Lenovo Vibe Z2 Pro pametni telefon: opis, značilnosti, pregledi

V prvi vzorčni linije je Z umetne mase, je omrežje četrte generacije (4G) ne podpira. Če pogledamo na to, lahko rečemo, da je ta vodilni praktično ni bilo. Funkcije - na minimum. Vendar pa je platforma, na kateri teče in svetel zaslon vredno denarja. Zato telefoni postal priljubljen. Njegova povprečna cena -. 4000 USD, cena pade pod malo verjetno. Novi modeli Pro Z2 in Z2 se razlikujejo po svojih merah in nekaterih notranjih funkcij. Jezik v članku se bo osredotočil na drugi vodilni. To je zelo zanimivo. Lenovo Vibe Z2 Pro že dolgo privlači veliko kupcev, vendar je zaslužil?Tehnični podatki

telefon deluje na različico operacijskega sistema Android 4.4. Telo je izdelana iz aluminija. Ni mehanske Gumbi so na dotik občutljivi. Pri povezovanju s kartico SIM, je treba najprej obrezati velikosti "mikro". Telefon deluje z dvema številkama. Vendar pa je treba opozoriti, kot pomanjkanje, ki niso aktivni istočasno, in po drugi strani, da bi lahko prinesel nevšečnosti. Teža -. 180 g potem bi morali reči na zaslonu. Barvni zaslon na dotik. Barve -. Več kot 16,5 milijona Multitouch zaslon. Zaslon 6 palcev, ki se šteje dober pokazatelj. Obstaja avtomatsko rotacijo zaslona. . Glavna kamera 16.000 pik, spredaj - 5000 Obstaja Flash.. Slušalke - standardni (3,5 mm). Možno je, da posnamete video posnetek. Programska oprema Lenovo Vibe Z2 Pro K920 vgrajenim GPS, GLONASS. Deluje z internetom inmodul Bluetooth. Quad core procesor. RAM je 3 GB, vgrajen je 32 GB. Baterija ima kapaciteto 4000 m. To ni odstranljivo. Telefon je sposoben delati brez polnjenja več kot 45 ur v načinu pogovora. V pričakovanju - skoraj tisoč ur. Vgrajeni senzorji za osvetlitev, približevanje in tudi kompas. Lahko nadzorujete glas. Na splošno se je Lenovo Vibe Z2 Pro K920 izkazal za dokaj primerno. Cena (v povprečju) - 21.000 UAH.

Oblikovanje in ergonomija

Pri oblikovanju Z2 Pro so razvijalci za svoj model vzeli ne družinski model, temveč model K900. Izšlo je leta 2013. In ta odločitev je postala glavna stvar pri določanju priljubljenosti. Kovinski kovček je všeč vsem potencialnim kupcem. So prijetni za uporabo.

Z telefona se model Z2 z indeksom Pro razlikuje po velikosti. Dejstvo je, da ima prejšnji vodilni zaslon manjši zaslon od pol palca. Tudi s tem se proizvajalec trudi, da dimenzije novega telefona niso tako velike. Zaslon je dovolj tanek na zaslonu, vendar ni pomagal - naprava je še vedno okorna. V mojih rokah se zdi zelo masivno. Ta dejavnik odvrača nekatere potrošnike. Naprava tehta 180 g, kar lahko včasih ovira. Debelina telefona Lenovo Vibe Z2 Pro K920 pregled, ki bo pomagal določiti izbiro vodilni, le 7,7 mm, da je všeč. Toda povratne informacije potrošnikov so precej drugačne - ko se izmeri, se je v resnici ta številka povečala za kar 1 mm. To se je zgodilo, ker je objektiv fotoaparata tako izstopajoč za korpusno linijo.
Od svojih predhodnikov se telefon ne razlikuje veliko od teganačrt operacijskega sistema in notranjo "notranjost". Pod sprednjo ploščo se nahajajo gumbi, ki služijo kot glavne funkcije: "Menu", "Home", "Back". Vrh telesa je kamera in zvočnik. Ključ, ki je odgovoren za vklop in izklop, se nahaja na desni strani. Udobno ga pritisnite s palcem. Narejena je iz kovine. Ob njem lahko vidite serijo sim kartic. Namestiti jih je treba dosledno, enega za drugim. Kabel USB se nahaja na dnu. Zunanji zvočnik je prav tako opazen. Na zgornji strani telefona je priključek za slušalke. Srednji prst roke je enostavno zmanjšati glasnost, "swing" se izvaja na levi strani. Tipke so na priročnem mestu, tudi z velikimi dimenzijami telefona so preprosto pritisnjene z eno roko. Zadnja plošča pušča dober vtis na napravi. Je gladka, polirana in zelo zanimivo sijoča ​​na svetlobi. Tudi s tem, da je površina izdelana na ta način, pametni telefon ne pade iz rok. Vodilni se prodaja v treh različnih barvnih shemah: titan, zlato in črno.

Zaslon

Zaslon za Lenovo K920 Vibe Z2 Pro je proizvajalec izbral dolgo časa. To je precej zapleteno tudi s sodobnimi prednostmi. Diagonala je šest palcev. 2KHD ločljivost. Številke so 1440x2560 slikovnih pik. Ta pametni telefon je drugi s takšnim dovoljenjem, ki se uradno prodaja v Rusiji. Učinek razčlenitve na slikovni pik je popolnoma odsoten, razvijalci so ga dolgo delali. Tudi ljudje, ki imajo "orelo oko", ne bodo mogli razmisliti"Kvadrati". Inč ima skoraj 490 točk. Branje z zaslona je preprosto, tudi če je besedilo majhno. Včasih je težava, da se telefon odziva na streljanje, vendar so takšni primeri izjemno redki. Zaščitno steklo Lenovo Vibe Z2 Pro K920 je dovolj blizu samemu senzorju, ki ustvarja polarizacijski filter. Na soncu zaslon rahlo zbledi, vendar vam to ne preprečuje, da bi popolnoma uživali v telefonu.
Pametni telefon deluje v več načinih svetlosti. Nekateri od njih so zasnovani tako, da skrbijo za oči uporabnika. Mehke in tople barve omogočajo daljšo uporabo in ne čutijo nelagodja. Svetlost zaslona je tako dobra, da se lahko kot svetilka uporabi celoten telefon.

Performance

Gadget Lenovo Vibe Z2 deluje na nekaterih najmočnejših platformah. Pametni telefon ima štiri jedra, frekvenca pa 246 GHz. RAM je 3 GB, kar velja za standardni indikator za vsako zmogljivo vodilno vlogo. Notranja glasnost je 3 GB. Poleg tega je treba opozoriti, da pomnilniške kartice ni treba uporabiti, saj priključek pod njimi preprosto ni. Za vožnjo in delo v standardnih programih lahko vsaka oseba trdo dela. Telefon deluje gladko in brez zaviranja. Platforma deluje precej dobro. Odlično prinaša filme visoke ločljivosti, kot tudi zagon težkih iger. Na primer, znana dirka "Asphalt" deluje gladko, slika "zvijači" redko.

Komunikacije

Kot vsi drugi "kitajski", telefon Lenovo Vibe Z2 Pro K920 Dual deluje z dvema formatoma mikrokartic.Vzporedno ne delujejo, ker je radijski modul eden. Ampak to pomanjkljivost lahko "blokiran" sposobnost za povezavo z omrežji četrte generacije. Delo s sedmimi karticami poteka na standardni način, tako kot pri drugih vodilnih sistemih, ki temeljijo na Androidu. Ko oseba vstavi obe kartici v reže, vas bo sistem prosil, da izberete standard za klic, dostop do interneta, pošiljanje sporočil. Če je potrebno, lahko eno od njih izklopite v nastavitvah. Vrata IR nimajo telefona, vendar obstajajo moduli, ki omogočajo povezavo z internetom, povezavo z Wi-Fi in sistem NFC. Vsi delajo dobro, brez napak in brez težav. Opremljen s satelitsko navigacijo Lenovo (K920) Vibe Z2 Pro. Firmware ne upočasni, ko omogočite te funkcije, kar je veliko užitka. Moduli GLONASS in GPS delujejo hitro in stabilno. V 30 sekundah lahko pripomoček najde praktično vse satelite, ki so na voljo na tej točki. Polmer napake je do 12 metrov.

Kamera

Pregled fotoaparatov Lenovo Vibe Z2 Pro K920, ki zadenejo katerokoli, ima sprednjo in spodnjo os. Sprednja stran ne sprejme funkcije samodejnega ostrenja. Njegova resolucija je pet megapikslov, glavna je šestnajst. Prednja linija bo omogočala pogovor z "Skype" in drugimi "klicatelji", kot tudi do sephi. S svojimi nalogami se precej dobro spopada, zato potrošniki nimajo nobenih zahtevkov. Senzor za glavno kamero proizvaja korejsko podjetje "Samsung". Impresivna matrica, posnetki s stranicami 16: 9. Fotoaparat ima možnost stabilizacije, ki omogoča fotografiranje z nekaj ostrine.Sistem AF deluje zelo hitro in bliskavica se snema tudi v temi. Meni vmesnika fotoaparata je drugačen od standarda, ki je značilen za Android. Veliko je lažje pritegniti stranke na Lenovo Vibe Z2 Pro K920. Mnenja vam omogočajo, da razumete, da je meni dokaj enostaven, prijeten. Nastavitve so majhne, ​​vendar praviloma nihče ne uporablja veliko možnosti. Možno je ustvariti videoposnetke in fotografije s 4K dovoljenjem. Če je osvetlitev dobra, fotoaparat prvič posname lepe posnetke. Odličen prenos barv, vse naravne odtenke. Ni hrupa. Ostrina fotografije je ustrezna. Na vogalih je minimalen. Zahvaljujoč temu odtenku lahko preprosto fotografirate tiskane dokumente in ne doživite kakovosti slik.

Operacija brez povezave

Lenovo Vibe Z2 ima štirijedrni procesor in zaslon z visoko ločljivostjo, zato mnogi ljudje mislijo, da bodo morali potrošniki dobesedno živeti v bližini vtičnice. To ni res, pregledi so potrjeni. Baterija je 4.000 m. Značilno je, da je taka baterija nameščena na tablete, ne na pametne telefone. Pri visokih obremenitvah lahko telefon zadrži dan brez polnjenja. Kaj pomeni aktivni način? Delo z navigatorjem nekaj ur, 60 minut. klici, 30 min. Igre in približno 300 minut. Brskajte po vgrajenem brskalniku. Hkrati svetlost zaslona ni bila ročno nastavljena, telefon je bil sam. V osmih urah bo zmanjkalo napajanja, če gledate videoposnetke z visoko ločljivostjo inmaksimalna svetlost, kot tudi omogočena Wi-Fi. Za nadzor trajanja baterije lahko uporabite vgrajeni program. Omogoča vam optimizacijo porabe energije tudi pri vključenih aplikacijah in tekočem delu na internetu. Poleg tega je vgrajen poseben način "v sili", ki onemogoča vse nepotrebne funkcije, pri čemer glavne funkcije, vključno s "setom", ostajajo. Baterija se polni približno 3 ure.

Programska oprema za operacijski sistem

Čeprav je Lenovo Vibe Z2 Pro K920 nameščen na Android KitKat, se notranji vmesnik še vedno nekoliko razlikuje od standardnega. Na primer, proizvajalec "strožji" na operacijski sistem svoje baze lansirne. Kaj je kitajski vmesnik drugačen? Kot bi moralo biti, ni ločenega menija aplikacije. Vse bližnjice so na namizju, kar ljudem včasih ni všeč. Poleg tega, da je telefon prišit na standardni pripomoček iz Android, obstajajo programi proizvajalca. Na primer, nameščen je lastniški protivirusni program družbe Lenovo. Z njim lahko varnostno kopirate in prenašate datoteke na druge telefone. Vključene so tudi aplikacije, ki so povezane z Yandex: vreme, brskalnik, disk, metro itd. Posebno prednost telefona lahko imenujemo vrstica za obveščanje, ki vsebuje zadostno število funkcij in možnosti. Če imate željo, poglejte v meni "Posebno". Obstajajo vse vrste nastavitev poteza in dodatna programska oprema, ki vam bo olajšala delo s telefonom. "Živa tipkovnica" vam bo omogočila, da jo premaknete na mesto, kjer se premakne vodilni. Posamezna funkcija se lahko zmanjšadelu zaslona. To vam omogoča enostaven nadzor telefona z eno roko. Poleg tega ima Lenovo Vibe Z2 Mini posebno funkcijo za gonilnike. To bo koristno za tiste, ki raje namestite telefon na vetrobransko steklo z montažo. V posebnem meniju lahko uporabljate navigator, multimedijski predvajalnik in registrar. Vrhunec telefona ima veliko, naštete so le najbolj pomembne in zanimive. Če želite, lahko v meniju z nastavitvami obiščete standardno lupino Android. Proizvajalec je poskrbel za to.

Mnenja

Pametni telefon Lenovo Vibe Z2 Pro K920 je od kupcev prejel številne kritike. Kakšne vsebine imajo? Potrošniki ugotavljajo, da je res močna baterija, fotoaparat odličen, dober prenos barv, primer iz prvega, če ga pomotoma spustite, ga razbijte skoraj nerealno. Procesor je tudi zadovoljen s svojim delom. Za minuse ljudje vključujejo stroške in pomanjkanje pomnilniških kartic. To je razumljivo, ker je malo ljudi zadovoljnih s tako veliko ceno (tudi za dober pripomoček). Da, in mnogi želijo razširiti zmogljivosti naprav s pomnilniško kartico, za katero proizvajalec ni poskrbel. Potrošniki tudi niso zadovoljni s slušalkami in celotnim kompletom, ki je priložen telefonu. Sluąalke se razbijejo dovolj hitro, zvok je grozljiv. Paket ni zadovoljil veliko uporabnikov, da je dovolj slab. Na žalost obstajajo primeri, ko se matična plošča pokvari. Poleg tega telefon Lenovo Vibe Z2 nima časa za "vzlet" iz garancijskega obdobja. Čeprav servisni centri inpripravljen za zamenjavo telefona, vendar pa ostane neprijetna usedlina. Nekateri potrošniki niso zadovoljni z vdelano programsko opremo. Menijo, da je nepopolna. Do neke mere je to res. Potrebne so nekatere spremembe, vendar so nekritične. Skupaj 90 od 100 lastnikov priporoča ta telefon za nakup. Če izberete napravo brez tovarniške poroke in jo vzamete na uradnih prodajnih mestih, ne pa na "AliExpress" ali druge internetne vire, potem ne bo nobenih težav z vodilnim vozilom. Strošek je previsok, vendar je za takšen telefon povsem ustrezen in upravičen v celoti.

Sklepi

Lenovo Vibe Z2 Pro K920 (32 GB je najbolj priljubljen model) je edinstven pametni telefon. Ima močne konkurente, vendar se jim zlahka izogne ​​- potrošniki to raje. V Rusiji trenutno ni telefona s podobnimi funkcijami in v takšni cenovni kategoriji, ki bi se prodala uradno. Glavne prednosti pametnega telefona:
 • Priročna notranja lupina z veliko zanimivimi funkcijami in možnostmi.
 • Odlična zmogljivost.
 • Dober delovni čas v načinu brez povezave.
 • Kovinski kovček.
 • Odlična zmogljivost kamere.
 • Delo z dvema sedmima karticama.
 • Zaslon z visoko ločljivostjo.
 • Med glavnimi pomanjkljivostmi bi rad omenil naslednje:
 • Preveč dolgočasno telo in masa telefona ne ustreza - težko je delati z eno roko.
 • Odsotnost drugega radijskega modula.
 • Na voljo ni nobene pomnilniške kartice.
 • Pomanjkanje infrardečega vmesnika.
 • V maloprodaji je telefon mogoče kupiti za 23 tisoč rubljev. V pregledihPotrošniki trdijo, da je cena povsem upravičena. Zdaj se ta pripomoček šteje za enega najbolj primernih. Vendar pa je pred nakupom potrebno držati pametni telefon v rokah in razumeti, ali vam bo udobno. Če dimenzije niso zastrašujoče, ampak, nasprotno, so zadovoljni, potem lahko varno vzamete in se ne bojite, da bo sčasoma prišlo do obžalovanja izbire.

  Sorodne publikacije