DVR inšpektor Cayman S: pregledi lastnikov, značilnosti in značilnosti

Inšpektor južnokorejske blagovne znamke je domačim potrošnikom znan že več kot 20 let. V tem času se je uveljavil kot eden izmed zanesljivih in kakovostnih proizvajalcev. Blagovna znamka Inspector je pionir industrije. Video snemalniki in druge podobne naprave za avtomobile se nenehno izboljšujejo. V zadnjem času, leta 2017, je bil na trg uveden novi inšpektor Cayman S model, ki nam bo pomagal pri pripravi zaključkov o predstavljenih izdelkih.


Proizvajalec

Glede na preglede in podroben pregled inšpektorja Cayman S morate povedati nekaj besed o proizvajalcu. Južnokorejska družba Inspector je ena izmed blagovnih znamk, ki so danes v veliko povpraševanje. Proizvaja strojno opremo, ki je visoko kakovostna in tehnološko napredna. Hkrati pa cena za predstavljene izdelke vedno ostane na sprejemljivi ravni za stranke.
Predstavljeno podjetje izvaja raziskave v Južni Koreji. Kljub temu pa se v Moskvi veliko dela, da bi ustvarili različne programe, dopolnila k temu razvoju. Proizvodni objekti se nahajajo v Južni Koreji. Zaradi tesnega sodelovanja blagovne znamke z ruskimi partnerji so avtomobilske naprave popolnoma prilagojene razmeram na domačem trgu. Podjetje "Inspector" ponuja najbolj funkcionalne naprave. Kakovost izdelkov se preverja na vseh stopnjah proizvodnje. Zaradi tega pristopa lahko podjetjezagotoviti dolgo življenjsko dobo svojih izdelkov. Podpora za vsak model, ki je prišel iz transportnega traku proizvajalca, ima podporo od 3 do 5 let.


Splošne značilnosti modela

Prva naprava za podpisovanje, ki se je pojavila na domačem trgu in je uvrščena kot kombinirana naprava s povezovalno anteno, je postala inšpektor DVR Cayman S. Cene za predstavljeno model je na povprečni ravni. Kupite napravo po dostopni ceni. Povprečna cena je 11-12 tisoč rubljev.
Pred uvedbo razvitega modela so bile naprave za podpisovanje izdane izključno z anteno sirene. Sistem sprejema signala nove generacije je zmanjšal velikost naprave. Model uporablja posebne podpise, ki vam omogočajo, da določite vrsto radarja, ki se nahaja na poti mimo avtomobila. To vam omogoča bistveno zmanjšanje števila lažnih alarmov opreme. Predstavljeni model je zelo potreben. Med podobnimi kombinacijami podpisov dobi najvišje ocene. Uporabniki so ocenili model 45 od 5. To je najvišja ocena, ki jo prejmejo hibridne naprave za podpisovanje.

Paket

Pregledi inšpektorja Cayman Signature S omogočajo sklepanje o kakovosti in funkcionalnosti modela. Za paket je značilen določen nabor. Naprava je v škatli tesnega kartona. Barva modela je večinoma lahka. Paket prikazuje telo kombinirane naprave. Predstavljeno je tudi tukajinformacije o glavnih prednostih naprave. Lahko se seznanite s tehničnimi značilnostmi, ki so predstavljene v obliki tabele.

Na embalaži so podatki, da je bila naprava zbrana v Južni Koreji. V notranjosti škatle je poleg glavne enote na voljo še dodatna oprema. To je adapter za priključitev napajanja iz vžigalnika, ki se pritrdi na vetrobransko steklo. Na voljo je tudi mikro-USB kabel za povezavo naprave z računalnikom ali prenosnikom. Pri dobavi obvezno vključite navodila in garancijsko kartico. Ohišje naprave je precej kompaktnih dimenzij. Treba je omeniti njegovo notranjo strukturo. Model je opremljen s procesorjem Ambrella A12A. V takih videorekorderjih je še vedno redko nameščen. Ta čipov vam omogoča, da dobite visoko kakovostne slike, tudi če jih gledate na velikem zaslonu ali televizijskem zaslonu.

Videz

Mnenja kupcev o modelih Inšpektor Cayman S govori o estetskem videzu, dobro oblikovanem oblikovanju telesa. Zasnova novega modela je popolnoma skladna s prejšnjim proizvajalcem hibridnih DVR. Razlika je le pri označevanju. Ustrezno ime modela je vidno na sprednji strani ohišja.
Naprava ima kompaktne dimenzije. Njegovo tanko ohišje v primerjavi z analognimi napravami, ki so danes predstavljene na trgu. Mesta na steklu ne bodo vzela več kot običajni videorekorder. Pri namestitvi lahko napravo zlahka skrijete za ogledalo v kabini. Kabel je tudi enostavno prikriti. Običajno je to dovoljeno podstranski regal, material plašča. Na sprednji strani je sprejemnik laserska škatla. Zaseda relativno majhen prostor. Z natančnostjo sprejemnik ni slabši od bolj dimenzionalnih naprav. Objektiv rahlo štrli nad površino. Njena oblika je stilizirana. Objektiv je zanesljivo zaščiten pred mehanskimi poškodbami.

Reverse

O inšpektorju Cayman S. je vredno omeniti veliko pozitivnih mnenj. Cene za predstavljeni model ostajajo na sprejemljivi ravni za stranke. Uporabniki praznujejo uspešen hibridni dizajn.

Naprava ima na zadnji strani barvni zaslon z ruskim vmesnikom. Uporabite lahko enega od treh načinov uporabe opreme. Lahko je samo radar, običajen DVR ali funkcija v kombiniranem načinu (privzeto je nastavljen). Zaslon lahko popolnoma izključite. Informacije, ki jih prejmejo kamere, se lahko podvajajo z jasnimi glasovnimi sporočili v ruskem jeziku. Levo od zaslona so gumbi za snemanje in izključitev. Na desni je zvočnik, dva kontrolna gumba.

Montaža

Video snemalnik in radarski detektor Inspector Cayman S, ki ga pregledajo strokovnjaki in navadni uporabniki, ima poseben sistem za pritrditev vetrobranskih stekel. Za to so priloženi oklepaji. Pritrjene so na steklo s poganjkom.
V modelu ni dodatnega 3M traka. Po potrebi ga lahko kupite posebej. Prilepi se 3M trak iz naprave tipa Scat. Priključitev naprave omogoča vrtenje. Hkrati so vsi elementiso trajni in zanesljivi. Rotacijo lahko opravite na 360 °. To bo po potrebi omogočilo pošiljanje kamere v salon, ki je posnela pogovor s potnikom ali delavcem DPS. Poseben podložek bo pritrdil položaj nosilca. Ne bo se premaknil z ustaljenim položajem. Preprosto odstranite registrsko omarico. Če želite to narediti, morate klikniti na velik list cepiča. Nahaja se tik nad oknom za sprejem. Videz, kakovost montažnih materialov nam omogoča, da predpostavimo, da se ne bo zlomil med celotno življenjsko dobo opreme.

Nastavitve

Pregledi lastnikov inšpektorja Cayman S DVR prikazujejo preprosto nastavitev naprave. Postopek omogoča vmesnik za ruski jezik. Elementi menija so prikazani kot seznam. Tukaj je nekaj nastavitev, vendar so prisotne vse potrebne funkcije.
Nastavite lahko dolžino posnetka enega segmenta, itd. Veliko funkcij je namenjenih za radarski detektor. V tem primeru lahko določite, katere informacije bodo prikazale napravo na zaslonu, zvok opozorila, obseg signala in številne druge funkcije. Priporočamo vam, da se seznanite z navodili proizvajalca, preden začnete uporabljati opremo. To bo pomagalo prezreti vse funkcije, ki jih DVR. Nastavite lahko omejitev hitrosti, določite seznam delovnih razponov itd. Priporočljivo je upoštevati vse možne funkcije in izbrati tiste, ki so primerne za določene delovne pogoje stroja.

Radarski detektor

Glede na lastniške ocene o inšpektorju Cayman S, slediupoštevajte izjavo o delu radarskega detektorja. Program omogoča štiri načine delovanja naprave. Lahko je "City", "Route" ali "Signatura", "Signatures IQ". Vsak velja pod določenimi pogoji. Način podpisa omogoča napravi, da deluje na podlagi baze podatkov podpisov. Uporabniki trdijo, da je način Signatura optimalen za vožnjo v mestih, in Signature IQ je za pot. V procesu testiranja radarskega detektorja pokaže visoko natančnost rezultata. V nobenem primeru ni slabša od specializiranih naprav, ki včasih stanejo več kot hibridi. Informacije so prikazane na zaslonu in podvojene v glasu. Pri vožnji po mestnih cestah je bilo ugotovljeno, da predstavljena naprava odlično odstrani ovire, ki jih oddaja avtomatsko parkiranje, vrata trgovskih centrov. Določeni so novi kompleksi in detektorji že dolgo delujejo.

Tehnologija podpisa

Mnenja o inšpektorju Cayman S zagotavljajo strokovnjaki. Omogočajo nam, da razumemo glavno razliko med predstavljenim modelom - uporabo tehnologije podpisov. Jahanje v mestnih razmerah spremlja veliko ovir. Spadajo v K-pas. Isti oddajajo radijske valove in radarske naprave. Podpis je nekakšen podpis. Opisuje približno 10 osnovnih parametrov obstoječih signalov. Sistem je prejel signal, da bo sistem preveril s svojo osnovno enoto. To omogoča sistemu, da jasno opredeli, kateri tip naprave je nameščen spredaj. Signatura vam bo celo omogočila izračun modelaradarski kompleks. Lažni pozitivni rezultati pri tem pristopu so določeni veliko manj. Proces proučevanja signala je precej zapleten. Pomanjkanje podpisov je zato relativno počasno. Vendar pa imajo sodobni videorekorderji zadostno hitrost delovanja.

Snemanje videa

Novi model Cayman S ima nov čipov. Ta vodilna platforma vam omogoča bistveno izboljšanje kakovosti, bitno hitrost fotografiranja. Poraba energije v napravi se je prav tako zmanjšala. Podrobnosti podrobnosti v dnevnem snemanju so visoke. Vozniško dovoljenje je mogoče razlikovati od velikih razdalj. Slika ni mastna, natančna barva in nasičena. Osvetlitev se samodejno nastavi. Prav tako se med gibanjem izvede fiksiranje poti in hitrost gibanja. Ponoči fotoaparat prilagodi luči avtomobilov na off-road hodu. Lahko razvrstite registrske tablice, prometne znake in oznake. Te funkcije DVR vam omogočajo, da po potrebi povrnete dogodke na cesti, da dokažete lastnika naprave.

Ocene uporabnikov

Glede na ocene o inšpektorju Cayman S, obstaja veliko pozitivnih besed. Izdelek je visoke kakovosti in zanesljivosti. Pritrditev na vetrobransko steklo je preprosta. V tem primeru fiksiranje poteka trdno, zanesljivo. Kakovost videa je visoka. Podnevi in ​​ponoči lahko razstavite vse podrobnosti na cesti. Radarski detektor jasno identificira lokacijo in model instalacije. Lažni alarmi so praktično odpravljeni. Po proučitvi pregledov inšpektorja Cayman S,značilnosti predstavljene tehnologije, je mogoče opozoriti na visoko kakovost, zanesljivost in večfunkcionalnost.

Sorodne publikacije