Kako do "Maincraft" pregrade: navodila za izdajo ovir

Igra "Maincraft" uživa veliko povpraševanje po sodobnih igralcih. Tukaj lahko gradite, lomite, zbirate in ustvarjate. Nekateri predmeti postanejo težki ali nemogoči brez določenih skrivnosti in tehnik. Danes bomo na primer pogledali, kako priti do ovire "Maincraft". Kaj je ta objekt? Zakaj je potrebna? Katere funkcije opravlja? Odgovori na ta vprašanja bodo navedeni spodaj.

Opis

Kaj je ovira? Ni skrivnost, da ta objekt predstavlja pravo ograjo v resničnem življenju, prepoveduje dostop do nekje. Kaj lahko rečete o njem v Minecraftu? Če pomislite, kako priti do pregrade "Maintrack", je pomembno upoštevati, da gre za transparenten (neviden) blok, ki predstavlja ograjo. Preide skozi svetlobo, hkrati pa naredi rdeče kamnite signale. Na nevidni kocki lahko namestite nepopolne bloke.


V popisu je pregrada prikazana kot prečrtan kvadrat z gladkimi koti. Ne morete ga ustvariti. Zato je treba razmisliti o tem, kako priti do pregrade "Mainkraft".

Izdaja za igralce

Da bi uresničili načrt, je treba sprejeti nekatere trike. Treba je opozoriti, da v načinu ustvarjalnosti nevidni bloki niso na voljo. Vendar jih je še mogoče dobiti. Pregrada se je pojavila v Minecraftu v različici 14w05a. Če igralec želi prevzeti ta element v prejšnjih različicah, ne bo uspel.
Kako priti do mejne meje? Da bi to naredili, je potrebno v načinu igre napisati ukaz: /give (vzdevekpredvajalnik) (količina). Po kliku na Enter bo obdelana zahteva, oseba v inventarju bo neviden blok. O tem, kako je prikazan, kot je bilo že povedano. Vendar to ni edina možnost za razvoj dogodkov. Lahko greš v drugo smer.


Uporabite ID

Kako si naredite pregrado "Mainkraft"? Za to lahko uporabite tako imenovano ID-postavko. Ti ID-ji omogočajo, da čim prej dobite kateri koli igralni objekt. To storite tako, da pokličete konzolo in pošljete ukaz obdelavi. ID pregrade v "Maincraft" je 166. V nekaterih različicah je naveden identifikator 171. Sedaj, ko je prejeta enotna številka artikla, se lahko izda. Kako dati Meinkraftu oviro? Pomagajte temu ukazu: /dajte 166/171 (število). Ko je operacija opravila fazo obdelave, bo uporabnik prejel predmet. Ta postavka se uporablja v Minecraftu 1.8 in novejših. V prejšnjih različicah igre ni mogoče najti.

Povzetek

Zdaj je jasno, kako priti do pregrade Maincraft. Ta element se uporablja za omejevanje gibanja v igri. Praviloma ni priljubljena.
Vendar pa bodo vsi lahko dobili oviro, tako da bodo sledili danim navodilom. Uporabniku je dano le nekaj klikov. Nevidni bloki dobijo 64 kosov v celici inventarja. Postavljena pregrada ne bo uničena. Pri udarci, vožnji in padanju enota nima vidnih delcev. Kako dobiti staro različico pregrade Maincraft? Sploh ne. Iščete lahko modele, podporne ovire, vendar ponavadiigralci ne vidijo, da je to potrebno. Kot smo že omenili, pregrada ni podprta v vseh zbirkah Minecraft. V starejših različicah igre vam niti konzolni ukazi ne pomagajo dobiti nevidnega bloka.

Sorodne publikacije