Kako izpolnim e-poštno sporočilo z vsemi pravili?

Skoraj vsi prebivalci države so vsaj enkrat v življenju od poštne službe prejeli sporočilo, da je parcela prispela. Podobna sporočila se pošiljajo po pošti, kar pomeni, da jih lahko vidite v vašem okencu za dopisovanje. O čem je to sporočilo? Kaj morate storiti, da bi dobili udobje, ki ste ga navedli v svojem oglasu? Ali lahko zavrnem prejem paketa? V tem članku bomo obravnavali vsa ta vprašanja in opisali, kako izpolniti e-poštno sporočilo s problemom pravilnih vhodnih informacij, s katerimi se srečujejo mnogi ljudje.


Kaj pomeni poštno sporočilo?

Pošiljanje sporočila prejemniku izvaja poštna služba, da bi ga obvestili, da ga v ustreznem oddelku čaka paket. Oblikovanje takega obvestila opravijo zaposleni v podjetju naslednji dan po tem, ko se je na policah pošte pojavila ustrezna pošiljka. Na sprednji strani obrazca se zabeležijo podatki o prejemniku in podatki o pošiljkah (vrednost, ki jo navede pošiljatelj in druge možnosti pošiljanja, na primer stroški dostave). Kako narediti z novicami?

Dejanja prejemnika po prejemu sporočila

Ko oseba prejme sporočilo paketne pošiljke, mora storiti naslednje:
 • Poskrbite, da je sporočilo res namenjeno njemu - na obrazcu so informacije o prejemniku (ime in naslov) )
 • Izpolnite obrazec- polja za prejemnika se nahajajo na zadnji strani lista; To preprosto nalogo lahko opravite doma ali neposredno na pošti, kjer boste prejeli odhod (o tem, kako izpolniti pošto Rusije, bomo nadalje razpravljali).
 • Pošlji pošti - naslov in čas dela, naveden na obrazcu, pri čemer vzame s seboj potni list (oseba, ki je prejel paket) in obrazec. • Kako izpolniti e-pošto?

  Postopek vnosa prejemnikovih podatkov v enoten obrazec za obveščanje (obrazec št. 22) o pošiljanju je precej preprost, vendar povzroča številne težave. Zato morate povedati več o tem, kako izpolniti e-poštno sporočilo, tako da ni nobenih pritožb zaposlenih v poštnih službah.
 • Izpolnijo se samo tista polja, ki se nahajajo v "izpolnitvi prejemnika". Ta blok z polji za polnjenje se nahaja na samem vrhu zadnje strani sporočila.
 • Obvezno sta samo dve vrstici, drugi pa se v nekaterih primerih zabeležijo. Gre za informacije, ki so navedene v istovetnosti prejemnika - prvi dve vrstici morata biti v vsakem primeru izpolnjeni s podatki: ime dokumenta, njegovi posebni identifikatorji (serija, številka, datum izdaje), kot tudi ime oddelka, pri katerem je bil izdan potni list (pod Enota mora biti označena, čeprav ni navedena v obrazcu).
 • Polje "registrirano" se vnese s podatki le, čeče gre za prenos denarja ali pošiljanje sporočila o potrebi po pošiljki na delovnem mestu ali usposabljanju.
 • Na dnu obrazca je treba navesti tudi datum, ko je bila pošiljka sprejeta. Tega polja ni treba izpolniti vnaprej - če poštni uslužbenec opazi, da datum ni pomemben, ima lahko vprašanje izdaje parcele vprašanje. Zato je bolje, da navedete datum pred odhodom na delovno mesto, če ste prepričani, da boste prišli tja ali neposredno v službo. Podpis potrdila o prejemu je treba skupaj z datumom.
 • Roko modro črnilo morate izpolniti ročno. Pisma morajo biti čim čitljivejša. V nasprotnem primeru lahko pride do težav.
 • Ali je obvezno prejemati paket?

  Prejem pošiljke ali ne odloči, za koga je namenjen. Po prejemu pošte ga lahko preprosto prezrete. Hkrati se ne bojte, če se bo v nekaj dneh v poštnem nabiralniku pojavila nova oblika z imenom "sekundarno sporočilo". Po vsebini je enaka: vsebuje ime »E-poštno obvestilo«, številko, podatke o prejemniku itd. V primeru, da drugi poskus, da se prejemniku dodeli polje, ki mu je dodeljeno, ni kvačkano z uspehom, potem poštna služba sproži vrnitev pošiljke svojemu pošiljatelju za svoj denar. V zameno pa se lahko odreče vrnjeni škatli. Potem je usoda parcele rešena - poslana bo v posebno skladišče.
  Poleg tega, če je oseba, katere ime je registrirano v. \ Tpošiljanje sporočila ne bo prejelo in vprašanje o tem, kako izpolniti e-poštno obvestilo, ne zanima, potem pa lahko greste v pisarno, kjer se nahaja to polje in uradno zavrnete prejem.

  Zaključek

  V tem članku smo obravnavali zelo priljubljeno vprašanje o tem, kako izpolniti poštna sporočila v Rusiji. Vsak dan se mora soočiti z veliko ljudmi v naši državi. Da bi zlahka dobili dolgo pričakovano poštno pošiljko, je dovolj, da sledite preprostim priporočilom v tem članku.

  Sorodne publikacije