Kako priti gumb Home na zaslon iPhone: nasveti in triki

V sodobnem svetu veliko ljudi kupuje izdelke od Apple. Na primer, pametni telefoni. Imenujejo se iphone. Ta naprava ponuja različne možnosti nadzora za lastnika. Naslednje je, kako prikazati gumb Domov na zaslonu iPhone. Zakaj sploh potrebujete to operacijo? Odgovoriti na ta vprašanja je dejansko lažje, kot se zdi.

Po potrebi

Najprej je treba razumeti, v katerih situacijah je potrebno na zaslonu prikazati gumb "Home". Ni skrivnost, da je ta nadzor na pametnem telefonu na voljo kot ločen fizični gumb. Narejen je iz stekla, zato nekateri verjamejo, da komponenta dolgo ne bo delovala na iphone.


Razmišljanje o tem, kako priti do gumba »Home« na zaslon iPhone, je potrebno, ko ta nadzor ne dela. V drugih primerih je priporočljivo uporabiti fizično interpretacijo nadzora.

Izhodne metode

Pomembna prednost je izbira načina prikaza gumba Domov na zaslonu pametnega telefona. Sodobni naročniki lahko delujejo na več načinov. Natančneje:
 • uporabite specializirane programe;
 • Uporabite sistemske nastavitve.
 • Za starejše različice iOS je pomemben samo prvi stavek. Torej, če naročnik razmišlja, kako prikazati gumb Domov na zaslonu iPhone, ne bojte se programov tretjih oseb. Toda nove različice iOS-a uporabljajo osnovne nastavitve strojne opreme.

  Programi

  Zdaj po vrstnem redu vsakega odmožnosti. Začnite s programi. Ta metoda se v praksi ne uporablja pogosto, vendar se izvaja. Rešuje številne težave.
  Kako prikazati gumb "Home" na zaslonu v napravi iPhone? Če želite to narediti, morate prenesti, namestiti in zagnati poseben program. Nič več ni potrebno. Izvedena dejanja prikažejo gumb Domov.


  Katera uporaba bo pomagala uresničiti načrt v življenju? Najbolje je, da uporabite emulator gumbov menija. Ne zahteva dodatnih stroškov. Kot smo že omenili, se lahko z njegovo pomočjo brez velikega dela ukvarjamo z nalogo.

  Nastavitev pametnega telefona

  Kako hitro prikažete gumb Domov na zaslonu iPhone? To lahko storite z nastavitvami mobilnega telefona. Opozoriti je treba, da je ta možnost razvoja dogodkov pomembna samo za iOS 7 in novejše različice operacijskih sistemov. V zgodnjih zbirkah vam bodo pomagale le dodatne aplikacije. Kako prikazati gumb Domov na zaslonu iPhone? Samo uporabite možnost, imenovano Assistive Touch. Na prikazovalniku pripomočka prikaže majhen gumb za dom, ki začne delovati skupaj z njeno fizično interpretacijo. Za uporabo te tehnike potrebujete:
 • Omogočite mobilno napravo. Ne pozabite čakati na celoten prenos pripomočka.
 • Pojdite v razdelek "Nastavitve" - ​​"Osnovno". Tam morate odpreti meni "Univerzalni dostop".
 • Poiščite in kliknite na pomoč.
 • Preklopite stikalo na "Vklop".
 • To je vse. Zdaj je jasno, kako priti gumb Home na zaslon iPhone. Podobno lahko ta nadzor odstranite.Nič resnega, nerazumljivega ali posebnega.
  V praksi se najpogosteje dogaja druga različica razvoja dogodkov. Konec koncev, večina uporabnikov uporablja iOS 7 in novejše.

  Sorodne publikacije