Priljubljeni vizualni urejevalniki HTML

Urejevalci Visual HTML delujejo po principu WYSIWYG. To je okrajšava za Kaj vidiš, kar dobiš, kar pomeni: "Kar vidiš je tisto, kar dobiš." Izkušeni uredniki takoj popravijo rezultat pri spreminjanju. Vse spremembe pisave, tabele dodatkov in vstavljanje novih elementov se izvedejo s pritiskom ustreznih gumbov. Ta razvojna orodja vam pomagajo hitreje ustvariti spletno mesto. HTML WYSIWYG vizualni HTML uredniki obstajajo tako v namiznih aplikacijah kot v spletnih različicah.

WYSIWYG Web Builder

To je preprost in enostaven urejevalnik, s katerim lahko sodeluje oseba brez izkušenj s spletnim oblikovanjem. Program ima privzeto 10 predlog, na podlagi katerih se razvijajo mesta. Obstaja možnost, da dobite dodatne predloge, ki jih lahko najdete na uradni strani programa. Orodja za urejanje so kategorizirana. Tukaj so:
 • navigacija;
 • barvanje;
 • mediji;
 • obrazci;
 • ekstra.
 • Funkcionalno dodaja javascript kodo za ustvarjanje vizualnih učinkov. Če si želite ogledati rezultat, mora uporabnik pritisniti gumb F5 - stran se bo pojavila v brskalniku, ki je privzeto uporabljen. Če delate z drevesom strani, se lahko premikate po njem v posebnem upravitelju. Program preveri uspešnost poslanih povezav, oceni velikost strani, oblikuje zemljevid mesta. HTML vizualni urejevalnik WYSIWYG Web Builder podpira izvajanje razširitev, kar vam omogoča povečanje zmogljivosti programa.Če želite uporabiti dodatek, morate prijavo registrirati.


  Izdelovalec spletnih strani

  Urejevalnik HTML in izdelovalec spletnih strani CSS je primeren za ustvarjanje polnopravnih večstranskih spletnih strani. Vključuje grafične datoteke, videe, tabele, obrazce za pošiljanje datotek, besedila itd. Kot v prejšnjem programu, obstajajo osnovne predloge za hiter začetek. Program vam omogoča, da postavite eno postavko na več strani. Okno programa je razdeljeno na dva dela. Na levi je plošča Vsebina spletnega mesta, ki je zasnovana za krmarjenje po straneh spletnega mesta. Desni del je delovno območje, na katerem poteka delo. Druga priročna možnost je ustvariti spletno mesto na podlagi obstoječe strani. Določiti morate naslov spletne strani, ki jo želite kopirati. Knjižnica ima primere kod za javascript. Uporabljajo se za postavitev ure v kotu zaslona, ​​prikaz časa, dodajanje diaprojekcije. HTML-vizualni urejevalnik za spletno mesto lahko dela s FTP-jem. Ko ustvarite spletno mesto, ga lahko prenesete na strežnik.

  CoffeeCup vizualni oblikovalec mest

  To je urejeni vizualni HTML urejevalnik. Prihaja z desetimi brezplačnimi predlogami, čeprav lahko kupite dodatno - za 9 $ na predlogo. Delovno mesto zavzema celotno okno programa, kar je zelo priročno. Obstaja več načinov za dodajanje preglednosti, senc, glasnosti in spreminjanje oblike bloka, ko se premikate nad njim. Program ima vgrajen FTP odjemalec. Ko prenesete spletno mesto na strežnik, ga lahko uredite neposredno v urejevalniku, če ga imatesinhronizacija podatkov. Spletno mesto se samodejno posodobi.

  WebSite X5 Evolution 8

  Urejevalnik HTML WebSite X5 Evolution uporablja nekaj drugih načinov za ustvarjanje spletnih mest. Knjižnica programa vsebuje več kot sto različic registracije. Ustvarjanje strani poteka v fazah.
 • Najprej so konfigurirani glavni deli območja. Tu vnesete ime, ime avtorja, jezik, ključne besede, ikone. Izbira načina prikaza menija.
 • Razmisliti morate o strukturi in ustvariti zemljevid mesta, zabeležiti skrite vire, določiti hitrost osveževanja strani.
 • Za urejanje strani morate klikniti nanj. Videz delovnega lista označuje število blokov na stran, vstavlja medijske datoteke, besedilo, tabele in diaprojekcije.
 • Dodatne nastavitve, kot so bliskavica, oglaševanje in novice, so določene v zadnji fazi.
 • Po zaključku dela je spletno mesto poplavljeno v strežnik z vgrajenim FTP odjemalcem.

  KompoZer

  Urejevalnik Visual Composer HTML KompoZer je popolnoma brezplačna programska oprema odprte kode. Deluje na vseh priljubljenih operacijskih sistemih (Windows, Mac, Linux), popolnoma razume jezik JavaScript, podpira vse sodobne standarde. Module drugih proizvajalcev lahko prenesete, da razširite osnovne funkcije z uradne strani. Za delo je nameščen paket za rusifikacijo programa. Urednik lahko dela hkrati z več stranmi, prenese stran na strežnik, ureja kode dobesedno. Program imavgrajen sistem za preverjanje črkovanja. KompoZer je zasnovan za profesionalne webmastere.

  HTML-Online

  To je eden izmed najbolj priljubljenih spletnih urednikov. Če želite začeti, pojdite na stran spletne aplikacije. Program podpira oblikovanje besedilnega dokumenta v HTML označevalniku, odlično deluje z Google DX, PDF, Excel. V ločenih zavihkih, ki urejajo CSS, javascript. Gnezdenje se v oknu brskalnika posodobi ob spremembah. Ena od prednosti je, da HTML-on-line ni treba namestiti v računalnik.

  Oklepaji

  To ni le urejevalnik za postavitev mesta, temveč popolno razvojno okolje IDE. Primerno za pisanje kode v katerem koli programskem jeziku. Poleg tega je na voljo veliko uporabnih orodij za pospešitev postopka urejanja. Seznam priljubljenih razširitev za pajke:
 • Emmet - pospeši pisanje kode CSS, HTML z zmanjšanjem osnovnih ukazov.
 • Uljepšani formati HTML, CSS, javascript.
 • Preverjanje veljavnosti W3C preveri, ali je koda skladna z uveljavljenimi standardi.
 • To je kratek opis priljubljenih vizualnih HTML urednikov. Izberite tisto, ki vam je res všeč. Vsaka od njih ima svoje prednosti in slabosti. Te programe lahko ocenite šele po samem testiranju funkcionalnosti.

  Sorodne publikacije