Kako izklopiti Yandex.Den v Yandex-Browser?

Dogodki v sodobnem svetu se nanašajo na vsakega od nas, ker je vsaka oseba zobnik v enem velikem mehanizmu, imenovanem Svet. In če želite izvedeti, kaj je zunaj našega doma, gledamo novice, s katerimi se celo naučite veliko novih in uporabnih stvari. Ampak včasih novice preprečuje povprečno porabo časa na internetu, tako da bomo danes govorili o tem, kako izklopiti Yandex.Den, tako da vas novice ne motijo ​​več. Članek je priporočljiv za branje uporabnikov »Yandex-brskalnika«.


Kaj je "Yandex.Den"?

Ta članek je namenjen uporabnikom brskalnika "Yandex", saj lahko samo uporabljajo posebno storitev "Zen". Toda kaj je to? Prvič, vredno vam je povedati, da vsako od vaših dejanj spremljajo različna mesta, na primer "Yandex". Če ste že kdaj vstopili v iskalno vrstico "kupite ribiško palico", boste nujno imeli vabila k ribolovnim orodjem, ker vaši piškotki sledijo vaši internetni aktivnosti.
Tako je "Yandex.Den" posebna storitev priporočil "Yandex" neposredno v oknu brskalnika. Zen lahko vidite, ko odprete nov zavihek. Spodaj so različne novice in ponudbe, ki so prilagojene vašim željam. To je seveda lahko nadležno, zato bomo izvedeli, kako izklopiti Yandex.Den. Treba je omeniti, da je odklop te funkcije popolnoma brezplačen in nima nobenih posledic.


Kako izklopiti "Yandex.Den"?

Seveda lahko problem rešite v korenu, namreč namestite drug brskalnik, ker v sodobnem svetu obstaja veliko analogov: Opera, Google Chrome, Edge in drugi. Zato vam priporočamo, da prenesete enega od zgoraj navedenih, če ne želite, da se sprehodite po nastavitvah »Yandex-brskalnika«. No, za tiste, ki še vedno želijo "izostriti" ta brskalnik, bodo predstavljeni naslednji napotki.
Torej, kako onemogočiti Yandex.Den v zaznamkih:
  • Zaženite brskalnik in nato odprite nov zavihek, če ste že začeli. Pomaknite se navzdol. Če je novica, kliknite na ikono treh vodoravnih črt, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu programa.
  • Iz vseh možnosti izberite "Nastavitve", nato se odpre stran z nastavitvami.
  • Na voljo vam bo veliko nastavitev, vendar boste našli napis: "Prikaži v novem zavihku Zen-trak osebnih priporočil" in nasprotno. Počistite in ponovno zaženite brskalnik. Na naslednjem znaku vas novice ne bodo motile.
  • V zaključku

    Upamo, da razumete, kako izklopiti Yandex.Den, ker vsako moteče oglaševanje negativno vpliva na pozornost. Poleg tega nekateri uporabniki opozarjajo, da Zen objavlja lažne novice iz številnih medijev.

    Sorodne publikacije