Adguard: pregledi. Adguard Ad Blocker

Pred petimi leti oglaševanje na spletu ni povzročalo takšnega gnusa kot sedaj. Lahko bi mirno obiskali vaše najljubše strani, vendar komaj opazne zastave in oči niso hitele, včasih pa so bile tudi uporabne.

V zadnjih nekaj letih je internet zajel veliko agresivnega oglaševanja, ki se je povzpelo iz vseh razpok: čudeži za hujšanje, napovedovanje drugega preroka ali še huje - katere koli spletne igralnice in glasbe ter pol zaslona. Na splošno se je normalno deskanje spremenilo v težavo in neskončne poskuse, da se nepotrebna okna zaprejo z popolnoma nepotrebnimi informacijami. Vprašanje je bilo delno rešeno z namestitvijo običajnega protivirusnega programa, kot je Kaspersky, In. Splet "ali" Noda ". Ampak, da prevzame popoln nadzor nad brskalnikom, na žalost ne. Največ, na katere lahko računate, je prepoved gesel za spletna mesta oglasov s poljubnimi kliki na blok.


Kako biti?

Edina stvar, ki v takih primerih resnično pomaga, je specializirana aplikacija za boj proti agresivnemu oglaševanju. Takšni programi niso tako ali manj učinkoviti in programska oprema je zaman.
Eden najsvetlejših predstavnikov takega brata je Adguardjev blokator oglasov. Mnenja o programu so večinoma pozitivna, tako da se je treba ukvarjati z njimi, kot tudi tehtati vse prednosti in slabosti.

Namestitev

Programska oprema deluje kot ločena aplikacija in njena funkcionalnost je bolj podobna nekaterim protivirusnim programom. To je namestitevPrenesti morate distributerja, ga namestiti, vstaviti v Adguard v posebni obliki in delati udobno. Če je taka potreba, potem na prvi, kar se imenuje, dotaknite programsko opremo in uporabite luno brezplačno. Po 30-dnevnem poskusnem obdobju bo program zahteval aktivacijski ključ za Adguard in če ni na voljo, bo odklenil njegovo funkcionalnost iz sistema.

Cena vprašanja

Standardna licenca stane približno 300 rubljev. V celoti razkrije značilnosti programa na osebnem računalniku z operacijskim sistemom "Windsor" ali Mass. Če potrebujete rešitev Adguard za Android, potem boste morali plačati približno 200 rubljev. Funkcionalnost bo seveda obrezana, vendar bo njena glava dovolj, da blokira vse, kar izskoči in preprečuje normalno potepanje po mreži. iOS ne potrebuje takšne programske opreme iz očitnih razlogov.

Če potrebujete celovito rešitev, potem je na voljo različica Adguard z vrhunsko zaščito. To pomeni, da v eni licenci in 400 rubljev dobite tako za osebni računalnik kot za platformo Android. Če želite aktivirati Adguard, pojdite na uradno spletno stran razvijalca in kupite izdelek, ki ga potrebujete. Po tem boste prejeli ključ, ki ga želite vnesti v ustrezno polje že v programu na računalniku ali mobilnem pripomočku. Kot že omenjeno, lahko Adguard dobite za 30 dni, vendar to ni vedno (delnice potekajo približno vsakih šest mesecev ali pa je izbrana skupina testerjev).

Značilnosti programa

Če pogledate preglede navadnih uporabnikov Adguarda, nato vučinkovitosti programa ne smemo dvomiti. Med drugimi podobnimi izdelki je trdno vodilno mesto. Programska oprema se popolnoma ukvarja z blokiranjem teasers, pop-ups, pasic in drugih šal.
Poleg tega program ne bo le prikrajšal uporabnika za vseobsegajoče oglaševanje, ampak bo tudi prihranil promet. Ali animacija teaser ali videobanner porabijo več kot sto kilobajtov, in za lastnike USB-modemov, vsak bajt v računu.

Izvedljivost

Ob upoštevanju odgovorov o Adguardu in njegovi lastni statistiki je mogoče sprejeti naslednje sklepe. V enem letu program blokira skoraj 500.000 transparentov, istih števcev in približno 1000 groženj phishinga. Govorimo o istih lastnikih USB modemov, ki razmišljajo o vsakem megabajtu, pa jim je Adguard prihranil 50 GB prometa. In glede na to, da ponudniki zagotavljajo 20-30 GB na mesec na internetu, je cena več kot impresivna.
Denar je eden, vendar občutno več živčnosti ne bo zaščiten s sistemom, kjer se bodo na sekundo izločile transparenti, dražilci in okna. Sodeč po ocenah uporabnikov o Adguard, je tiho in udobno delo drago in ni tako slabo plačati nekaj sto rubljev za to. Poleg tega programska oprema blokira števce in drugo funkcionalnost, ki vam omogoča nadzor uporabnikov. Nihče ne mara, ko njegovi ukrepi nadzorujejo ali uporabljajo informacije, ki jih prejme za svoje potrebe, zato je ta trenutek za mnoge tudi zelo pomemben.

Druge funkcije

Poleg dela z brskalniki aplikacijalahko vključimo v številne druge omrežne aplikacije in kurirje. Vzemite, na primer, isti "Skype", ki je v zadnjem času preprosto žep z oglaševanjem in vse vrste dvomljive pozivi za nekatere ukrepe. Adguard bo zlahka in učinkovito prikrajšal vašega najljubšega selarja podobnih vprašanj.
Paralelna programska oprema - Adguard za Android - bo tudi "zdravila" vaš pripomoček in bo odstranila vse pojavne oglase iz iger in drugih aplikacij. Različica mobilne platforme je obrezana, vendar ne potrebuje več. Na OS "Android" z dražljivci in bloki zadeve so malo boljši in zaščita kapitala tam preprosto ni tako zahtevana. Še posebej velja omeniti prisotnost starševskega nadzora. Če v hiši obstajajo otroci, ki imajo dostop do omrežja, ta vloga nikakor ne bo mogoča. In ne gre samo za spletna mesta iz serije 18+, temveč za scammers, kjer se lahko nekaj klikov "ne v napačni smeri" izkaže za izgubo podatkov ali celo finančne stroške.

Glavne prednosti programa

Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, je enostavna in hitra namestitev na kateri koli operacijski sistem, pa naj bo Windows, Macintosh ali Android. Količina prostora na disku je smešna celo v primerjavi z antivirusom, ne z zmogljivimi programi. Za program je značilno hitro delo in minimalna obremenitev platforme. V upravitelju opravil sistema Windows je vedno na voljo nekje v repu za porabo virov.
Naslednja značilnost je skrb razvijalcev. Aplikacija se nenehno posodablja, dodajajo se novi "čipi" in funkcionalnost, vmesnik je izboljšan inuporabnost na splošno. Očitno je, da razvijalec skrbi za svoj izdelek in ne dopušča pretoka težav. Pomembno je omeniti tudi tehnično podporo: vedno so v stiku in vljudno odločajo o vseh vprašanjih v zvezi s programom.
Ne moremo ne omeniti jasnega in popolnoma zapletenega vmesnika. Z vejami menija boste razumeli celo malo malware pozna računalnik uporabnika. Čarovniki o uglaševanju in pomoči bodo skrbno porabili za vse pomembne elemente programa in povedali, kako naj bi vse delovalo. Veliko število tekstovnih in video materialov vam bo pomagalo, da boste program odlično obvladali in v celoti izkoristili vse razpoložljive funkcionalnosti. Programska oprema združuje vse znane brskalnike: Chrome, Fox, Opera, Safari, Yandex in druge. Poleg tega sinergija ni samo zunanji vtičnik, temveč popolno dopolnilo z nastavitvami in drugim spremljevalnim okoljem. Kot je za obremenitev na brskalnikih, potem je vse tudi dobro: vodnik ne upočasni in ne grize, in razlika pred in po namestitvi v smislu uporabnosti je nevidna.

Če povzamemo

Adguard je koristen in resnično učinkovit program, ki je zaman eden izmed prvih mest v svoji vrsti. Da, plačan je, vendar se bo strošek licence za nekaj mesecev izplačal s prihranki v prometu. Nekatere kritične pomanjkljivosti v aplikaciji preprosto ne obstajajo in kakršne koli težave se rešujejo s pomočjo odzivne tehnične podpore. Z nakupom tega izdelka boste na internetu prejeli "čisto" surfanje, kjer bo pozornost poslabšana le na tiste, ki jih potrebujete.stvari, ne masa oglaševanja tinsel.

Sorodne publikacije