Obdelava znakov: metoda substring JavaScript ()

Jezik brskalnika javascript omogoča razvijalcu, da učinkovito dela z nizi in popolnim dostopom do drevesa DOM, ki gradi na vsaki strani obiskovalca spletnega mesta.

[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-12/obrobka-simvolv-metod-javascript-substring_791.jpeg
metode niza predmetov, precej velike. Pretvorba različnih vrst podatkov v vrstici se izvede samodejno, kadar je to potrebno. Pridobivanje podatkov z metodo javascript substring () je operacija, ki jo poganja povpraševanje.

Sintaksa in uporaba metode

Vsaka operacija je bila manipulirana s simboli. Najprej je to obvezen zapis kodiranja. Razvijalec mora imeti v mislih: pomembno je ne le, kateri kodni niz je. Zelo pomembno je, da je kodiranje stran, ki vsebuje kodo, obdelovalno linijo.


[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-12/obrobka-simvolv-metod-javascript-substring_942.jpeg [/thumb]
Metoda javascript substring () ima dva parametra: številko znaka, iz katerega se začne ekstrakcija, in številko znaka, pred katerim se črta konča.

Primeri odštevanja izvlečkov

V danih primerih se dve vrstici tipkovnice uporabita v latiničnem in cirilskem kodiranju. Ukrep je prikazan pod različnimi parametri metode.
Eksperimentirajte z ničelnimi in negativnimi vrednostmi.
[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-12/obrobka-simvolv-metod-javascript-substring_583.jpeg
. je dovoljen, vendar bo učinek ustrezen. Zgoraj omenjeni primer podpove javascript, prepriča, da je za začetek izvlečka in njegov konec bolje uporabiti smiselne vrednosti,kot poskus.
[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-12/obrobka-simvolv-metod-javascript-substring_374.jpeg
Metoda izvlečenja podniz se nanaša na prvi znak je podniz in tisti, ki sledi zadnjemu. Pomembno je, da drugi parameter ni številka, ampak številka znaka. To ni običajna odločitev. Običajno se pri operacijah izvlečenja podniza linije prikaže "od katerih in koliko". V metodi javascript substring () to ni tako: oba parametra sta številki pozicij, nič ali "NaN" ali imajo negativno vrednost.


Teorija in praksa nizalnih operacij

javascript - zelo lep in zahtevan programski jezik. V večji ali manjši meri mora vsak usposobljen razvijalec vedeti, čeprav je njegovo področje pristojnosti le strežniški skripti ali kaskadne slogovne sloge. Vse je povezano. Ne morete prevzeti aktivne vloge pri razvoju spletnega mesta, ne da bi vedel kakšen jezik brskalnika. Seveda, JavaScript tečaji ponujajo drugo metodo predmeta niza: substr:
 • 'niz' .substr (Položaj prvega simbola [, Dolžina obnovljive podlage])
 • Vrstica, ki je tu, je označena s položajem začetka in dolžine. Običajna odločitev, sprejeta v drugih jezikih. Vendar je javascript poseben jezik.
  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-12/obrobka-simvolv-metod-javascript-substring_415.jpeg
  JS ne more biti postavljen ločeno od v drugih programskih jezikih, vendar tesen odnos z brskalnikom, drevo strani DOM in značilnosti "habitata" vodijo do značilnosti izvajanja funkcionalnosti in značilnosti njene uporabe. Zgoraj navedeno velja zlasti za metodo javascript substring (). Sploh neprimeri, znani kot podkategorija, tako v svojem položaju kot po svoji dolžini. Na splošno delo z linijami v JS ni. Deluje s predmeti, zlasti z majhnimi predmeti. Metoda javascript substring () je funkcija niza objektov in substr (). Prvi pregleduje podniz ekstrakta:
 • položaj začetka in konca;
 • drugo:
 • začetni položaj in dolžina.
 • To je primerno za kompaktno pisanje algoritma v vsakem posameznem primeru zaradi posebnih razlogov. V naslednjem primeru (štiri funkcije, odstranite dodatne presledke levo in desno od pomembnih znakov vrstice) je priročno uporabiti substr.
  [palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2017-12/obrobka-simvolv-metod-javascript-substring_866.jpeg
  javascript vam omogoča, da čim bolj natančno formulirate algoritem. , brez dodatnih "besed". V nekaterih primerih je primerno, da substr, v drugih pop in push - čeprav nimajo nobene povezave z vrsticami (to so matrične metode), vendar pri uporabi split in join lahko pogledate podniz zelo različno. javascript odpira priložnosti. Kako in kaj uporabiti, določa razvijalec.

  Sorodne publikacije

  Retuširanje je obdelava in obdelava fotografij. Vrste retuš Funkcija jezika SQL SUBSTRING Opis znakov in zgodba znakov Smokea v "Mortal Combatu" Program za ustvarjanje znakov. MakeHuman je 3D oblikovalec za ustvarjanje znakov Optično prepoznavanje znakov (OCR). Programi za optično prepoznavanje znakov ABBYY FineReader, CuneiForm DAC, zvok: preskusna metoda