"Death Track: Renaissance". Pregled in tipke

Smrtonosna pot se je vrnila! Tisti, ki so imeli radi računalniške igre v poznih 80. letih prejšnjega stoletja, si zapomnite thrash psevdo-trikromno grafiko in preživetje v najtežjih pogojih. Sodobna interpretacija "Death Track: Renaissance" iz SkyFallen Entertainment Studio je pripravljena zadovoljiti ne le ljubitelje prvega dela, temveč tudi nove igralce izvirnega igranja v duhu tradicije pred osemnajstimi leti.

Kolesa in krogle

V daljni smrtonosni rasi leta 1989 je prišlo do hude bitke med več avtomobili, kjer je bilo dovoljeno orožje in pasti za zasluženo mesto. Zdaj lahko takšen urnik povzroči samo udarce in nostalgijo za ljubitelje starih igrač v sistemu DOS. Izpuščen v skoraj 20 letih, igra "Death Track: Renaissance" s podobnim imenom in slogom igre niti ne moremo imenovati naslednika serije. To je popolnoma nov izdelek, ustvarjen iz nič, z uporabo sodobnega grafičnega motorja in drugih napredkov v računalniški tehnologiji. Od starodavne igre, poleg naslova, je obstajalo samo bistvo zmage: prehitevanje vseh ali uničenje.


Značilnosti igre

Glavna ideja igre je, da boste imeli največ časa za preživetje v bitkah s svojimi tekmeci. "Death Track: Renaissance" nima veliko število avtomobilov, med katerimi lahko izbirate - približno ducat. Popravila, oskrba z gorivom in druge gospodarske komponente so ostale v resničnem življenju, z možnimi naložbami - le enosmerne nadgradnjeavtomobilov in orožja. Dejansko, zakaj se moti takšne malenkosti, če je glavna stvar, ki jo potrebujemo, je dobro premišljena skladbe in neskončni dirkalni boj. V tem smislu, razvijalci so poskušali slavo: kot skladbe v igri so zastopane z največjimi mesti na svetu. Očitno je prišlo do jedrske vojne, vendar je večina svetovno znanih spomenikov ostala nedotaknjena, vendar okolica ne bo podeljena vašim nasprotnikom.


Proge so dobro zasnovane, prodajajo skoke in premične bonuse, vožnja avtomobila med letom pa doda dinamiko dirki. V igri ni ljudi in strojev, ki ne sodelujejo v dirki, zaradi česar ste sami s tekmeci, katerih umetna inteligenca je na zelo dobrem nivoju. Verjemite mi, hitri avto ne bo čakal, dokler ga ne boste ustrelili iz puške iz velike pištole na svojem oklepnem džipu - preprosto bo šel od vas proti cilju in vsem. In če se prebacite skozi kraj, kjer so vsi poskušali uničiti tekmeca, potem v najboljših tradicijah žanra, se vrgel svoj prepir in se zatekel ujeti vaš avto. Samo tiste stvari, ki so pred vami in pred vami, napadajo vsako primerno tarčo. Tako se izognemo nepotrebni škodi.

Slabosti

Kot je bilo rečeno, so gospodarske in zgodovinske komponente v igri precej blede. In na splošno je vse, kar ni povezano s prihodom, na šibki ravni. Več vrst razpoložljivega orožja so vse možne nadgradnje za stroje, poleg tega je namestitev izvedena dosledno in enako za vse modele. Za vse ostalo, brez zaplataDo različice 1.2 je igra obdarjena s precej napak in pomanjkljivosti. Igra "Death Track: Renaissance" je po mnenju nekaterih igralcev še ena resna pomanjkljivost. Tako svetli projekti, ki so vredni razmišljanja o ustvarjanju multiplayerja, korist, da je v tej zvrsti veliko privržencev, in ljudje so veliko bolj zanimivi za pohabljanje, ne glede na to, kako inteligentna je bila umetna inteligenca.

"Death Track: Renaissance" (aktivacijska koda)

Kot vse sodobne singleplayer igre so "Death Track: Renaissance" zaščitene pred nepooblaščenim zagonom s kopij disketnih datotek. V osmih letih od izdaje igre "Death Track: Renaissance" so ključi in različni aktivatorji po dežju vzniknili kot gobe. Ne pozabite, da uporaba ključev, aktivatorjev in drugih programov za odklepanje igre ogroža okužbo vašega sistema z različnimi zlonamernimi programi. Najvarnejši način za igranje brez nakupa originalne različice je odkritje ključev ali aktivacijskih kod na spletnem mestu, ne arhiva, ki ga želite prenesti. Aktivatorji igre prenesejo samo na preverjenih mestih in ne bodite leni, da ponovno prisilno pregledate protivirusni pripomoček. V času pisanja članka so bile v omrežju najdene naslednje ključne kombinacije:
  • 5TEF4-XY4ZK-LZ0 **
  • NZU6C-QOW3U-MN0 **
  • RB9OK-FIYUM-VTR * *
  • VEDUE-0U877-ZV3 **
  • 3PQQP-H2Z6M-FOK **
  • 9BG22-BGG5U-GZ3 **
  • N72JA-580WY- IYY **
  • Igra se ne more imenovati najboljši predstavnik žanra arkadnih rallyjev, vendar je ni mogoče v celoti odpisati. To je soliden srednji razred, ki bo navijačem dal na ducate ur zabaveta žanr

    Sorodne publikacije