Kje je bolje ujeti Pokemon? Koordinate najboljših krajev za iskanje Pokemon

Pokemon GO lahko varno sinhronizirate med najboljše aplikacije za mobilni telefon v zadnjem desetletju. Konec koncev je ta igra osvojila več kot milijon ljudi po vsem svetu. Zdaj iščejo pokemon nihče ne bo presenetil, in celo v majhnem mestu lahko vidite osebo, ki vodi "lov" na virtualni pošasti. V tem majhnem pregledu vam bomo povedali, kje je najbolje ujeti Pokemon.

Kako se pojavijo žepne pošasti

Preden ugotovimo, kje je bolje ujeti Pokemon, morate razumeti načelo videza tega ali tistega hišnega ljubljenčka. Na prvi pogled se zdi, da se bitja pojavljajo na enem ali drugem mestu naključno, njihova lokacija pa se določi naključno. Seveda je tu prisotna usoda "srečne priložnosti", toda algoritem videza, ki je vgrajen v igralni program, omogoča določitev najverjetnejšega življenjskega prostora bitja. Glavna razlika med točkami, kjer je bolje iskati Pokemon, je njihova množica: muzeji, turistična mesta, znamenitosti in supermarketi.
Poleg tega, da bi našli redkega hišnega ljubljenčka, je treba izpolniti številne pogoje, na primer v bližini možnega kraja pojavljanja reke in jo je mogoče najti le ponoči.


Top top arena za lov

Vodilni na seznamu krajev, kjer je najbolje ujeti Pokemon, je majhno južnokorejsko mesto Sokcho, ki se nahaja v bližini Seula. Glede na priznanje igralcev, tukaj lahko ujamete do trideset pošasti dobesedno v pol ure. Poleg tega v temMesto se najpogosteje srečujejo s tako redkimi bitji, kot sta Pikachu in Farbetch. Drugo mesto na seznamu turističnih krajev, kjer je najbolje ujeti Pokemon, pripada prav New York. Virtualne pošasti najdete v prerazporeditvi nebotičnika "Empire State Building", v bližini Kipa svobode, pa tudi v Centralnem parku.


Zapre voditelje metropole v Tokiu do prvih treh. Lov na Pokemon je tukaj najboljši v kvadratih in na drugih mestih, ki so v tem mestu obilno. Poleg tega lahko ta metropola, ki je dom virtualnih pošasti, sestane z redko Ditto.

Znana mesta

Naslednje veliko mesto, kjer je bolje ujeti Pokemon, je Rim. Dejansko, v tem velikem muzeju lahko vedno najdete veliko množico turistov, in zato, pošasti, ker "ljubezen", da živijo v gneči mestih. Drugo mesto, ki je po mnenju turistov val pokemonov San Francisco. Poleg zgoraj navedenega je v prvih desetih mestih sveta, kjer so iskali bitja, vključeni Auckland, Honolulu, London, Dunaj in nemško mesto Wolfsburg. Prav tako priljubljena med pokemon turisti je Sydney Opera House, Lake Lleida in nemško mesto Hamburg.

Iskalnik Pokemon v Rusiji

S prihodom krize si lahko le redki od nas privoščijo, da gredo v oddaljene države, da bi ujeli to ali tisto redko bitje. Ampak ne bodite razburjeni, ker lahko na naših področjih bistveno dopolnite svojo zbirko žepnih pošasti. Do danes jih je velikoorganizatorji potovanj ponujajo posebne izlete v kraje bitja Pokemon Go. Kje je bolje ujeti Pokemon v naši državi? Preberite o tem.

Sankt Peterburg

Severna prestolnica velja za eno izmed najboljših mest za iskanje žepnih pošasti, saj je tukaj veliko muzejev in turističnih krajev. Če ne veste, kje je najbolje ujeti Pokemon v Sankt Peterburgu, potem najprej pojdite na Nevsky Prospect. Poleg tega, za iskanje bitja bo vredno obiskati Palace Square, Park zmage, gozdarske akademije, Matveevsky vrt in vse postaje.

Moskva

Glavno mesto Rusije je seveda eden najboljših krajev za iskanje Pokemon. Hkrati se večina od njih na zemljevidu po naključju pojavi na najbolj nepričakovanih mestih. Večina posameznikov ni vezana na noben teren, vendar bomo kljub temu označili koordinate, kjer je bolje ujeti Pokemon. Najprej je vredno, da gredo v muzej Puškin, še posebej, ker vodstvo tega zgodovinskega spomenika uradno dovoljeno iskati žep pošasti tukaj. Poleg tega je Pokemon dovoljen v moskovskem živalskem vrtu, pod pogojem, da obiskovalci ne motijo ​​živali. Metropolitanski vodnik tudi ni proti iskanju hišnih ljubljenčkov, ampak samo na območju za potnike in ne v času konic. Najboljše postaje za lov so bile "Razstava" in "Sparrow Hills". Poleg tega je koristno obiskati Centralni muzej, Centralni park kulture in VDNH.

Regije

Eno najboljših ruskih mest za iskanje Pokemon je Ekaterinburg. Tukaj ne najdete pošastisamo na ulicah in v muzejih, pa tudi v finančnih institucijah in velikih trgovinah. Dejstvo je, da poslovneži že dolgo vedo, da pokemon ribolov privablja obiskovalce na njihove kraje prebivanja, tako da v mnogih takih stavbah so bili nameščeni posebni terminali, ki privabljajo bitja, kot tudi dani prenosniki. Če želite iskati, obiščite nakupovalne centre "Passage" in "Greenwich", pa tudi Oschadbank in restavracijo Alibi.
Za lovljenje vode Pokemon je najbolje, da greste v Samaru, v park, poimenovan po 60. obletnici Sovjetske zveze. V mestu Ufa je velika priložnost, da odkrijete redka bitja v bližini fontane, ki se nahaja v bližini mestnega sveta. Osrednje regije Chelyabinsk lahko tudi vas z nenavadno hišne. Poleg tega bo neizogiben obisk Puškinove ulice, Opere in Muzeja krajevne zgodovine. Torej ni potrebno hoditi za trideset četrtin zemlje v iskanju redkega bitja, saj vam lahko naša mesta pomagajo napolniti vaš Pokedex.

Sorodne publikacije