Kaj je ta program - Classic Shell: Kako ga uporabljati

V zgodnji starosti se je človeštvo borilo s svojo naravo, na primer z ljubeznijo do stabilnosti. Na svetovni ravni je stabilnost dobra, vendar ne v življenju ljudi, ker ni napredka in zato tudi prihodnosti. Napredek velja tudi za operacijske sisteme, včasih celo v obsegu, v katerem so uporabniki raztrgani in presenečeni, razlog za to pa je lahko celo zamenjava menija Start. Mnogi se spomnijo časov, ko ljudje niso nadgradili sistema, in obratno - znižujejo, tako da ne uporabljajo, kot se zdi, grd meni za tablete. V tem članku vam bomo povedali, kaj je program - Classic Shell, zakaj je potreben in kako lahko pomaga vsakemu od vas. Članek je priporočljiv samo za operacijski sistem Windows, saj bo namenjen programski opremi brez navzkrižne platforme.


Kaj je klasična lupina in zakaj je bila ustvarjena.

Meni Start je bil vedno znak razlikovanja operacijskega sistema Windows, ker ni bil uporabljen kot logotip Microsofta. Ljudje so mu občudovali, spreminjali zasnovo in mislili, da bo to vedno tako. Težko si je predstavljati nekaj bolj udobnega kot večnamensko ploščo v spodnjem levem kotu zaslona. Če se kdo ne spomni, potem je bil v operacijskem sistemu Windows XP "Start" opremljen z še bolj inteligentnim pomočnikom, zaradi česar je ta različica operacijskega sistema tako priljubljena. Vendar pa je bilo vse od leta 2004, potem pa sploh ni bilo govora o tabletah, ker so bile le papirne, ne pa elektronske. Senzorični telefoni so vsaj enkrat vstopili na trg, vendar se funkcionalni ni mogel pohvaliti, boliže vse je bilo presenetljivo. Vendar pa se v letu 2007 ni pojavila nič manj znana 7. različica operacijskega sistema, v kateri je bilo vse samo boljše, z izjemo večnih težav z Explorerjem.


V tistem času je že obstajala težnja po povečanju vsega pod dotikom peresa. Nekaj ​​let kasneje prihaja naslednja različica - 8. Potem se je svet ljubiteljev operacijskih sistemov Windows in propadel, ker se je vse popolnoma spremenilo. Ljudje so celo pisali peticije, da bi oblikovali enako obliko. Leta 2014 je izšel Windows 10, ki je nekoliko spremenil Start, zaradi česar je bolj kot tisto, kar imamo radi. Vendar pa so usposobljeni uporabniki šli še dlje in izumili program, ki ustvarja isti "Start". To je odgovor na vprašanje, kaj je ta program - Classic Shell. V prevodu ime zveni kot "klasična lupina", ki je sama po sebi resnična. V naslednjem razdelku članka bomo poskusili vrniti stari Start s klasično lupino.

Nameščanje klasične lupine v ruskem jeziku

Za začetek morate imeti nameščeno najnovejšo različico operacijskega sistema Windows 10. 881 je prav tako pomembno, da ohranite vse najnovejše posodobitve, ker je Classic Shell precej občutljiv na to. Prav tako boste morali aktivirati operacijski sistem, če tega še niste storili. Nekatere povezave v meniju Start morda niso na voljo brez aktivacije.
Navodila za nameščanje klasične lupine Windows:
 • Pojdite na uradno stran klasične lupine, se strinjate s pogoji uporabnika in začnite s prenosom.
 • Po končanem prenosu bo izvedena namestitev.
 • Ko je konec, boste pred vami videli pogovorno oknolahko konfigurirate popolnoma vse, kar je v "Start", do ikone za aktiviranje.
 • Shranite nastavitve in znova zaženite računalnik, da bodo spremembe začele veljati.
 • Proti

  Kot je navedeno v odstavku, da ta program - Classic Shell, razvoj programa niso opravljali Microsoft, ampak navadni ljubitelji operacijskega sistema. Če imate na primer operacijski sistem Windows 10, priporočamo, da na namizju uporabite povečevalno steklo namesto zagonskega iskanja, ker se postopek iskanja poveča večkrat. Prav tako ne pozabite na posodabljanje programa, z vsako novo različico napak so odstranjene. Obstajajo tudi nekateri odhodi za absolutno nerazložljiv razlog, zato namestite aplikacijo, če ste pripravljeni na to.

  Na koncu

  Upamo, da ste po branju članka o programu Classic Shell namestili na svoj računalnik. Nostalgija je vedno tesno prepletena z našim življenjem, ker se zahvaljujoč temu jasno spominjamo čudovitih trenutkov našega življenja. Prav tako ljudje pravijo, da bo Microsoft izdal svojo različico legendarnega menija Start, vendar moramo le počakati in uporabiti zgornji program.

  Sorodne publikacije