IBOX DVR: Pregled, specifikacije in pregledi

Enostavnost uporabe, visokokakovostno nočno in dnevno fotografiranje, zanesljivost, privlačnost, prisotnost v Rusiji uradnega predstavnika servisnega centra, ostanek na video snemalnikih IBOX recenzij navdušenih voznikov - razlogi, zaradi katerih potrošniki raje uporabljajo pripomočke te blagovne znamke. Dolgoletne prakse kažejo, da takšna izbira ne bo povzročila, da bi voznik žalostil.

DVR iBOX PRO-700

iBOX Pro-700 - eden izmed najbolj priljubljenih modelov DVR. Majhna teža in kompaktne dimenzije vam omogočajo, da postavite pripomoček na vetrobransko steklo avtomobila, ne da bi pritegnili pozornost tatov. Miniaturne velikosti so zelo udobne: naprava ne bo padla v voznikovo vidno polje med vožnjo, medtem ko popravlja vse, kar se dogaja.

Treba je omeniti tehnični del DVR. Videoposnetki in fotografije so posneti pri visoki ločljivosti 1280x720 pikslov, zahvaljujoč CMOS matriki s petimi milijoni slikovnih pik; hitrost snemanja 30 sličic na sekundo. Načini delovanja DVOX video snemalnika imajo tri: gledanje posnetkov, video snemanje in fotografiranje. Trajanje videa je lahko omejeno: eno, dve, tri minute ali neskončno fotografiranje. Poleg tega lahko upoštevate prisotnost elektronskega zaklopa in velik kot gledanja - 140 na. Zaradi tega pripomoček zagotavlja sliko visoke ločljivosti, ki zlahka prepozna prometne znake in številke avtomobilov. Skoraj vse video nastavitve se izvedejo samodejno: ravenObčutljivost in ostrina sta prilagojeni za pridobivanje slik visoke ločljivosti.

Popolno iBOX Pro-700

DVR iBOX Pro-700 je opremljen s kablom USB za priklop na osebni računalnik, napajalnim kablom za avto, nosilcem za pritrditev na vetrobransko steklo avtomobila, na voljo pa je tudi navodila za ruski jezik in litij-ionska baterija 500 MAG. Pomnilniška kartica ni vključena v komplet, vendar so kartice SD Extreme najbolj primerne za DVR - odlikujejo jih zanesljivost, dolga življenjska doba in doživljenjska garancija proizvajalca.

Registrator iBOX Pro-800

DVB-T iBOX Pro-800 na prvi pogled opozarja: 15-palčni zaslon, vgrajeni mikrofon, širokokotni objektiv in funkcija zaščite datotek pred prepisovanjem. Kamera s petimi milijoni slikovnih pik zagotavlja kakovostno snemanje in sodobni procesor zajame dogodke, ki se pojavljajo pred avtomobilom med vožnjo in med postankom.
Dovoljenje video posnetka se izbere po presoji voznika; kolikor je mogoče - Full HD 1080p, snemanje s 30 sličicami na sekundo. Posnete datoteke so shranjene v obliki, ki je na voljo vsakemu predvajalniku videa. Nastale slike in video posnetke lahko pretočite na monitor ali televizijo tako, da jih povežete prek HDMI ali USB. Kabel, ki je potreben za priključitev radijskega registrarja na osebni računalnik ali televizor, je priložen. Vgrajen mikrofon omogoča snemanje avdio datotek, kar je zelo koristno med pogovorom z prometnimi inšpektorji.

iBOX Pro1.0

Gonilniki ostanejo na napravah, kot so video snemalniki iBOX, pregledi pa kažejo, da je edinstvena značilnost Pro 1.0 edinstvena programska oprema. Tehnologija zaznavanja zvonjenja, ki se uporablja v pripomočku, vam omogoča shranjevanje vseh informacij, ne da bi pri tem izgubili čas. Kamera s petimi milijoni slikovnih pik omogoča snemanje videa v enem od štirih razpoložljivih načinov dovoljenj. DVOXI IBOX 1.0 uporablja IR filter, ki izboljša prenos barv in odpravi infrardeči spekter. Filter se samodejno izklopi, ko se osvetlitev spusti pod nastavljene vrednosti: fotoaparat začne prevzemati celotno območje osvetlitve. Senzor deluje v dveh načinih - "Day" in "Night", ki samodejno povečata občutljivost pri slabih svetlobnih pogojih.
Datoteko je mogoče skrajšati neposredno v meniju DVR, saj lahko kopirate vse fragmente iz izhodne datoteke, hkrati pa jih ohranite iz krožnega zapisa. Registrator iBOX Pro 1.0 je dokazal svojo zanesljivost in učinkovitost v praksi. Edinstvene značilnosti pripomočka so mu omogočile priljubljenost med vozniki, zaradi česar je postal nepogrešljiv pomočnik na cesti.

iBOX Pro 2.0

DVR iBOX Pro 2.0 - eden najuspešnejših modelov proizvajalca se razlikuje po prisotnosti samo dveh kamer. Snemanje poteka istočasno iz dveh smeri: npr. Ceste in notranjost avtomobila. Vgrajen mikrofon z visoko občutljivostjo ne snema le tistih pogovorov, ki se nahajajo v notranjosti avtomobila, temveč tudi tistih, ki se pojavljajo v neposredni bližini. Enakofunkcija DVR je zelo primerna v spornih situacijah, ko je treba dokazati pravilnost voznika s strani prometne policije. 27-palčni zaslon s tekočimi kristali omogoča predvajanje videoposnetkov z visoko ločljivostjo in visoko ločljivostjo.
V bližini objektiva kamere so svetlo rdeče luči, ki omogočajo fotografiranje ponoči. Nameščeni senzor gibanja samodejno reagira na premikajoče se objekte in tako zaščiti avto pred krajo. Ko se sproži, se fotoaparat vklopi in začne se snemanje videa. DVR lahko deluje sočasno z dvema pomnilniškima karticama do 32 GB: dovolj je za 13 ur neprekinjenega delovanja naprave. Fotoaparat s polnim polnjenjem začne kolesariti.

iBOX Z-707

DVR iBOX Z-707 - eden najmočnejših pripomočkov v seriji, snemanje videov v visoki kakovosti Full HD. Naprava je opremljena s sodobnim procesorjem, deluje kot porok za učinkovito in hitro delovanje naprave. Opremljen je s fotoaparatom s 5 milijoni slikovnih pik in zaslonom s tekočimi kristali z diagonalo 27 palcev in učinkom proti bleščanju.
Kakovost posnetega videa je optimizirana s funkcijo WDR. Največji kot gledanja je 140 oz. Vgrajene infrardeče diode vam omogočajo, da streljate ponoči. Na posnetem video posnetku lahko naložite podatke o orientacijskem znaku, zabeleženem v avtomobilskem zapisu. Dodatna možnost, ki jo ima iBOX Z-707, je "Turn to the inspector", zaklep gibanja in senzor udarca. Moč pripomočka je prek USB nosilca, kar ga zelo olajšanamestitve

iBOX Combo

DVR iBOX Combo - hibridni pripomoček, ki ne le snema videoposnetke, temveč deluje tudi v načinu radarskega detektorja. Vgrajen GPS vam omogoča, da popravite radarje in lydars, ki se nahajajo na progi, prometne policije, vnaprej opozoriti voznika o njihovi lokaciji.

Funkcija radarskega detektorja

Radarski detektor, video snemalnik in navigator - vse to združuje iBOX-video snemalnik. V navodilih za uporabo, ki so mu priložena, je navedeno, da lahko pripomoček v načinu proti radarju zajame naprave, kot so AMATA, Rapier, Arrow, Robot in mnogi drugi - skoraj vse vrste naprav, ki jih uporabljajo prometni inšpektorji. Vgrajeni modul GPS omogoča, da DVR obvesti voznika o obsegu radarja in njegovih mejah.
Funkcija iBOX Combo je v načinu SMART. Hitrost avtomobila se avtomatsko določi s sistemom GPS, rezultati pa spremenijo način "City-route". Zaradi tega načina DVR ne moti voznika še enkrat, če radar vstopi v območje: če opazite hitrostni način, bo opozorilo za nadzorno napravo samo vizualno, ne zvok. To spremeni razdaljo do radarja, ki je obvestilo, odvisno od hitrosti avtomobila: višja je, zato bo voznik na dolgih razdaljah obveščen o napravah, ki so pred njimi.

Funkcija zajemanja videa

Zajem videa lahko upravljate na iBOX Combo z dvema osnovnima možnostma: ločljivost videa in avtomatsko uravnoteženje WDRbarvno in svetlo sliko, to je izpostavljenost in ravnovesje beline. V meniju lahko izberete edino razpoložljivo ločljivost - FullHD 1920x1980. Druga funkcija - WDR - je privzeto vklopljena. Ne morete se ga dotakniti - njegove optimalne nastavitve za snemanje visokokakovostnega videa.

Sorodne publikacije