Kot v "Vardo" številu 3 strani katerega koli dokumenta

Številčenje v dokumentu "Ward" se uporablja skoraj vedno. Potrebna je za boljšo navigacijo, da ne bi bila zmedena glede lokacije vsebine dokumenta. Navadeni smo, da je oštevilčevanje na prvi strani, v nekaterih primerih (npr. Pri vajah) pa je potrebno, da je dokument v Vardo oštevilčen s 3 strani. Kako narediti takšno številčenje, razmislite o tem članku.

Številčenje v "Vord 2010"

Kljub temu, da so različice "Vord" zelo podobne, ima vsaka od njih svoje nianse. Obstajajo tudi vprašanja o številki strani, ki se začnejo s 3. V programu Word 2010, da bi ustvarili številke strani, morate na zavihku Vstavljanje izbrati gumb Številka strani.


V pojavnem oknu boste morali izbrati, kje bo oštevilčevanje: na vrhu, na dnu ali na robu strani, na sredini ali na robovih. Po izvedenih akcijah se bo v dokumentu pojavilo oštevilčevanje, vendar bo na vsaki strani dokumenta, kako pa bo število od 3 strani v "Vardo"?

Oddelki

Opozoriti je treba, da je oštevilčenje v "Vardo" deljeno s sekcijami. Če ne bi delali nobenih oddelkov, potem bi bil sam. Vendar, če želite, da je dokument "Vardo" oštevilčen od 3 strani, morate ustvariti dodatne odseke. Zato je zelo enostavno narediti 3-stransko oštevilčenje v Ward-u, če sledimo zaporedju:
 • Če že imamo številko, potem morate odpreti zavihek Insert in v "Number Number" v spustnem polju izberite "Format"številke strani ". \ t
 • V meniju, ki ga imamo, moramo določiti, da naj se strani začnejo s tretjim, kliknete OK. Zdaj bo na prvi strani namesto števila "1" številka "3".
 • Če želite odstraniti številke strani na prvih dveh listih, jih morate narediti ločene. Postavite kazalko na konec prve strani, odprite zavihek "Postavitev strani", kliknite "Razor" in izberite "Naslednja stran".
 • Enako naredimo z drugo stranjo. Videli bomo, da imajo prve tri strani zdaj številko "3".
 • Če želite odstraniti številke na prvih dveh straneh, je potrebno dvakrat klikniti na številke na prvi in ​​drugi strani, v vrstici "Fronter header footer" pa se pojavi zavihek "Designer".
 • Zaradi sprejetih ukrepov se številčenje zdaj začne s tretjo stranjo.


  Številčenje v "Vorde 2007"

  Da bi dokument v "Vorde 2007" oštevilčen s 3 strani, morate storiti vse isto. V meniju "Format številke strani" morate izbrati številko s strani "3".
  Nato na prvih dveh straneh naredite nove oddelke. Če želite to narediti, pojdite na zavihek Vstavi, pojdite na element »Raztrganje« in kliknite vrstico »Naslednja stran«.
  In na koncu v zavihku "Designer" izberite "Fronter header footer" za prve strani dokumenta.

  Številčenje v "Vardo 2003"

  Ugotovili smo, kako navesti tri strani v različici Vardo leta 2007 inDokumenti iz leta 2010, ampak kako to narediti v "Vordi 2003"? Naredite to tako enostavno, z uporabo istega zaporedja dejanj, samo v "Vardo 2003" je nekoliko drugačna oblika. Če želite številke strani, morate odpreti zavihek Vstavi in ​​pojdite na postavko »Številke strani«.
  V oknu, ki se je pojavilo po teh dejanjih, morate izbrati položaj in poravnavo števila, kot tudi meni "Format" - s katere strani začeti oštevilčenje. Nato pritisnite OK, imamo številčenje.
  Ustvarjamo tudi nove oddelke s klikom na element "Rupture" v zavihku "Insert" in v vrstici izberemo "New section from next page".
  Če želite odstraniti številke na prvih straneh dokumenta, morate v polju »Številke strani« počistite polje »Številka na prvi strani«.
  Številko v "Vardo" lahko enostavno ustvarite s 3 strani, ne glede na različico urejevalnika besedila, ki ste ga uporabili.

  Sorodne publikacije