Elektronska Cryptonator denarnica: Pregledi

Leta 2014 se je elektronska denarnica podjetja Cryptonator pojavila v spletni storitvi. Mnenja o tej storitvi, ki so jih pustili uporabniki svetovne mreže, vplivajo na raznolikost.

Po mnenju "šifranta", uporabnikov svetovnega spleta

, internetni podjetniki ne odobravajo zaračunavanja majhne pristojbine za umik sredstev na bančnih karticah, stroški pretvorbe kripto valut v račun pa se štejejo za precenjeni. Lastniki osebnih računov, ki so prišli na spletno stran zaradi nizke provizije na zaključek, so nezadovoljni s stalno preobremenitvijo storitve Cryptonator (sklep na kartici iz 00001 ustvarja okoli mesta neprimerno agitacijo), čeprav se vsi dobro zavedajo, da s tako veliko udeleženci "Kriptanator" ne more pa upočasniti.


Kaj privlačnejša storitev

Cryptonator.com ni le elektronska denarnica. "Kryptonator" je znan tudi kot izmenjalni kripto in nekatere vrste valut (ti valutne enote, ki se lahko uporabljajo zunaj svetovnega spleta, kot so dolar, evro, rubelj in grivna). Danes, ne samo imetniki računov uporabljajo storitve, obravnavane v tem članku mesta, ampak tudi želijo opraviti transakcijo brez registracije. Po predhodnih ocenah je virtualni izmenjevalec "Kryptonator" že uporabljal približno tri in pol milijona uporabnikov.
e-torbici cryptonator.com registriranim uporabnikom omogoča shranjevanje kriptografskih računovveč vrst. Očitno je tako priljubljen med poslovneži različnih stopenj. Spletni podjetniki, ki se ukvarjajo z dejavnostmi, ki vključujejo plačilo digitalnega denarja, najdejo to storitev zelo priročno.


Kaj ponuja "Kriptanator"

Sredstva uporabnikov, glede na oglaševalske informacije, objavljene na internetu, so popolnoma varna. Imetniki računov, katerih pripombe o interakciji s spletnim mestom so prosto dostopni, se obvestijo, da imajo možnost shranjevanja, prejemanja in pošiljanja ter izmenjave tajnih valut, ne da bi zapustili Cryptonator. Povratne informacije uporabnikov o samem sistemu lahko imenujemo pozitivne. Res je, ko gre za časovni potek transakcij, pozitivno mesto ustvari ogorčenje. Zaradi preobremenjenosti, storitev ne more servisirati vseh zainteresiranih oseb v določenem času.

Več vrst kriptoexcable v eni virtualni torbici

Uporabniki spletnega mesta so lastniki posameznih večvalutnih računov, imajo 24-urni dostop do njih in lahko izkoristijo svoje prihranke od koderkoli na svetu. Seveda, samo pod enim pogojem: imeli bodo računalnik ali pametni telefon na dosegu roke. Po ocenah torbica Cryptonator omogoča hkratno shranjevanje naslednjih vrst kripto tujih valut: Bitcoin (označeno s kratico BTC), Blackcoin (BC), Tire (DASH), Dogecoin (DOGE), Emercoin (EMC), Litecoin (LTC), Peercoin (PPC), Primecoin (XPM), Reddcoin (RDD), Zcash (ZEC). Kripto izmenjava poteka samodejno in takojšnje, obenem pa se izmenjuje denar, shranjen naveč denarnic brez sodelovanja posrednikov. Poleg tega Cryptonator sodeč po povratnih informacijah ponuja več možnosti vnosa in izhoda. Rubljev, na primer, je mogoče sklepati ali pripisati na mestu z uporabo plačilnih sistemov "Yandex.Money", Visa, MasterCard, Payeer.

Kaj privlači ta uporabniška storitev

Nekoga privlači možnost zbiranja podatkov o kriptografiji ene ali druge vrste, mnogi uporabniki menijo, da je zelo priročno - ohraniti več vrst kriptov v eni torbici in nekateri ljudje, kot je ta denar, je mogoče hitro pretvorite. Mimogrede, lastnik osebnega računa lahko ustvari toliko denarnic iste vrste. Nenavadna "znamenitost" spletnega mesta je možnost pasivnega zaslužka s sodelovanjem v affiliate programu. "Kryptonator" svojim partnerjem in prijateljem predstavi napotitev za $ 10, ko bo skupni promet na računih teh uporabnikov prešel za 1.000 $.

Kaj je nezadovoljno glede

Med strankami spletnega mesta so tisti, ki dvomijo v zanesljivost Cryptonatorja. Pregledi negativnih uporabnikov temeljijo na molku osebja za tehnično podporo na lokaciji v primerih, ko so potrebne povratne informacije, na primer, ko je spletno mesto preobremenjeno in so sredstva "zamrznjena". Tu je še en primer: uporabniki, ki so morali bitcoine navesti iz ene torbice v drugo, so ugotovili, da so bila sredstva varno poslana, vendar niso bila prevedena na račun prejemnika. Nekateri imetniki denarnic, katerih pregledi so na voljo na internetu, poročajo, da niso mogli umakniti sredstev zaračuni plačilnega sistema "Yandex.Money". Seveda, preobremenitev mesta ne more, ampak poškoduje online podjetniki - znan primer, ko je število nepotrjenih transakcij presegla številko 5000 in potrditev nekaterih plačil je trajala več kot dva dni. Napredni uporabniki menijo, da je vzrok zamrznitve in preobremenitve lokacije presenetljivo nizka Cryptonatorjeva provizija - 00001 BTC za vsako transakcijo, medtem ko so druge podobne službe že dolgo zaračunale najmanj 0001 BTC.
Če upoštevate bonitetno oceno bitcoinov, je težko uganiti, da se bo sčasoma znesek neplačanih časovnih plačil samo povečal. Po mnenju strokovnjakov, preobremenitev in nepravočasne transakcije potrditev ne bo ustavil, dokler "Cryptanator" ne bo povečal znesek pristojbine. Današnji poslovneži, ki delajo na omrežju, se raje ukvarjajo s projekti, ki bi jih lahko registrirali, ne da bi morali narediti odvečne poteze ", zaslužiti zaslužek na dejanskih bančnih računih, pa tudi Webmoney in Yandex.Money." Kljub oviram pri delu elektronskega spletni podjetniki priznavajo, da je "Kriptanator" popolnoma v skladu z njihovimi zahtevami. Ta storitev, kot se je izkazalo, ima zelo velik plus - uporabniki, ki ne poznajo angleškega poslovnega kolokvijskega stila, dobijo tukajšnji prevedeni vmesnik. tako, da je na najnižji spletni komisije (Cryptonator stroškov za transakcijo 00001 BTC), ki to platformo primeren za testiranje, ne pa za delo. S tem v mislih, se večina strinjapodjetniki. Pomembna pomanjkljivost mesta, o katerem razpravljamo, je po mnenju naprednih uporabnikov zelo visoka provizija za izmenjavo tajnih izdelkov znotraj storitve (med računi).

Sorodne publikacije