Eevee (Pokemon): opis in evolucija

Eevee - Pokemon, znan vsakemu pokemon GO igralcu. To je običajen učenec, ki izpolnjuje večino trenerjev. Posebnost tega Pokemon je, da se lahko razvija v osmih oblikah: Jolteon, Vaporéon, Espone, Glaxeon, Silveon, Ambréon, Liféon in Flareon. Opis in razvoj Eeveeja bo povedal ta mali vodnik.

Opis Eevee

Pokemon izgleda kot mešanica psov in veveric. Ta žival ima puhaste dlake temno rjave barve. Bitje doseže 30 centimetrov v višino pri teži 65 kg. Znak Eevee je zelo prijazen in miren. Poleg tega je pokemon zelo primeren za trening in lahko postane najboljši hišni ljubljenček v začetnem trenerju.


Posebna značilnost tega bitja je posebna struktura njegovih celic DNK, skozi katere se lahko ta Pokemon razvije v takšnih različnih bitjih. Toda medtem ko je znano, da obstajajo samo tri vrste iger, v katerih je mogoče Eevee odkleniti: Pokemon Djolteon, Vaporeon in Flareon. Druge oblike se izdajo glede na kamen, razpoloženje bitja in čas dneva. Za izboljšanje boste potrebovali 25 bonbonov.

Nadzorovana evolucija

Najbolj redka oblika, v kateri je mogoče izboljšati Eevee, je Waporéon - vodnato bitje. Ta modro-modra pošast je zelo redka in le nekateri igralci se lahko pohvali, da so jo ujeli. Toda uporabniki so že dolgo odkrili skrivnost, kako narediti Vaporoneon od Eeveeja. Pokemon, katerega razvoj nas zanima, pride ven, če je proces izboljšanja datuma zadeve Rainerjevo ime.
Flareon je ognjena oblika, v kateri se lahko Eevee izboljša. Pokemon velja za eno najlepših bitij. Ob istem času, da izpolnjujejo in ujeti njegove možnosti so majhne, ​​ampak, da bi dobili to obliko evolucije lahko, če preimenujete bitje pred izboljšanjem Pyro. Jolteon je električni Pokemon. To je precej močno bitje, ki lahko povzroči veliko škodo mnogim nasprotnikom. Da bi dobili to obliko evolucije, je treba pred izboljšanjem dati čudovito ime Sparky.

Sorodne publikacije