Pokemon: Pokemon evolucija in vse, kar morate vedeti o tem

Pokemon, evolucija Pokemon in vse, kar je povezano s temi izmišljenimi bitji, je vedno zanimalo ljubitelje istoimenskih serij in igralcev v tem vesolju. Obstajajo številni pogoji, v katerih se hišni ljubljenček razvija, in navijači bi morali vedeti za njih. V igrah je ta proces preprosto nenadomestljiv, da bo borec postal močnejši od vseh parametrov.

Razvoj vesolja

Nintendo, ki ima vse pravice do vesolja, redno izdaja igre, kjer so glavni junaki Pokemon. Razvoj Pokemona v njih je vedno prisoten kot sestavni del igranja. Igralci prevzamejo vlogo trenerja in poskušajo na različne načine ujeti različne količine teh žepnih pošasti. V prihodnosti jih je treba črpati, sposobnost spreminjati in ustvarjati osebno ekipo. Trener ima lahko pri sebi največ šest živalskih bitij, v centrih za zdravljenje pa je naprava, kjer se zadržujejo drugi ujeti.

Kaj je potrebno in kaj daje evolucijo

Povečanje z razvojem lahko brez izjeme vsi Pokemon. Pokemon evolucija ni na voljo le v primerih, ko žepna pošast nima več oblik za preoblikovanje. Nato se lahko črpa le do stotine (maksimalni razvoj). Ko se pokemon spremeni v drugo obliko, pokemon vedno prejme dodatne točke za glavne parametre. Dvigne napad, hitrost, zdravje in poveča možnost prve napade. Še vedno je veliko opraviti s pripadnostjo kategoriji in slogu,vendar v skoraj vseh primerih razvoja podvržen vsem Pokemon. Razvoj Pokemona je vsekakor treba okrepiti, včasih pa je bolje, da se kmalu držimo najpomembnejših zmožnosti. Pogosto se zgodi, da lahko učenci v prvi formi hitreje pridobijo določeno znanje. Ko je izbran arzenal, se prepričajte, da znak spremenite v borec.

Kot poteka

Razvoj Pokemona v Pixelmon-u in druge igre vesolja poteka na standardni osnovi. Vojaki imajo svoje ravni in najpogosteje ob doseganju določene ravni sistem ponuja preobrazbo učenca. Vendar to ne deluje v vseh primerih, saj obstajajo trije redki načini evolucije. Za mnoge Pokémone so potrebni spontani kamni, ki so prisotni v projektu. Vsaka vrsta bitja ustreza predmetu iste kategorije (požar). Ko ga prejme določen borec, se lahko preoblikuje. Najboljši primer bodo Yves, ki se lahko razvije iz Flareona, Jolteona in Vopareona, odvisno od elementa kamna. Obstajajo številni Pokémoni druge oblike, ki lahko preidejo na tretjo stopnjo le pri izmenjavi z drugim trenerjem. V tem primeru se dva igralca med seboj strinjata in spremenita svoje hišne ljubljenčke, nato pa se vrnejo nazaj. Zadnji dve metodi sta proučevanje posebnega sprejema in kamna evolucije. Prvi je zelo redko uporabljen, drugi pa otežuje iskanje predmetov.

Nova evolucija

Razvijalci iz podjetja Nintendo so spoznali, da po končni stopnji razvoja ni zanimanja za črpanje borca. Zato v zadnjih serijah igerObstajala je nova možnost - mega-evolucija Pokemona. To je posebna transformacija, ki večkrat okrepi hišnega ljubljenčka. To spremeni videz vojaka v smislu izboljšanja. To izboljšanje se ne izvaja samo v boju, temveč bo za to potreben predmet Mega Stones. Dovolj, da ga dobite in ga uporabite v boju z vsakim nasprotnikom. Potem bo prišlo do mega evolucije in bitje bo postalo še močnejše. Prav tako je treba spomniti, da se ne more vsak Pokemon podvreči takšni transformaciji. V večjem obsegu se to nanaša na zadnje oblike evolucije ali na tiste, ki imajo samo eno vrsto, vendar je tudi tukaj seznam omejen. V vsaki generaciji jih je do deset, in v vseh - ne več kot petdeset vrst.

Sorodne publikacije