Jericho Clive Barker Jericho, multiplatformna računalniška igra: razvijalec, sistemske zahteve, znaki, pregledi

Jerevj Clive Barker je projekt igre, ki temelji na knjigah omenjenega pisatelja. Zgodba temelji na večni zamisli soočenja z dobrim in zlim. Kinematografi se spomnijo dela "Rebellious from Hell" in "Candymen" ter literarnih oboževalcev - serije Blood of Blood. V igralniški industriji je Barker pustil pečat v obliki nesmrtnih in Jericho projektov.

Pregled

Clive Barker je ustanovitelj sub-žanra grozljivk, ki se imenuje plitterpank, za katerega je značilno veliko število krvavih prizorov. Za to je značilna celotna igra Jerevja Cliveja Barkerja. Vendar pa so prizadevanja Barkerja v projektu prinesla njihove nianse. Pisec je izrazil mnenje: narediti računalniške igre umetnost, morate v zgodbo postaviti najmočnejšo zgodbo. Tako se je izkazalo: ideja temelji na svetopisemskih zgodbah o soočenju dobrega in zla (kar ni novost). Toda razvijalci so spoznali igro, ne kot vsak film ali literarno delo.


Zgodba je glavna sestavina: zanimiva in nenavadna. Okultizem, demonologija, spogledovanje z mitološkimi in religioznimi temami - sestavine, iz katerih se peče ta "okusna torta". Razvijalci so napisali vzorce obnašanja za vsakega člana ekipe: edinstveni liki ne le gojijo vrste nasprotnikov, temveč tudi šali drug z drugim, izražajo mnenje o tem, kaj se dogaja, vstopajo v spore z uporabo strelnega orožja.

V. O. D.

OkrajšavaDešifrira se kot vojaški okultni oddelek. V skladu z načrtom računalniške igre z več platformami je Jeriho Clive Barker, tako imenovana tajna ameriška agencija, pozvana, da se bori proti manifestacijam drugih držav v vojaškem spopadu.


Prvotno se je pojavil v letih drugega sveta, glede na potrebo po preverjanju informacij o usposabljanju orožja nenaravnega izvora za Nemce. Skupina Jeriha je del O. D. D.

Plot

Da bi ga vodila skupina sedmih ljudi, so se borci dokazali kot strokovnjaki v boju proti silam in dejavnostim okultnih ukazov. Formacija je doživela vrsto sprememb od druge svetovne vojne. Nova naloga čete je, da se upre prvorojeni. Po zgodbi o Jerichu Cliveja Barkerja se imenuje tako imenovana esenca, ki jo je Bog ustvaril pred človeštvom. Ustvarjanje je bilo zlonamerno in zavidljivo, toda Stvarnik ga ni uspel uničiti, ampak zaprl v zaporu v drugi realnosti. Sčasoma je prvo rojstvo začelo veljati in poskušalo prodreti v svet ljudi, kar se je zgodilo v času sumerskega kraljestva. Resnica je bila odprta zahvaljujoč duhovniki, ki so žrtvovali graditelje templjev. Evil je uspel ustaviti sumerske duhovnike, toda bitje je vzelo s seboj "kos realnosti". Druga vrzel je nastala v času vladanja Caligula, ko je del svetega rimskega cesarstva prešel v drugo realnost. To se je zgodilo zaradi dejavnosti podpredsednika Cassusa Vicusa, znanega po žeji za krvavo zabavo. Naslednji korak so časi križarskih vojn. Ukrepi malteškega škofa Saint Claira so pripeljali do dejstva, da je bitka zveč sto otrok so poslali Saraceni. Duhovnik je prepričal papeža Inocenta III, da orožje heretikov ne bo moglo poškodovati deviških otrok. Posledica tega so reke nedolžne razlite krvi in ​​vpletenost v resnični svet Prvega Boga.
Del zapora je bil del druge svetovne vojne. Dejavnost Tretjega rajha je odprla krivdo. Vse epizode Jericha Cliveja Barkerja se pišejo v barvitih, zgodba spreminja skupaj z pripovedjo v imenu katerega koli od likov. Sčasoma se odmakne od sedanjosti do preteklosti in rešuje uganke Pixisa. Na koncu sumerskega kraljestva pade v jamo Prvorojenca.

Igranje

Dogodki se začnejo v puščavi Rub al-Hali, kjer so stare ruševine postale središče eksplozije paranormalne energije. Dejanja teroristične organizacije "Črna zora" so privedla do preloma. V prvem dejanju umre kapetan Devin Ross, vodja odreda, in začne se dolga pot do enote. V multiplatformni računalniški igri je poudarek na menedžmentu, tesno povezanem s pripovedjo ploskve. Ko je v notranjosti prostorsko-časovnega zapora (v igri, ki jo je imenovala "Pixis"), je duša Rossa našla sposobnost prevzeti nadzor nad člani odreda. Tako igralec dobi zmožnost nadzora nad katerim koli znakom. Vsak vojak "Jericho" ima edinstvene sposobnosti, značaj in poglede na življenje. Igralnost ni raznolika: premikati se morate po krvavih ruševinah, hodnikih, temnih tunelih in pobiti demonske sovražnike.
Rednoobstajajo prizori, na katerih morate pritisniti določene gumbe, da pobegnete od zasledovalca, da ostanejo na robu ali pobegnejo iz borbe z roko v roko z obsedenim virusom. Celoten postopek, ki ga je opravil Clive Barker, poteka z istimi puškami. Kartuše in sposobnosti so običajno neskončne. Če lik konča v zdravju, pade na tla, dokler se ne pozdravi. Ker smrt v "Pixis" kot taka ni, ker je igralec dovolj, da prevzame nadzor nad drugim članom ekipe in "revitalizira" ranjence. Če pa bodo vsi vojaki izčrpali zdravje, bo zaslon pokril roj muh in igra se bo končala.

Igralci

Znaki "Jeriho" Cliveja Barkerja so obsojeni na prenašanje posledic kapitanovega metafizičnega obstoja. Ko preselijo dušo iz enega telesa v drugo, nekateri izražajo ogorčenje, drugi ropotajo, zahtevajo "stran od glave" in nekdo zaznava vse kot primerno. Leta 2007 je bilo to vedenje znakov precej nenavadno in je veljalo za inovacijo. Skupina je razdeljena na enote "Alpha" in "Omega", katerih poveljnik je ves kapetan Devin Ross. Umrl je iz tac demonsko spremenjenega Arnolda Licha v prvem dejanju ruševin mesta El Hale. V zadnjem trenutku se je nezavedno naselil v Delgadu in ustrelil leteče kultiste. Oborožena z jurišno puško. To je Ross, ki je predmet pozornosti Pervordnyja, ki ga najdemo na poti v obliki temnega otroka. Po značaju je skeptik, ne jemlje resno ekstrasenzorja in vsega, kar je povezano z nezemeljskim svetom (kljub temu, da potuje od enega člana ekipe do drugega). Za igralca je "daljinski upravljalnik."»upravljanje.

Oddelek alfa

 • Narednik Frank Delgado. Piromant, oborožen s strojnico Gutling in 50. pištolo. Bojevniku je uspelo skleniti sporazum z indijskim duhom ababinskih plamenov. Žrtvovala je roko, ki je postala dom neobstoječe entitete. Držati demona je bil kovinski rokav, na katerem je narednik Church opisal čarobne simbole. Demon je kot parazit, vendar ne želi, da bi ga gostitelj izgnal. Zato utišajte bolečino v roki. Bojišče, na bojišču, seje kaos in uničenje, stremi k prenašanju lakote v najkrajšem možnem času. Narednik Church je edini, s katerim Delgado ohranja prijateljske odnose. Z vsemi ostalimi je bolje, da se obrnete manj.
 • Kapetan Javier Jones. Videl in desno roko. Sposoben premakniti zavest v telesa drugih. Darilo se uporablja v scenarijih, ko je potrebno potiskati nasprotnika k dejanju: eksplodirati, obrniti vzvod ali napasti. Oborožen z istim orožjem kot pokojni poveljnik.
 • Kaplar Simone Cole. Inženir "Jericho", katerega sposobnosti temeljijo na ravni inteligence. V otroštvu je bila deklici postavljena diagnoza avtizma, toda namesto, da bi se zdravila z njenimi starši, so jo učili natančnim znanostim in ponovno razvijali prirojeno nagnjenje k matematiki, fiziki in logiki. Možnosti v obliki časovne zanke (upočasnjuje čas) in paradoksa (povečanje izgub) imajo povsem znanstveni izvor (po mnenju dekleta samega). V boju uporablja krhke granate in mitraljez. Je prepričan ateist.
 • Red Omega

 • Poročnik EbigailČrna Ostrostrelec s telekinetičnimi sposobnostmi. V boju je sposoben nadzorovati let balona, ​​ki omogoča igralcu, da ustvari trojno kombinacijo Hashshotov. Deluje samo pri streljanju v glavo: vdiranje v druge dele telesa ne daje učinka. S pomočjo telekineze odpravlja ovire, kot so zaklenjena vrata ali kopičenje trzanja. Med igro Ebigail pridobi možnost požara in hkrati zavrne. Negativno se odzove na prisotnost Rossa v glavi, verjame, da jo kapitan zatira.
 • Rowling Flooring. Zdravite oddelka z duhovnikom. Specializiral se je za izganjanje, zdravljenje ranjenih tovarišev v daljavi in ​​izločanje zdravja nasprotnikov, s poznejšo porazdelitvijo likov igre "Jeriho" Cliveja Barkerja. Oborožen z dvema pištolama. Včasih pride do spora z Delgadom.
 • Cerkev vodnika Wilhelmina (Billy). Vojak podpore, ki je lastnik čarovnije krvi, sposobne paralizirati sovražnike. Druga magična metoda vname sovražnika, vendar se ne upočasni. Kadarkoli Cerkev poseže z dlanjo, da bi ustvarila urok, v katerem se zdravje porabi. Oborožena s strojnico 46 mm in valjana. Tesno se družim z Delgadom.
 • Sistemske zahteve

  Clive Barker Jericho je izšel leta 2007 in brez visokih zahtev:
 • se bo zagnal na operacijskem sistemu Windows XP ali Vista;
 • Procesor je primeren za Intel Pentium 4 s frekvenco 24 GHz ali analogno od AMD Athlon 2400;
 • RAM je dovolj 1 GB;
 • Grafična kartica GeForce 6600GT, ki podpira DirectX 9;
 • potrebuje 6 GB prostega prostorana trdem disku za pravilno delo.
 • Na projektu so sodelovali trije studii: MercurySteam (Španija), Alchemic Productions in Seraphim Films (ZDA). V Rusiji je bil založnik Buka, na prireditvi Codemasters (Velika Britanija).

  Pozitivna povratna informacija

  Clive Barker Jericho so igralcem všeč zaradi nepozabnega vzdušja horror akcije in zmožnosti, da se potopite v fantazijo "Barker". Igralci so zadovoljni z zgodbo: ideja ni kot nobena knjiga ali film.

  Negativni odgovori

  Kljub številnim pozitivnim pripombam obstajajo tudi negativni. Povzroča monotono igro, umetna inteligenca sodelavcev pušča veliko želje. Številne sposobnosti se ne uporabljajo v celoti in so namenjene samo scenarijem scenarija. Drugi junaki dopuščajo skoraj vse igre. Razočarajoče nejasne okončine. Razvijalci Jericha, Clive Barker, so igralcu pustili pravico, da si neodvisno zamislijo usodo čete.

  Razsodba

  Veliko ljudi je zaobšlo izdelek v oddaljeni 2007, kar je označilo kot nezanimivo. In to je neuporabno! Projekt pušča dober vtis: ne predolg, ne prekratek. Hodi hitro, nima časa za dolgčas. Osebnost protagonistov se razkrije skoraj v celoti: njihova preteklost je neznana. Prizorišča pogovornih oken z možnostmi za izbiro odgovora bi padla na svoje mesto. "Jericho" Cliveja Barkerja v vsakem primeru zasluži pozornost. Če se je v letu 2007 projekt izgubil v ozadju veliko strelcev iz tretje osebe, potem po nekaj letih na njem bodite pozorni na poznavalce žanra.Ostaja, da bi želeli pisatelju veliko sreče pri njegovem delu, razvijalcem pa trdo delo.

  Sorodne publikacije

  Gildarts Clive: anime lik "pravljica"