Program za prepoznavanje glasbe Android: pregled najboljših orodij

Nedvomno bodo ljudje v internetni skupnosti, ki imajo subtilno sluh, takt in občutek lepote, ki jim omogoča, da dobesedno prevedejo beležke v črke. Z eno besedo, edinstveno! Toda kaj storiti drugim uporabnikom, torej tistim, katerih narava je prikrajšala zgoraj omenjene zasluge? V tem članku si bomo ogledali nekaj pripomočkov, ki vam bodo pomagali identificirati zloveščo, kot tudi vaš pripomoček, pesem, ki ni nič slabša od najbolj uspešnih zvezd pri ugibanju melodije. Prav tako se naučite, kako poklicati program za prepoznavanje glasbe in kaj so sposobni.


Shazam

Shazam je ena najbolj iskanih vlog v svoji kategoriji. Pripomoček ni le program za prepoznavanje glasbe Android, ampak ima tudi številne druge funkcije. Tukaj lahko naročite vstopnico za koncert vašega najljubšega umetnika, katerega pesem trenutno poslušate, kupite novo izdane skladbe, povežete se z velikim seznamom pretočnih glasbenih storitev in še veliko več.
Takšen večnamenski program za prepoznavanje glasbe za Android porabi precej prostora tako v operativnem kot v notranjem pomnilniku, zato je najbolje, da ga ne vključimo v očitno šibke pripomočke. V takih primerih je programska oprema lažja, vendar ne pomeni, da je slabša.

SoundHound

Ta program za prepoznavanje glasbe Android je uporabnike privabil na oglaševalski slogan, ki resnično deluje: "Prvič na svetu pojte melodijo in o tem vam bomo povedali vse.podrobnosti “.


Priložnost je precej zanimiva, vendar zahtevna za kakovost glasu. Ženske pevke bodo prepoznale barvo uporabnosti na navdihu, vendar obstajajo težave z moškimi baritoni, zato bo močna polovica človeštva morala trdo delati, da bo dobila rezultat.

TrackID

To je dokaj skromen program za prepoznavanje glasbe Android, to je brez nepotrebnih "čipov", kot v primeru Shazama. Zato je pripomoček še posebej primeren za lastnike šibkih pripomočkov, ki jih omejuje količina operativnega in notranjega pomnilnika.
Aplikacija bere del proge in prikaže izvajalca s podrobnim opisom, če je na voljo na spletu. Poleg funkcionalne prepoznavnosti obstaja funkcija socialnih omrežij ("Pošlji", "Delež") in lokalna glasbena storitev v oblaku, ki govori o najnovejših na tem področju. Kljub svoji preprostosti se program popolnoma spoprijema s svojimi odgovornostmi - prepoznava imena skladbe na predvajani skladbi.

Sorodne publikacije