Fallout 4: Kako vklopiti bliskavico v igri?

Fallout 4 je zadnji del serije RPG, v kateri lahko raziskujete odprt postapokaliptični svet, prenesete svoj lik in se soočite z zanimivimi liki. Iz tega članka se boste naučili, kako vklopiti bliskavico v Fallout 4 in kaj narediti.

Zakaj potrebujete luči?

V tej igri morate pogosto raziskovati ječe in temne kraje. Tudi v svetu po jedrski vojni je veliko zapuščenih in izumrlih zatočišč, v katerih boste potrebovali tudi dodatno razsvetljavo, da boste lahko pregledali vsak vogal prostorov in zbrali ves plen. V Fallout 4 se lahko večina funkcij uporablja z vročimi tipkami, katerih seznam je v nastavitvah igre. Znak nosi poseben Pip-boy računalnik, ki ima vlogo inventarja, kartice, dnevnika opravil itd. Ima tudi vgrajeno žarnico, ki se lahko aktivira in osvetli pot v temi.


Kako omogočiti?

Poglejmo, kako vklopiti bliskavico v Falloutu 4. Običajen Pip-boy se lahko odpre z enim samim pritiskom na tipko Tab. Po tem se na zaslonu prikaže vmesnik računalnika. Za vklop luči morate na kratko pritisniti tipko Tab. Po nekaj sekundah bo žarnica zasvetila. To bo vidno pri videzu tretje osebe, saj bo lik začel iskati roko. Vendar je najbolje, da uporabite luči iz prve osebe, saj bo žarnica pokrila celoten prostor pred vami nekaj metrov naprej. Če želite ugasniti luč, preprosto tapnite Tab onnekaj sekund kasneje se indikator ugasne.
Na svetilki v Falloutu 4 so modne smernice, ki bodo spremenile videz samega Pip-fanta, pa tudi vrsto sijoče in barve žarnic. S takšnimi spremembami lahko konfigurirate ne le zasnovo, temveč tudi značilnosti luči (obseg svetlobe, polmera itd.). Uporabite različico mehanike igre, da prilagodite kontrole in igro po vaših željah!

Sorodne publikacije