Na kratko o tem, kako odpreti padalo v GTA 5

Veliko uporabnikov je naletelo na kultno serijo GTA iger, v kateri izkoriščamo trenutek popolne nekaznovanosti in svobode - o tem so vsi sanjali, ker sodobni svet drži ambicije nekaterih v precej ozkem in nepremostljivem okviru zakona. Igra je lahko vse, tako v "GTA" toliko oboževalcev, ampak bolj priljubljena igra, še posebej njena vprašanja, zato bo ta članek razpravljal o tem, kako odpreti padalo v "GTA 5". Ta članek je priporočljiv za začetnike.


Zakaj potrebujete padalo v GTA?

Mnogi se zavedajo, da je vesolje GTA zelo velik in razvit odprti svet, zaradi česar je igra ena izmed redkih, ki lahko zategne običajne igralce tisoče ur, in to poleg razburljivega plesa, ki traja približno sto ur vašega časa, če ne več
Če prevedete ime te igre, postane jasno, da je precej velik del igranja povezan z vozili, saj je igralna kartica ogromna in prehod peš bo zelo problematičen in zamuden. V petem delu GTA so bili dodani stari in novi, ki še niso bili v tej seriji. Poleg kopenskega prometa obstaja tudi zračna tehnologija, vključno z vojaškimi, ki je sposobna proizvajati ognjeno točko. V nujnih primerih lahko zapustite letalo, za natančen spust na tla pa uporabite padalo, kar sproži vprašanje, kako odpreti padalo v GTA 5.


Če vas zanima ta tema, potemPriporočamo, da nadaljujete z naslednjim delom članka, kjer bomo podrobneje preučili načine odpiranja padala.

Kako odpreti padalo v GTA 5 na osebnem računalniku

Za začetek bi morali takoj reči: morate kupiti padalo v spletni trgovini vnaprej, kar v GTA ni dovolj, potem morate vzeti katero koli letala in se povzpne na višino, ki je na voljo za odpiranje padala.
Navodilo o odprtju padala v GTA 5:
 • Doseči visoko nadmorsko višino ali se povzpeti do zelo visoke stavbe.
 • Odprite pilotsko kabino in skočite.
 • Če vam višina omogoča odpiranje padala, bo lik postavil roke in noge v različne smeri.
 • Sedaj lahko pritisnete F in odprete padalo. Za manevre uporabite standardne ključe.
 • Če vas muči vprašanje, kako odpreti padalo v avtomobilu ("GTA 5"), bo odgovor skoraj enak: morate doseči visoko nadmorsko višino in odpreti vrata. Nekateri stroji so opremljeni z reaktivnim motorjem, tako da težav z višino ne bi smelo biti, v skrajnem primeru lahko uporabite vzpenjače.

  Na koncu

  Upamo, da boste po branju tega članka razumeli, kako odpreti padalo v GTA 5. Ta znanja so še posebej koristna, če se odločite igrati s prijatelji na spletnem strežniku. Treba je omeniti, da so za padalo na voljo različne spremembe, vključno s prilagoditvami dimnih zaves, in vsak gumb sposobnosti se lahko natančno prilagodi v posebnem meniju za nastavitev krmilnika tipkovnice ali igralne palice kotboste bolj udobno, če pa želite gumbe vrniti na prvotno vrednost, potem obstaja poseben gumb za ponastavitev.

  Sorodne publikacije