Pokemon Raychu: Pikachujeva evolucija. Vse o pošasti - funkciji, Pokemon GO, vlogi v seriji Pokemon

Pokemon Raychu je razvojna faza razvoja simbola Pokémon - Pikachu. Asha Ketchum Raichu od puhastih dobrohotnih je značilna za togost, izboljšane bojne lastnosti in velika velikost.

Predstavitev Raicha v "PAKEMONS"

V animiranem filmu "Pokemon" je Raichu predstavljen občinstvu kot nasprotnik pošasti, Esha Ketchum, protagonist franšize. Pikachu se bojuje proti Raichuju, močnemu in naprednemu pošastu Sergeju, da Ash dobi ikono trenerja. Bitki z neenakim tekmecem je težko podariti rumeni, Ketchum - Pikachu izgubi bitko. Vendar pa sta Ash in njegovi pošasti, ki čutita podporo prijateljev in lastnih sil, odločeni, da se maščujejo. Drugo srečanje se izkaže za uspešno - Pikachu s svojo hitrostjo in nasveti Asha pridobi zmago nad močnim Raichujem in Ash osvaja dolgo pričakovano ikono.


Med bitko pri Pikachuju je Ketchum imel priložnost, da se spremeni v Raichu, vendar je želel ostati v svoji fazi.

Pokemon: Pikachujeva pretvorba v Raychu

Picachu se preoblikuje v Raichu, ko komunicira z gromom, ko pridobi potrebne izkušnje v bitkah z drugimi pošasti in se želi razviti. V animaciji Pokemon Pikachu je Esha opustil razvoj - in trener ni prisilil svojega hišnega ljubljenčka. Vendar pa večina pošasti ne zavrne preoblikovanje - evolucija jih razvija, zaradi česar napad močnejši, spreminjanje videza. Pikachujeva zavrnitev se je nanašala nanjegov notranji občutek: dobronamerna pošast se v sedanjem stanju počuti odlično, popolna poslušnost trenerju in prijateljski odnosi z njim pa Pikachuju omogočajo zmago nad močnejšimi tekmeci.


Kritiki menijo, da ustvarjalci serije namerno niso razvili Pokemon - da ne bi izgubili ljubezni do navijačev, ki so imeli rad prejšnjo fazo glavne pošasti. Kasneje, v drugih letnih časih v Pikachuju, ne bo še druge priložnosti, da bi se razvili v Raych - vendar bo Pokemon vedno zavržen.

Pokemon GO: Raid v priljubljeni aplikaciji Nintendo

Pokemon Rainch v Pokemon GO živi na asfaltnih lokacijah. Kljub svoji spontani vrsti (električni) Pokemon-Mouse ne mara kamnolomov in pozidanih območij.
Raychu ("Pokemon GO" - št. 026 v Pokketeksu) se spremeni iz predstave s pomočjo Thunder Stone. Pokemon jajca ne bodo uspešna za lovce za električno pošast - Pokemon ne more "sedeti" niti v 10-kilometer. Glavni nasprotniki pošasti so Zemeljski Pokemon (200% škoda). Največji napad je 90. Za bitko na Guamu pošast ni najboljša možnost. Zaradi nizke hitrosti in šibke zaščite je ranljiva in počasna.

Sorodne publikacije