Gaming Key Generators: Ali obstajajo? Primeri

Key Generator je majhen program, zasnovan posebej za izbiro edinstvenih digitalnih številk za igralne projekte. To programsko opremo uporabljajo krekerji za pridobitev prostega dostopa do plačanih izdelkov. V skladu s tem so ti pripomočki prepovedani, njihova uporaba pa lahko privede do prepovedi računa v digitalni trgovini. Poleg tega obstaja verjetnost, da boste prisiljeni vrniti denar za kopijo igre ali pa jo preprosto odstranite. Zato uporabite ključne generatorje z modrostjo - ne za osebno korist in ne za nadaljnjo prodajo. V tem članku bomo preučili več podobnih programov.

Kratek opis

Igralci uporabljajo več platform za nakup digitalnih kopij iger. Na primer, Steam. Izvor, Uplay, itd. Obstajajo tudi številne druge spletne trgovine, ki prodajajo mini igre, logične projekte, zadolžnice itd. Generatorje ključev za igre je treba izbrati z veliko pozornostjo. Najbolje je, da se obrnete na strokovnjaka na tem področju, da ne bi naleteli na virusno programsko opremo. S tako veliko verjetnostjo bo takšna vsebina okužila vaš računalnik in zmanjšala varnost vaših osebnih podatkov. Veliko pripomočkov za izbiro tipk prikrije nepotrebne programe, ki ustvarjajo naključni nabor številk in črk, v ozadju pa uporablja računalniške vire v korist vsiljivcev. Zdaj pa poglejmo, ali pripomočki za različne storitve delujejo.


Generator ključev za igre Alawar

Najprej preučimo program za izbiro tipk za igre "Alavar". Preden jo prenesete, morate začasno onemogočiti protivirusno zaščito računalnika. Nato prenesite program, imenovan "Alawar Universal Key Generator", in ga zaženite kot skrbnik. Zgornja vrstica mora navesti pot do nameščene igre. Če želite izbrati imenik, kliknite gumb »Prebrskaj« in se pomaknite do želene mape in kliknite V redu. Nato ostane pritisnite gumb Gen, da začnete generiranje unikatnih ključev. V spodnjem oknu se prikaže seznam kod. Za aktiviranje morate kopirati eno od kombinacij in jo prilepiti v posebno polje v igri. Zdaj lahko brezplačno dostopate do projekta Alawar.

Drugi način aktivacije

Ampak ne samo ključni generator za igre Alawar vam omogoča, da vzamete brezplačne kopije. Uporabite lahko tudi poseben kreker. Če želite to narediti, boste morali prenesti Alawar crack in ga razširiti na kateri koli trdi disk. Vnaprej omogočite protivirusni program, da program ne bo izbrisal datotek. Potrebovali bomo ločeno datoteko wrapper.dll za kopiranje v korensko mapo igre. Ko poskusite kopirati, se zdi, da datoteka z navedenim imenom že obstaja. Strinjamo se s klikom na gumb "Premakni z zamenjavo". Končano! Moraš začeti igro in uživati ​​v igranju. Oba opisana načina delujeta, če prenesete datoteke in generatorje ključev iz dokazanih virov.

Kaj pa Steam? Podjetje Valve že več let ugotavlja, da računalniški igralci preprosto niso imeli druge možnosti za nakup digitalnih iger (z izjemo bolj zaprtih rešitev posameznih izdajateljev). Steam ima največjo bazo podatkov o plačanih in brezplačnih projektih s podrobnim opisom. Zato Valveovo vodstvo nikoli ne bo dovolilo vdora ali puščanja ključev iz njihovih arhivov. Torej se lahko vsi ključni generatorji v "Steam" varno štejejo za prevaro. Večina takšnih programov je zasnovana tako, da koristi od neizkušenih ali zaupanja vrednih uporabnikov. Delujejo po naslednjem načelu. Gamer želi igrati brezplačno novo igro in poskuša najti način, kako zavajati trgovalno platformo. Pri iskanju interneta se bori z dobičkonosno ponudbo - dovolj je, da prenese en pripomoček in ga zažene, po katerem bo imel uporabnik dostop do brezplačnih ključev! Naslednji dogodki se razvijejo v enem od dveh scenarijev.
Prva - programska oprema zahteva vnos podatkov za avtorizacijo v storitvi Steam. Vnesete uporabniško ime in geslo, po katerem napadalci dobijo popoln dostop do vašega računa. Zdaj lahko odnesejo predmete in celoten račun za svoje namene. Druga možnost za uporabo takega ključnega generatorja za "Steam" je delo v ozadju. Program vam ponuja naključni nabor znakov, ki dajejo aktivacijske kode za kode iger in hkrati vodijo proces ozadja, ki dostopa do osebnih podatkov uporabnika. Kot lahko vidite, je v obeh primerih takšna programska oprema zelo nezaželena zaradi računalniških varnostnih razlogov, stabilnosti sistema inosebnih podatkov.

Sorodne publikacije