Project 4game lineage 2 classic. Ali o izvoru Lineage

Virtualni svetovi multiplayer igranje vlog na spletu se vse bolj razvijajo vsako leto. Igranje postane intenzivnejše, zanimivejše in razburljivejše, virtualna univerzuma - vse je svetlejše, bolj fantastično in večplastno. Kljub temu se vsak izkušen igralec prej ali slej sooča z nostalgičnimi sunki in tresenjem s tistimi časi in trenutki igranja, ko je začel igrati le pet let ali celo pred desetimi leti. Za take igralce je bil ustvarjen projekt korejskega podjetja NCsoft in njegovega predstavnika v CIS Innova Systems - 4game Lineage 2 classic. Kaj predstavlja?


Lineage 2 classic. Strežnik Pregled

L2 classic je edinstvena spletna igra za več igralcev. Odlikuje se od odličnega dela, ki ga je opravil hip-hop, podrobno opisan v igri vesolja in večmilijonsko vojsko navijačev vseh starosti. Na Lineage 2 klasičnih strežnikih boste našli osupljive opsade gradov in utrdb, vznemirljive skupinske izlete na različne pošasti, pa tudi velike bitke in klane vojne. Za ljubitelje igre ekonomska komponenta uresničila možnost zaslužka igro valuto prek trgovine, kot tudi proizvodnje, to je, tako imenovani obrti različnih igralnih predmetov, orožja in oklep. V tej igri lahko postanete velik bojevnik in lokalni bogataš, trgovec ali obrtnik - kovač. Lahko rečemo, da je klasični projekt 4game Lineage 2, kot je njegov "starejši brat", odličen primer MMRPG kot smeri PvE (igralec proti okolju) in PvP (igralec proti igralcu). Vendar pa obstaja tudi masa med njimirazlike Oglejmo jih podrobneje.


Razlika med klasičnimi in običajnimi vrsticami 2

Ti dve igri imata zelo podobna veselja. To so ista mesta, najbolj podobna mesta za lov, isto ime gradovi, veliko podobnih pošasti. Obe igri imata enake rase, razrede in podrazrede, ki razvijajo igralne znake (z izjemo artea dirke, ki je samo v Lineage II). Ampak na to, očitno, in njihova podobnost se konča. Mehanika iger v igrah se zelo razlikuje. Ena od glavnih razlik - strežniki Lineage 2 classic so veliko dlje in težje črpali lik, oziroma čas, ki ga ta igra zahteva več. Drugič, bolj je usmerjen v slog igre PvP. To pomeni, da ne obstajajo tako imenovani časovni pasovi, ki so v starejši različici, in, ko pridejo v to, lahko skupina igralcev lovi za svojim užitkom in ne bodo mogli preprečiti drugih igralcev. Pri oblikovanju 4game Lineage 2 classic, za vsako majhno lovsko območje z dobičkom, se pričakuje, da boste tekmovali v obliki drugih igralcev. In tukaj bo zmagal najmočnejši. Seveda to ni edina razlika med igrami, so zelo in zelo številne, toda glavna razlika je mogoče opisati z enim stavkom: želite mirno dimenzionirano črpanje z redkimi dvoboji dvoboja - izberite L2. Hočeš hardcore raco in stalno vojno za preživetje - tvoja izbira je klasična.

Kako igrati

Torej, kaj je igranje? Najbolj podrobne nianse igre lahko najdete v bazi znanja 4game Lineage 2 classic. Kljub temu je mogoče pridobiti majhno količino informacij za začetnikein iz tega člena. Prvi korak je, da se registrirate na spletnem mestu in prenesete odjemalca igre. Potem se morate odločiti, kakšen stil igre bo za vas najbolj sprejemljiv (želite streljati od daleč nasprotnikov na lok ali se boriti s prsmi v prsih, zdraviti svoje sovražnike in jih okrepiti ali oslabiti in uničiti nasprotnike z močno magijo). Na podlagi tega morate izbrati raso in razred bodočega značaja. Nato boste potrebovali orožje in strelivo. To ni preveč težko dobiti na začetni ravni, ampak ko rastejo starejši, ti stroški znatno rastejo, in tukaj ne morete storiti brez trgovine, na primer. Mimogrede, da bi hkrati igrali in zaslužili, morate igrati 4game Lineage 2 classic v 2 oknih. Pomožni značaj, imenovan twinkom - sedi na trgovini in zasluži denar, glavni pa uživa lovorike slave in navdihuje strah pred sovražniki. Lepo je pomagati pri finančnem načrtu za pridružitev močnemu klanu. Veliko klanov se oblači in ureja svoje soklanove. Prav tako ne delajte brez podpore klana in pri prenosu znakov, saj bodo tisti, ki vas želijo ubiti, več kot dovolj. Pridružite se klanu, zbirajte v tako imenovanih stražarjih (skupina igralcev za skupno skupno igro) in gremite, izboljšajte se, postanite močnejši, tako da ena omemba imena vašega lika navdihuje grozote duše vaših sovražnikov.

Par nasvetov za zaključek

In končno, rad bi dodal, da kljub tako fascinantni in fascinantni resničnosti vseh projektov takšnega 4Game Lineage 2 klasika, ne pozabite, da je to le igra. Navsezadnje obstaja tudi realnost,kar ni nič manj zanimivo kot virtualni svet. Ne morete se povsem potopiti v podobne igre s premorom od pravega. Kot petje v eni slavni pesmi: "Čas je pravi in ​​ura je", realnost pa mora vedno prevladovati nad življenjem ustrezne osebe.

Sorodne publikacije