Pokemon Dracula: opis, evolucija, sposobnost

Raziskovanje vesolja Pokemon Go, lahko srečate zelo zanimiva bitja, ki imajo moč in vzdržljivost ter edinstvene sposobnosti in talente. V tem majhnem pregledu vas bomo predstavili Pokemon, Drahina. Preberite o vseh značilnostih, kot tudi o habitatu.

Opis

Pokemon Drahina je vodni zmaj. Videz spominja na modro kačo z belim trebuhom, svetlim ušesom in velikimi vijoličnimi očmi. Ne zgleda kot izredno nevarno ali zlo bitje. Dolžina Pokemon Drahine doseže sto osemdeset centimetrov, s težo treh in pol kilogramov. Na prvi stopnji razvoja lahko zmaj plava samo v vodi.


Bitje je učinkovito proti ognju, vodi, električnim in zemeljskim hišnim ljubljenčkom, toda šibko proti zmajem, jeklu in ledu Pokemon ter vile. Ker Dratina ljubi vodo, jo lahko najdemo v bližini rezervoarjev in rek, na bregovih jezer, morij in oceanov. Med molting bitje kapljice kožo kot kača. V tem trenutku jo lahko najdete v velikih slapovih.

Pokemon Dracena. Evolucija

Učenec se lahko razvija. Če želite doseči naslednjo stopnjo razvoja Dragon's Pokemon je lahko po 25 čokolade. Hkrati se učenec spremeni v Dragonara. Z vidika bitje začne spominjati na klopotačo, vendar še vedno ne izgleda slabo ali agresivno. V tem času je Zmajski Pokemon že sposoben ne le jadrati, temveč tudi plaziti po tleh, kot tudi leteti. Dolžina doseže štiri metreteža 16 kilogramov. Raven napada se prav tako povečuje, tako da je ta Pokemon mogoče postaviti proti močnim bitjem.
Naslednja faza, v kateri se zmajev pokemon razvija, je Dragonite. Ta ljubljenček je med najmočnejšimi bitji v igri. Na višini tak Pokemon doseže več kot dva metra, s težo 200 kilogramov. Dragonite živi v bližini vode, vendar ga je skoraj nemogoče najti v divjini.

Sorodne publikacije