Kje so trgovine z oblačili v "DTA-4"?

V četrtem delu legendarne serije iger so razvijalci šli po poti izboljšanja realizma. To se je pokazalo v vsem, začenši s prostočasnimi dejavnostmi in končano s fizičnim modelom obnašanja avtomobila. Na primer, trgovina z oblačili "DTA-4" je postala tematska in tudi razdeljena na cenovne kategorije. Lahko rečemo, da jih vodijo pravi butiki, ki se nahajajo v mestu New York (v igri se imenuje Liberty City). Razmislite o vseh vrstah trgovin, ki so prisotne v igri.

Ruska trgovina

Prvi razpoložljivi igralec šopek se imenuje Ruska trgovina. Odpre se v bližini kraja stalnega prebivališča protagonista, kar je povsem logično - Nico začne svoje potovanje točno iz ruskega okrožja. Znak trgovine z oblačili v "DTA-4" pravi - "Novost najnovejše mode", od spodaj pa so informacije že v angleščini.


Tukaj lahko kupite poceni in nezahtevne ulične obleke, vendar prihranite na oblačilih. Toda to mesto se osredotoča na revne in migrante. Ruska trgovina je tudi edina prodajna točka očal in klobukov. Butik najdete na več mestih. Russian Shop - ena od treh omrežij trgovin z oblačili v "DTA-4".
Zanimivo dejstvo: igralci so našli datoteke z omembo trgovine Binco, ki je bila v GTA San Andreas. Moral je zamenjati rusko trgovino v prvotni različici in razvijalce. Vendar ga je iz neznanega razloga zamenjala ruska institucija.

Modo

Naslednja shramba se odpre šele, ko se opravi opravilo s ploskvijo Blow Your Cover. Butikse nahaja na severnem delu zemljevida. Modo je namenjen srednjemu sloju prebivalstva. Tukaj ne boste našli odkrito strašnih in poceni stvari. Vendar pa bo plačilo za celoten sklop garderobe predmetov (od glave do pete) bo veliko več kot v ukrajinskem Shop.


Na blagajni se boste srečali s prijaznim in čistim prodajalcem z imenom Mike. Zanimivo je, da se je na prvem obisku v trgovini svetovalec zaključil s pojavom Nica, ki je bil prej oblečen samo v Binco. Ta kraj se lahko ukrade, tako kot vse druge trgovine z oblačili v "DTA-4", kjer lahko Nico komunicira s prodajalci. Za rop boste takoj prejeli 1. stopnjo iskanja (1 zvezda).
Če želite kupiti Nico bolj športno ali športno obleko, potem se odpravite naravnost v Modo. Še posebej od odprtja trgovine, na parceli, v žepu protagonista bo dovolj denarja.

Persej

Tretja velika veriga trgovin se imenuje Perseus. Butik se nahaja v ulici Amethyst takoj v dveh izvodih. Dragi avtomobili parkirani ob pločnikih, lepo oblečeni mimoidoči, visoki večstanovanjski objekti in vrvež v središču mesta - to je opis mesta, kjer se nahaja trgovina z oblačili "DTA-4" Perseus. Iz tega lahko sklepamo, da ta institucija prodaja le najdražja in elitnejša oblačila. Tukaj boste našli številne stroge obleke, plašče in tako naprej. Na eni tocki na ploskvi, boste morali kupiti kostum za protagonista. To se bo zgodilo približno takrat, ko že dobite luksuzni apartma. Oba elementa sta popolnoma kombinirana!
V vsaki trgovini so enaka pravila. Ker je to igra, je postopek namestitve in nakupa nekoliko poenostavljen. Ni vam treba vzeti stvari in iti v sobo - da postavite predmet na sebe takoj na police ali obešala. Za plačilo vam ni treba iti na blagajno. Nakup poteka prek menija z opremo.

Sorodne publikacije