Alleria Vetrokryla: Zgodba značaja

Mlini na veter so jim dali ime po vsem Azerothu. Seveda je najpogostejša asociacija povezana s Sylvanno - eno od treh sester dirke, danes pa ne bo govorila o njej. Danes bomo govorili o Alleria Vetrokryla. Kljub dejstvu, da ni mogla doseči slave svojih dveh sester, bo prispevek, ki ga je ustvarila v drugi vojni, za vedno ostal v spominu mnogih. Po verjetni smrti Allierja, kot tudi drugih članov ekspedicije, je bila ovrednotena v kamenih kipih.


Vendar pa bodimo v redu.

Nomadski popotnik

Zgodovina vetrovke Alleria se začne z dejstvom, da je bila družina zelo upana. Predvidevali smo, da bo šla po stopinjah svoje matere in postala simbol spremljanja, a to ni bilo usojeno uresničiti. Dekle je zavrnilo svojo usodo, ki so jo ponujale njene družinske tradicije, in vstopila v vrsto popotnikov. Dolžnosti naslednika so prešle na Sylvana in Allerie ni bil zelo zaskrbljen, kaj bi drugi mislili o njej. Njeno novo pot ni razveljavilo dejstvo, da je njen popotnik ljubil družino predvsem na svetu. Kot znak njene naklonjenosti je vedno nosila posebno dekoracijo, na bojišču pa je bil najbolj nasilen bojevnik. Prvič je Alleria Vetrokryla postala znana po sodelovanju v Troll Wars. Ne samo, da se je dobro izkazala v bitki, ampak je na ta svet poslala tudi veliko število sovražnikov.

Obdobje druge vojne in srečanje s Turalionom

V tem času, AlleryWindbreaker se je pridružil zavezništvu in se odpravil na južno obalo. Mnogi so omenili njeno udeležbo pri izgonu vojakov iz Horde iz Lordaeron, kot tudi njene izjemne sposobnosti in spretnosti. Resnični namen nasprotnikov, in sicer CelTalas, pa je do zelo usodnih dogodkov ostal neopažen.


Kljub svoji želji se Alleria ni mogla več zadrževati. Bila je samo ogrožena, kar je pomenilo, da mora nadaljevati in se še naprej boriti skupaj z zavezništvom. V svojih potovanjih se je Alleria približala eni osebi. Njegovo ime je bilo Turalion, bil je paladin, ki ga je navdušila ne le lepota strani, ampak tudi njegova samozavest, eleganca in bojne sposobnosti. Čas je minil in postali so najbližji drug drugemu. Povezovali so jih z enakimi pogledi na številne stvari in podobnim pristopom k reševanju problemov. Zaradi prepričanja Turaliona je Alleria Vetrokryla zavrnila vrnitev v CelTalas.
Po zaključku njenega raziskovanja je dekle spoznalo strašno resnico o usodi njene družine. Turalion, ki ni vedel, kaj njegova punca žalosti, jo je poskušala pomiriti. Z prihodom jutra je Alleria pobegnila in paladin je končno razkril vso resnico.

O zavezniški odpravi

Na tej stopnji je Allierja vodila njena lastna obupa - vodila jo je le želja po maščevanju in žeja za uničenjem orkov. Ekspedicija zavezništva je bila enosmerna pot in elven se je tega dobro zavedal. Turalion je šel tudi znotraj portala, vendar pa za razliko od Allerie niso bili pod nadzoromosebnih razlogov Na drugi strani pa je bilo veliko neskladij med prijatelji. Potem ko je Thuralion naročil svojemu prijatelju, da se ne bo več vmešaval v bitko in se izogibal, je sčasoma spoznal uničujočo žejo po maščevanju. Poskušala je vsaj nekako oslabiti njeno grdo bolečino, vendar se je strinjala, da je šla predaleč. Prijatelji so prisegali, da se ne bodo drug drugemu vrgli in se še naprej borili drug ob drugem. Nesporazum in zid odtujenosti, ki ga je Alleria poskušala spraviti med njimi, je propadlo.
Žal ekspedicija ni bila namenjena kronskemu uspehu - Nerzul je uresničil svoj načrt in odprl portale. Alleria in Turalion se skupaj z drugimi udeleženci niso mogli vrniti. Do danes so propadli.

Kako priti Allierjev vetrovnik v ognjišče

Razred junaka je lovec. To je nepogrešljivo v boju in bo prišel prav za začetnike in bolj izkušene igralce na Hearthstone. Njena glavna sposobnost se imenuje "True Shot" - premagata nasprotnika in mu ustreli 2 točki. Če uporabljate posebne kartice, lahko odprete stavke in bitja. Torej, kako priti Allure Windbreaker? Za razliko od mnogih drugih znakov, ne dosega določenih nalog. Junakinja lahko kupite v zaprtih igrah trgovina "Blizzard", približna cena je petsto rubljev.

Sorodne publikacije