"Bardal" (olje): pregledi in testi

Blago francoskega podjetja "Bardal" v naši državi še ni moglo pridobiti pomembne distribucije. V evropskih državah pa se blagovna znamka prodaja precej aktivno. Je zahtevan izdelek, ki ustreza obstoječim standardom, okoljskim standardom. Motorno olje "Bardal", pregled, ki bo pomagal sklepati, da je koristno za uporabo, je znana v mnogih državah s svojo kakovostjo. Kaj je izdelek, priporočila strokovnjakov in voznikov - vse to se bo nadalje razpravljalo.

Proizvajalec

Podjetje Bardal je začelo delovati v začetku prejšnjega stoletja. Njen ustvarjalec, Ole Bardal, je bil norveški emigrant, ki se je leta 1922 preselil na stalno prebivališče v Združene države. Zanimale so ga različne tehnike. Izvajal je znanstveno delo na področju popolnosti maziv.
Torej je bilo motorno olje "Bardal". Pregledi tehnologov govorijo o njegovi učinkovitosti. V prizadevanju, da bi našel novo mazivo, je Bardal ustvaril orodje, ki je nekoč lahko cenilo avtomatiko in lastnike različnih strojev. Raziskovalec je lahko pobral takšen sklop dodatkov, ki je najbolj učinkovito preprečil uničenje mehanizmov pri visoki obremenitvi.

Formula, ki jo je razvila družba Bardal, se je zelo razširila v proizvodnji maziv. To je omogočilo zmanjšanje obrabe za 40%. Razvito v zadnjem stoletju, načelo danes uporablja skoraj vse proizvajalce servisnih materialov za motor.

Formulamaslo

V zadnjem stoletju je bila formula Bardal inovativna. To je bil preboj pri ustvarjanju olj za različne dele avtomobila in drugih vozil. Leta 1939 je vlada Združenih držav Amerike celo tajno razvrstila skladišče. Sredstva podjetja "Bardal" so bila uporabljena pri oboroževanju vojske med vojno. Vojski je dala veliko prednosti.
Sčasoma je bil žig tajnosti odstranjen. Danes je osnovno načelo, ki ga je razvil ameriški izumitelj, uporabljeno pri ustvarjanju nafte "Bardal". Recenzije tehnologov pravijo prisotnost posebej napolnjene naelektrene molekule. Zaradi njihovega delovanja se olje zadržuje na površini mehanizmov, pri visokem segrevanju sistema ne potuje popolnoma v ohišje motorja.

Ta tehnologija se imenuje Polar Plus. Omogoča zanesljivo zaščito tornih površin motorja med "hladnim" zagonom. Osnovna načela tehnologije, ki jo danes predstavljamo, uporablja Bardal pri ustvarjanju svojih izdelkov. Tehnologi nenehno razvijajo nove formule, ki izboljšujejo kakovost olj.

Osnovna sestava olja

Pri izdelavi različnih maziv za vozila se uporablja osnovno olje. Glede na vrsto ima različne značilnosti. Tam je mineralno, sintetično in polsintetično olje.
Prva kategorija vključuje snovi, narejene z rafiniranjem olja. So manj tekoči. Spreminjati jih je treba veliko pogosteje kot druge sorte. Vendar pa so za motorje starega modela drugisredstva niso primerna. Sintetika je narejena v celoti na umetni osnovi. To je bolj tekoča snov. Ta kategorija se lahko pripiše, na primer, maslu "Bardal 0W40". Povratne informacije voznikov kažejo na možnosti njegove uporabe tudi v razmerah hude ruske zime, pri temperaturi -35 ° C. To so dragi materiali, ki jih je treba izjemno redko spreminjati. Sintetična olja so namenjena novim tipom motorjev.
Polsintetika združuje značilnosti obeh zgoraj navedenih vrst olj.

Stroški

Pri izbiri pravilnega olja za vaše vozilo morate prebrati navodila proizvajalca za motor. Jasno določa parametre, ki jih mora imeti mazivo. V nasprotnem primeru lahko naprava poškoduje sistem.
Najnižja cena so mineralna olja. Na primer, embalaža 4 litrov bo stala približno 1150-1350 rubljev. Cena je odvisna od serije, lastnosti in števila dodatkov. Ta vozila so primerna za veliko število prevoženih kilometrov. Stroški sinteze višji za red velikosti. To je lahko na primer maslo "Bardal 5W40". Strokovnjaki pravijo, da lahko taka skladišča kupili za 1950-2450 rubljev. za 4 litre Takšno orodje preprečuje obrabo tudi pri visokih obremenitvah motorja. Zato se uporablja pri vožnji po cestah metropole, v vročini in mrazu. To je nova generacija sredstev.

Stroški polsintetike so odvisni od serije 1650-1950 rub. To so univerzalna skladišča. Uporabljajo se lahko v napetih razmerah. Njihovo obratovalno obdobje je nekoliko manj kot v sintetiki.

Stopnja viskoznosti

Podjetje Bardal proizvaja vsa sezonska olja za različne klimatske razmere. Da bi izbrali pravo orodje, je potrebno preučiti priporočila proizvajalca. Na večjem območju naše države lahko uporabite maslo "Bardal 10W-40". Recenzije tehnologov pravijo o možnosti njegovega delovanja v temperaturnem območju od +35 do -20 ° C.
Če je zima hladnejša, lahko kupite več tekočega masla. Z SAE je najbolj tekoče skladišče 0W-30. Namenjen je severnim regijam naše države. Motor se bo brez težav zagnal tudi pri -35 ° C. Priljubljena je tudi z vsemi sezonskimi olji s stopnjo viskoznosti 5W-30 5W-40. Poleg tega vsa navedena sredstva izpolnjujejo svojo nalogo tako v toploti kot v mrazu. Zaradi uporabe posebnega nabora aditivov in umetnih komponent za podlago lahko predstavljena sredstva dolgo časa delujejo v sistemu.

Dodatki

Mnenja o nafti "Bardal" 5W30 0W3010W40 in druge sorte dajejo strokovnjaki na podlagi opravljenih raziskav. Sestava baznega olja vključuje določeno sestavo aditiva. Lahko jih kupite tudi ločeno, da bi izboljšali kakovost rednega olja.
Dodatki zagotavljajo visoko čistost sistema. Zbirajo delce umazanije in jih dolgo zadržujejo v olju. Motor je v popolni čistosti. To omogoča, da olje zagotovi dober zdrs pare brez trenja. Dodatki preprečujejo nastanek korozije. Podaljšajo življenjsko dobo olja. Motor tako začne delovati s polno močjo, tišje instabilnejši. Kot rezultat neodvisnih študij so strokovnjaki prišli do zaključka, da značilnosti in lastnosti olja, ki jih navaja proizvajalec, ustrezajo resničnosti. Posebna pozornost zasluži aditive za olje.

Aditivni test

Eden najbolj priljubljenih kompleksov aditivov je Protect Turbo. Lahko se doda v različne prodajalne, vključno z maslom "Bardal". Spodaj so predstavljeni testi in pregledi predstavljenega izdelka.
Kompleks Protect Turbo je zasnovan za turbine z bencinskimi ali dizelskimi motorji. To so lahko avtomobilske ali komercialne sorte vozil. Pri izdelavi predstavljene sestave smo uporabili tehnologijo Polar Plus in Fullerene C60. Glede na študijo je bilo ugotovljeno, da dodatek vključuje kalcij, cink, magnezij, bor in fosfor. Zagotavljajo pranje motornih sistemov. Prav tako je močan kompleks proti drenaži. Strokovnjaki pravijo, da uporaba dodatka bistveno izboljša kakovost rednega olja.

Negativni pregledi

Pregledi motornega olja "Bardal" 5W40 10W40 5W30 in drugih sort so večinoma pozitivni. Vendar pa je precej veliko negativnih in negativnih izjav o sredstvih. To je posledica pomanjkanja ozaveščenosti uporabnikov o skladiščih. V naši državi je predstavljenih veliko število posebnih izdelkov za motorje. "Bardal" je velika vrednost. Hkrati pa odsotnost potrdil o kakovosti, verodostojnih toleranc in dovoljenj potiska kupce. Za premikanjezastopano podjetje mora upoštevati svojo trgovinsko politiko, organizirati trgovsko mrežo. Mnogi vozniki pravijo, da pri uporabi izdelkov francoske znamke niso občutili občutnega izboljšanja zmogljivosti motorja. Nezaupanje uporabnikov, pa tudi razpoložljivost cenejših skladišč s podobnimi lastnostmi bistveno zmanjšujejo zanimanje domačih potrošnikov za zastopano blagovno znamko.

Pozitivne povratne informacije

Prevladuje pozitivna povratna informacija o maslu "Bardal". Pri uporabi dobavljenih olj, kot tudi paketov dodatkov, je motor tišji in stabilnejši. Zmanjša raven vibracij. Sistem ostane čist tudi po dolgi vožnji. Motor hitreje pospešuje in deluje s polno močjo. Pri delovanju skladov v obremenjenih pogojih so mehanizmi kakovostno zaščiteni pred nastankom zadrivov in prask. To bistveno podaljša življenjsko dobo motorja. Olje lahko v sistemu deluje dolgo časa. To so zanesljivi potrošni materiali, ki opravičujejo njihovo visoko vrednost z dostojno kakovostjo. Glede na glavne lastnosti masla Bardal, odgovore tehnologov in navadnih uporabnikov lahko rečemo, da ta sestava izboljša zmogljivost motorja. Sistem deluje bolj stabilno, tišje. To so kakovostna maziva, ki so v naši državi le priljubljena.

Sorodne publikacije