V Point Blank ali Lineage je prišlo do napake s programsko številko 726? Obstaja rešitev!

Oboževalci iger MMO se dobro zavedajo, da občasno prihaja do napak, ki preprečujejo, da bi se igra začela. In bilo bi lepo, če bi se dotaknili igrač. Ali pa to ponavadi "laja" spremljevalno aplikacijo iz enega ali drugega strežnika. Posebej so prizadeti navdušenci za Point Blank in Lineage, saj aplikacija 4Game pogosto odleti in se prepira z neobstoječimi težavami. Najbolj priljubljena fraza za to aplikacijo je: »Pri številki programa 726 je prišlo do napake.« In brez pojasnil. Smej se glavi: kaj je narobe s tem, kar moramo storiti, to napako bomo poskušali popraviti in še vedno zagnati najljubšo igračo.

Kaj je ta napaka?

Če se pojavi sporočilo "številka programa napake 726", to pomeni, da iz nekega razloga vdelana programska oprema iz 4Game ne more prenesti konfiguracijske datoteke igre. Kakšna je ta datoteka? In tisti, v katerem so shranjeni podatki config. Vključuje ime strežnika, informacije o shrambi in druge potrebne informacije. Toda glavna stvar - strežnik realmlist. Brez tega povezava ni mogoča. Ročno nalaganje te datoteke ne bo delovalo, ker se prenese s strežnika igre. In ni prostega dostopa. Zato se nesrečni igralci trudijo najti informacije o tem, kako zaobiti programsko številko napake 726. Obstaja več načinov. In ta problem je mogoče rešiti. Najprej pa morate ugotoviti vzroke problema.


Vzroki napake

Torej, ko se začne točka Blank, se lahko pojavi napaka 726 zaradi naslednjih dejavnikov:
 • Delo antivirus. Dejstvo je, da vsaka protivirusna zaščita šteje, da so dejanja odjemalca 4Game sumljiva (in ne brez razloga). Zato preprosto blokira pripomoček. Ali pa sploh izbriše izvedljivo datoteko programa.
 • Težave pri povezovanju z internetom. Ker so konfiguracijske datoteke prenesene s strežnika, povezave ni mogoče prenesti, če so težave. Zato obstaja napaka 726.
 • Uporaba "krivulje". Verjetno je bil namestitveni program firmwarea iz igre 4Game pretepen. Zato so bile nekatere datoteke poškodovane, kar je povzročilo to napako pri poskusu zagona.
 • Blokiranje požarnega zidu Windows. Pogosto ima ta komponenta operacijskega sistema zelo tesne varnostne nastavitve in blokira vse, kar se šteje za škodljivo.
 • Vse navedeno - najpogostejši vzroki omenjene napake v Dodatku 726. V zadovoljstvo mi je, da reševanje problema ni delo. Moraš vedeti, kaj storiti. Oglejmo si torej glavne načine za rešitev problema.


  Onemogoči protivirusno zaščito

  Ta možnost je primerna, če je razlog za pojav fraze "številka programa napake 726" - najprimernejši protivirusni izdelek. Onemogočite protivirusno zaščito in poskusite znova zagnati aplikacijo. V NOD32, na primer, je zaščita onemogočena s preprostim klikom na ikono programa v sistemski vrstici. Na voljo bo napis "Začasno izklopi zaščito". Tukaj je in morate klikniti. Če se po tem pojavi napaka, pomeni, da je protivirusni program resno prizadel programske datoteke. Priporočenoponovno namestite. Ampak samo s popolnoma izključeno zaščito. Potem naj bi vse začelo prav. Na splošno je priporočljivo, da je zaščita pred virusi onemogočena pri nameščanju kakršnih koli aplikacij takšnega načrta. Veliko "scold" celo na "Blizzard" izdelkov. Toda kje so virusi?

  Preverjanje internetne povezave

  Pogosto napaka 726 v Lineageu je pogosto pomanjkanje povezave. Preverjanje povezave je preprosto: poglejte sistemski pladenj "Vetrovi". Če je poleg ikone povezave rumeni klicaj, to pomeni, da ni povezave. Lahko se zgodi tudi, da ni ustreznega znaka. Nato morate zagnati spletni brskalnik in poskusiti prenesti prvo najboljšo stran. Če se nič ne zgodi, bomo imeli težave s povezavo. V tem primeru je priporočljivo, da denar položite na račun ali se obrnete na ponudnika. Takoj, ko se prikaže povezava, lahko poskusite znova zagnati program. Če je bil problem povezan s pomanjkanjem interneta, se bo program začel. In če ne, potem je problem povsem drugačen.

  Ponovno namestimo aplikacijo

  Če vse zgoraj navedeno ne pomaga in se "številka programa napak 726" nadaljuje z zavidljivo trdnostjo, potem je očitno, da je problem v sami aplikaciji 4Game. Dig ročno in ugotovite, katere datoteke so poškodovane - to je slabo dejanje. Preveč jih je. Priporočamo, da namestitveno datoteko prenesete in jo ponovno namestite. Toda pred tem morate odstraniti starega. Mimogrede, med namestitvijoonemogočite protivirusni program. Tudi tisti, ki prihaja z "Winds 10". Čeprav je "nadmeven", vendar program iz 4Game zagotovo ne bo zamudil in spet ubil vse izvršljive datoteke. Na splošno, da ne bi več imeli takšnih težav, poskusite igrati na drugih strežnikih. Po mnenju uporabnikov bo veliko lažje. Ni vsakdo trpi zaradi manije povsod za promocijo "blagovnih znamk" programov.

  Spremenimo nastavitve požarnega zidu

  Če je vse zgoraj navedeno že opravljeno (vključno z novo nameščeno aplikacijo) in še vedno obstaja napaka "številka programa 726", preverite nastavitve požarnega zidu Windows. Odprite »Nadzorna plošča« in kliknite »Požarni zid Windows«. V levem stolpcu kliknite »Vklop ali izklop požarnega zidu sistema Windows«. Zdaj povsod zabeležimo elemente »Onemogoči požarni zid« in kliknemo gumb »V redu«. Poskušamo zagnati aplikacijo 4Game. Zdaj mora zagotovo delati. In požarni zid ni mogoče vključiti. Pravzaprav je to povsem nepotrebna uporaba. In če imate nameščen antivirus, potem je treba uporabiti standardne varnostne komponente "Windows" in popolnoma odpraviti. Izdelki drugih proizvajalcev se bolje spoprimejo z zaščito računalnikov kot Microsoftovi.

  Zaključek

  Zdaj ste jasno razumeli, kaj pomeni "številka programske napake 726". Ta težava je posledica nezmožnosti prenosa konfiguracijske datoteke iz strežnika za igre. Za to lahko obstaja več razlogov. Vendar pa se z lahkoto rešijo z improviziranimi sredstvi. Vse kar morate storiti je, da sledite navodilom. In potemvsekakor moram voditi najljubšo igračo. Algoritem delovanja je podrobneje opisan zgoraj. Vzemite ga!

  Sorodne publikacije