Odklopite modem za vse operaterje

Napaka modema je, da na kakršen koli način prekinete povezavo SIM kartice operaterja s katero koli napravo. Dejstvo je, da večina naprav dela na prilagojeni firmware s sidro za ponudnika. Zaradi tega naprava ne more delovati s karticami drugih operaterjev. Primeri takih modemov vključujejo izdelke ZTE, Huawei, MTS in Kyivstar. Da bi naredili modem, morate uporabiti posebno metodo. Obstajajo tako plačane možnosti kot brezplačne. Kot primer prve metode lahko pokličete program DC-UNLOCKER.

Programi za razpad

Ta program je po svoji naravi precej edinstven. Ne potrebujete žic za njeno delo. Vsi telefoni in modemi lahko odklepajo neposredno iz pogovornega okna računalnika. Programska oprema se redno posodablja in stalno se dodaja veliko novih modelov naprav.


Za prekinitev modema morate kupiti 7 kreditov (stanejo približno 10 $). Potem bo kupec imel uporabniško ime in geslo, ki ga je treba vnesti v rubriko "Server". S klikom na gumb "Odkleni" lahko odklenete kateri koli modem. Če so sredstva, potem lahko kupite program sam. To vam bo omogočilo, da zaslužite z zlomom modema. Ta rešitev vam bo omogočila, da posodobitev postane popolnoma brezplačna, vendar se lahko stroški zdijo preveliki. Na internetu so pokvarjene različice, zato so najbolj primerne zaradi ekonomije. Vendar morate zaupati v vir, iz katerega se pojavljaprenesete Pogosto se namesto tega programa širi tako imenovani morilec. Po uporabi tega programa modem preneha delovati.

DC-UNLOCKER

Metode, ki niso vedno brezplačne, lahko pomagajo, vendar je še vedno na voljo več delovnih možnosti. Če ne delujejo posebej za modeme, se za pomoč obrnite na specialista ali DC-UNLOCKER. Težave se lahko pojavijo pri napravah Kyivstar in MTS. Prekinitev povezave z modemom in morebitno ponovno utripanje sta prepovedana zaradi tovarniške blokade. Kako razumeti, da je naprava popolnoma taka? Če se IMEI začne pri 359, morate biti previdni - verjetno bo modem težko odkleniti. V vsakem primeru lahko poskusite. Najcenejše in preproste možnosti je najlažje "osvoboditi" sidra. Običajno potrebujejo standardno kodo za odklepanje pri povezovanju druge kartice SIM. Lahko ga kupite in preračunate z metodami na internetu. Kalkulatorji in podobni programi so prosto dostopni na spletu, zato odklepanje takšnega modema ne bo zahtevalo veliko časa in truda.

Hipertermalna

Obstajajo modeli s prepovedjo vnosa kode. Potem pride pomoč programa za odklepanje modema "HyperTerminal". Aktivirati ga je treba. V meniju Start - "Standard". V tem razdelku najdete "Komunikacija", kjer se nahaja programska oprema. Ko se zažene, morate na seznamu izbrati modem in klikniti Poveži. Pojavi se spodnja vrstica. Predpisati ga je trebaZ ukazom AT pritisnite gumb za pošiljanje.Diskriminacija ZTE MF180 (Beeline)

Pri povezovanju modema z računalnikom morate namestiti programsko opremo, imenovano "USB Modem Beeline". Odklepanje se lahko izvede preko njega ali prek nekaterih drugih neuradnih pripomočkov, kot je »MTS Connect Manager«. Za uspešno izvedbo postopka je potrebna datoteka PCUI.VN, da bi se izognili nasprotujočim si različicam nameščene programske opreme, strojne programske opreme (opisane zgoraj), paketa QPST. Vse to lahko enostavno in v sekundi najdete na internetu. Za odklepanje modema ZTE je najbolje uporabiti prenosni računalnik z operacijskim sistemom Windows. Najprej morate namestiti aplikacijo QPST. Naprej - dobite vse datoteke iz zahtevane firmware. Modem mora biti priključen na prenosni računalnik in od operaterja nastaviti običajni program. Prepričajte se, da se prijavite v Upravitelj naprav in preverite vse gonilnike in navidezne pripomočke, nameščene za določeno napravo. Nato morate zapomniti, katera COM vrata so povezana z modemom, kar bo koristno pri delu z QPST. Zaženemo najnovejši program, ga postavimo v priključek, ki je povezan z navideznim vmesnikom. Nato ustvarite novo vrata. Sinhronizira se s priključkom COM. Nato prek menija »Standard« v meniju »Start« morate zagnati EFS Explorer. Potem mora biti izbrana vrata potrjena in program bo odprl modemske datoteke. Pomnilnik naprave mora imeti datoteko PCUI.VN. Če manjka, jo je treba dodati. Po tem morate povleči v programskem oknu.Delo z raziskovalcem EFS je končano. Zdaj morate zagnati programsko opremo MTS. Je tovarniško specifična in ne zahteva dodatne namestitve. Če imate težave z zagonom, ga lahko poskusite odpreti kot »skrbnik«.
Naprava se bo takoj po tem ponovno zagnala. Najdaljši čas za to je 20 minut. Prekinitev prenosa ne sme biti - 90% verjetnost, da se modem po tem ne vklopi. Ko je posodobitev vdelane programske opreme uspešna, morate iz računalnika odstraniti varnostno opremo iz storitve Beeline. Zdaj lahko uporabljate storitve vseh operaterjev brez kakršnih koli omejitev. Če modem večkrat priključite na računalnik, ki je nameščen "MTS Manager". Prav tako ne smete pozabiti, da morate konfigurirati omrežne profile. Posebej pomembno je predpisati APN operaterja. Če je omrežje na voljo brez predhodnih nastavitev, potem zadnja možnost ni pomembna.

Zanka modema za vse operaterje

V primeru HUAWEI E173 lahko razložimo, kako se okvara pojavi pri vseh možnih operaterjih. Morate najti firmware, ki je najbolj primeren za potrebe uporabnika. V idealnem primeru lahko na internetu zlahka najdete upravitelja, ki vam omogoča uporabo interneta, pošiljanje in prejemanje SMS, MMS, glasovnih in video klicev. Spodaj si oglejte podrobna navodila za odklepanje modema Huawei. Pred zagonom postopka namestite tovarniški upravljalnik, sicer se bo med osveževanjem odpravila napaka. Dejstvo je, da nastaviv sistem, gonilnike, ki vam omogočajo, da se obrnete na modem in izvedete vse potrebne manipulacije. Nato morate preveč poudariti upravitelja do tistega, ki je potreben. Po tem je potrebno preveriti, ali modem deluje z drugimi operaterji. Če ne, sledite spodnjim navodilom. Obstajata dve različici reševanja problema. Poglejmo jih spodaj.

Možnost # 1

Prenesite upravljalnik povezav, ki samodejno spremeni nastavitve operaterja. Po pravilni namestitvi se bo po zamenjavi kartice pojavilo okno, v katerem boste morali vnesti kodo za odklepanje. "Cure" to lahko storite s programom, ki generira kodo, v skladu z IMEI. Na internetu je na voljo veliko možnosti za plačilo in brezplačno.

Možnost številka 2

Za začetek preverite, ali je usmerjevalnik zlomljen. To lahko storite z uporabo kartice drugega ponudnika ali s posebnimi programi. Nadalje, s Huawei Modem Unlocker morate ustvariti posebno kodo tipa NSK. Potreben je samo za odklepanje. Ko vstopite, lahko prosto delate s katerim koli operaterjem.

Sorodne publikacije