Skyforge: Pregled vseh razredov

V Skyforge je pregled obstoječih razredov uporaben za branje s strani vsakega uporabnika, zlasti za začetnike. Štirinajst arhetipov ima edinstven niz parametrov, stil igre in spretnosti. Poznavanje glavnih vidikov vsakega izmed njih bo dvignilo vašo raven precej višje. To pa zagotavlja zadovoljstvo pri procesu igranja za junaka vsakega razreda.

Odpiranje razredov

V Skyforgeu se mora pregled znakov začeti z dejstvom, da pri izbiri niso vsi na voljo takoj. Na začetku uporabnik ponuja možnost, da se spremeni med tremi razredi zunaj bitke, ostalo pa se mora odpreti. Da bi to naredili, morate pogledati poseben atlas, kjer veriga dosežkov kaže pot do drugih arhetipov.

Zanimivo dejstvo, da ko znak spremeni lastnosti, ne izginejo, saj so skupne vsem arhetipom. Obstajajo posebne spretnosti in talenti, ki jih igralec gradi v skladu s svojimi taktikami v bitkah.

Ice and Light

Pregled Skyforge bi moral začeti z odprtimi razredi na samem začetku za vsakega igralca. V ta trio vnesite "Cryomant" - mogočni čarovnik ledu, ki ga vse to gradijo na tem elementu. Njegov glavni način bitke je upočasniti nasprotnike s svojimi uroki. Skoraj vse spretnosti v njegovem arzenalu imajo podoben rezultat.

Sam je precej hiter in mobilen, saj se na ledu, ki ga ustvarja pod njim, zdrsne in se poveča na hitrost. Drugi razpoložljivi arhetipi najprej so "The Guardian".Svet ". Ta borec je bil prvotno ustvarjen kot podporni lik, a zaradi zmožnosti, da bi povzročil ogromno škodo z masivnimi uroki, jo igralci vzamejo kot napadajoči lik. Hkrati ima veliko možnosti za preživetje v bitkah s ščiti in pretokom zdravja. Spretnost tega značaja zasluženo velja za eno najbolj zanimivih v smislu povzročanja škode in zaščite.

Poudarek na zaščiti

Avtorji so ustvarili dva znaka za igralce s poudarkom na zaščiti v igri Skyforge. Pregled se začne s "Paladin" - tretjim razpoložljivim znakom. Njegova visoka oklep in dobre izgube se izravnavajo z nizko mobilnostjo. Junak v težki opremi z velikim ščitom se ne more hitro premakniti in to načelo so razvijalci odlično izvedli.
Razred je bil močan v smislu odstranjevanja celotnih valov pošasti in zaščite ekipe pred vhodnimi poškodbami, toda proti mobilnim čarovnikom ima malo bojnih tehnik in jih izgubi. Drugi rezervoar je "Bogatyr", ki v smislu obrambe pred napadi izgubi "Paladin". Razlog za to je v odsotnosti velikega števila ščitov. Med prednostmi lahko omenimo napade visokega ranga, ki pomagajo pri procesu prenosa znaka. Istočasno je "Bogatyr" zelo enostaven za upravljanje in lažje se odzovejo na napade sovražnika. Njegova obrambna sposobnost je dovolj, da je na ravni Paladina.

Streljanje na daljavo

Eden od borcev, ki napadajo razdaljo in je specializiran na fizični ravni, je "Archer". Ta junak ni klasičenRanger iz drugih projektov IMO. Njegova znanja niso namenjena maksimalnemu dosegu, a izogibanje nasprotnikom je mogoče le s pomočjo tajnosti.

Nevidnost, skupaj z napadom na srednjo paleto, je njegova glavna prednost v vsaki bitki. V Skyforgeu je vredno začeti s pregledom tekmovalca, ker je zapleten in zahteva največjo koncentracijo igralca. Moramo slediti časovni razpored za povrnitev vseh sposobnosti in jih uporabiti v času. Podoben arhetip v projektu velja za "Arrow". Prav tako poškoduje srednji domet, vendar zahteva stalno potovanje. Njegova izjemna hitrost in nekaj zaščitnih zaklitov vam omogočata izmenjavo udarcev tudi z Berserkom. "Strelec" velja za enega najbolj mobilnih razredov in igra za njega v prvi vrsti vključuje pravilno uporabo te prednosti.

Močni čarovniki

Spretni magični arhetipi so posvečeni neverjetni količini videoposnetkov Skyforge. Pregled razredov te podružnice, ki jih vsi uporabniki opravljajo sami, osnova pa ostaja. Kinetik je prvi izmed dveh zanimivih likov. Njegova značilnost je, da lahko igralec za njega izbere pot razvoja. S svojimi kontrolnimi veščinami in dobrimi kazalci poškodb je enako močan v napadu in podpori.
Bojišča vedno držijo avantgardo in jim pomagajo, da v pravem trenutku dokončajo cilj ali da se žrtev ustavi. Drugi močan čarovnik je Skyforge Necromancer. Pregled tega arhetipa bi se moral začeti z zmožnostjo uvedbe prekletstva. Za njegaTo ne traja dolgo, da očarajo spretnosti, stati na tleh ali združuje uroke. Ta čarovnik nalaga sposobnost vrste DT, ki močno upočasni sovražnika. Njegova zaščitna uroka, skupaj z vampirizmom, ga naredi kot lopov vseh borcev na bojiščih.

Blizu bitke

V Skyforgeu se mora pregled znakov bližnje začeti z "Berserkerjem". Ta preprost znak ne zahteva veliko pozornosti igralca, njegov arzenal veščin pa zahteva le občutek trenutka napada in umik. Če je prav, da pričakujete polnjenje osnovnih veščin, bo junak lahko v bitkah naredil veliko škode. Glavni problem je pomanjkanje pomembnega oklepaja. Pogosto izkušeni uporabniki mu ne dovolijo niti priti do njega in ubiti brez težav. Za razliko od "Berserkerja" ima "Master of Shadows" natančnejšo nalogo za izvajanje v bitkah. Vse njegove sposobnosti so zasnovane tako, da povzročijo ogromno škodo enemu cilju. Njegov cilj je spet nazaj do čarovnikov in strelcev s pomočjo neranljivosti. Če uspe, potem ni možnosti, da bi preživeli na herojih s šibko zaščito.

Alkimist in Chernets

Eden najtežjih arhetipov v igri je "Monk", ki je skupaj s "Berserk" in "Master of Shadows" med tremi frontalnimi borci. V Skyforgeu pregled razredov te panoge ne sledi enemu standardu, ker se vsi med seboj razlikujejo. "Monk" zahteva veliko pozornosti do značaja in znanja svojega nasprotnika. Njegova znanja so sestavljena iz posebnih regalov, ki jih je treba zamenjati glede na situacijo. Ti položaji imajo svojebonusi, prednosti in slabosti, ki jih morate pravilno uporabiti za pravo igro. Če ste obvladali upravljanje, nato v PVP in PVE "Monk" bo postal grozno orožje celotne ekipe. Razred "Alkimist" se od njega popolnoma razlikuje, saj je glavna naloga tega junaka zdravljenje zaveznikov. To je edina oseba, ki lahko to stori, zato je zadovoljstvo videti ga v kateri koli skupini. Med drugimi sposobnostmi ima "Alkimist" številne uroke z velikim obsegom dejanj, ki lahko povzročijo veliko škodo.

Čaklun in Stormwind

Čarovnica (The Witch) v igri Skyforge je še en čarovnik napadalne veje. Prav ta lik, ki ga igralci imenujejo najtežje iz več razlogov. Prvič, razlog je v upravljanju. Zaradi nizke zaščite in majhnega polmera napada morate stalno spremljati svoj položaj in gibanje sovražnikov. Drugič, samo posebne kombinacije veščin lahko povzročijo veliko škode, učenje vseh kombinacij pa je dovolj težko. Za razliko od "čarovnic" je "nevihta" učinkovit borec dolgih borec brez težav pri obvladovanju. Ima veliko močnih množičnih napadov in lahko očisti celo množico pošasti. V bitkah z drugimi igralci je bolje ostati na določeni razdalji in napad iz zavetišča, saj se njegova zaščita ne razlikuje veliko parametrov, in da prenesejo čep napada ne bo delovalo.

Sorodne publikacije