model že utrujen, je odlična alternativa za enostavno pridobitev drugega letala. Preprosto pokličite kontaktno številko podjetja Merryweather in naročite zračno podporo za sebe. Trenutek kasneje bo helikopter prišel do protagonista. Ostaja samo ubiti voznika in prevzeti njegovo mesto, podobna dejanja v igri so dovoljena, to je znano vsakemu uporabniku. Treba je omeniti, da se bo kontaktni telefon pojavil na seznamu šele, ko bo opravil nalogo, povezano s podjetjem. Takšen užitek jeNa tisoče dolarjev, vendar lahko Leicester poskrbi za sedemsto. Prav tako je vredno pogledati dejstvo, da ne moremo naročiti helikopterja zase. Če se izkaže, shema ukrepov je že opisano zgoraj, glavna stvar -, da se voznikov sedež. Ta možnost je primerna za vodenje usposabljanja, saj ne zahteva veliko truda za prevoz.

Več različic

Cheat code na helikopterju v "GTA 5" daje priložnost za testiranje samo enega modela in navsezadnje bi bilo zaželeno, da bi vsi uporabniki leteli in drugi. Zato je treba občasno gledati njegov lik na posebni platformi, kjer se zrakoplovi nenehno spreminjajo. Nahaja se v severnem delu mesta, ki se nahaja na dnu zemljevida. Nekaj ​​kilometrov od desne strani plaže in boste na svojem mestu. Obstajajo lahko različni helikopterji, ki se razlikujejo v različnih obdobjih modela. Če transporta ni mogoče odkriti, se morate obrniti in oditi ven. Vzemite si nekaj časa in se vrnite, to bi moralo pomagati. V svetu iger obstajajo drugi kraji, kjer lahko najdete podoben prevoz. Igralec lahko vedno samo potuje in jih odkrije zase.

Sorodne publikacije