Sedem Kingsdomov: Total War: Opis spremembe

Serija iger Total War je znanim oboževalcem ne toliko grafičnih podrobnosti, kot sta zgodovinska avtentičnost in globalnost mehanizma bojev in osvajanja sveta. Uporabniku daje možnost, da se bojuje z več tisoč vojaki iz vojske, da razume diplomatske trike, dinastične zakonske zveze in ozdravi vse ljudi v sovražnostih v politični upravi. Takšno bogato področje možnosti ne bi moglo ostati neopaženo s strani modalnih igralcev med navadnimi igralci. Serija iger ima veliko sprememb, vključno z zgodovinskimi in zanesljivimi, ter fantazijskimi projekti.


Od slednjih lahko omenimo modifikacije svetov Tolkiena in drugih velikanov sveta literarne fantazije. Vključno s tem je prizadel cikel ledu in plamena Georgea Martina. Modifikacija "Sedem kraljestev" (Sedem kraljestev) na podlagi popularizacije televizijske prilagoditve je hitro postala priljubljena kot prava alternativa že pridobljeni liniji Total War. Osnova moda je "vanilija" Total War: Atilla, ena od zadnjih iger v tej franšizi. Projektna skupina je zrasla na mednarodni ravni - ima tako oboževalce Martinovega dela kot tudi odgovorne programerje, oblikovalce, ki jim je všeč serija iger.

Velike spremembe

Mod "Seven Kingsdom: Total War" praktično ni pustil ničesar od prvotne igre. Mod modificira praktično vse modele pehote, konjenice, topništva, ladje. Zemljevid je sestavljen in podroben, kar je čim bližje analogiji Georgea Martina. Igralec mora biti odgovoren za enega od 23-ihHiše, med katerimi so Karstarka, Targaliene, Starki, Barateoni, Boltoni, Mormonty, Mandlerli in drugi. Glede na izbrano frakcijo in strategijo poveljnik prejme določene bonuse, do specializirane pehote in posebne vrste vojakov.


Zadnja sprememba

Različica igre "Sedem kraljevstev", ustvarjena 9. avgusta 2017, se je še bolj spremenila. Igra je postala bolj tog in verjetna. Avtorji opozarjajo, da so veliko pozornosti posvetili ravnovesju. Sestavo frakcij so dopolnili svobodni ljudje, nočna straža in hornwood. Zemljevid je postal bolj segmentiran, posamezne značilnosti in celo znaki modelov so bili popolnoma spremenjeni. Nekateri posamezniki, modeli oklepov in oklepov so avtorji požrli iz nič. Vsaka od frakcij ima svoje prednosti in slabosti, vendar v igri ni aktivne prednosti, kot so zmaji. "Sedem kraljevstev: Konquest" vam omogoča, da se potopite v bitke za ljubitelje taktike. Vojna bo morala biti pametna, viri so omejeni, in AI je postala bolj zvita.

Kaj lahko pričakujete v prihodnosti?

Ekipa Seven Kingsdom pravi, da se ne bo odrekla delu na projektu in namerava v njem izvajati globalne spremembe, vključno z morda še eno celino. Do sedaj so bitke v mejah Vesterosa, vendar je povsem možno, da se bo kmalu pojavilo ozemlje izven ozkega morja. Hišam, ki so se pridružile več frakcij, pa da bi ustvarili polno družbo, na primer osvajanje Eigona ali invazijo na Dayneris, modeli še ne bodo, pa tudi raznolikost igre z ženskimi modeli. Odšel je razpoloženjekategorije kozmetike v delu globalnih sprememb igre. Ko so se spremenile značilnosti enot posameznih frakcij, so razvijalci napovedali, da nameravajo izboljšati ravnotežje.

Kdaj čakati na naslednjo različico?

Ekipa razvijalcev še ni pripravljena dati odgovora o tem, kako bodo v praksi izvedene vse spremembe igranja. Pred-datum je prestavljen na začetek 8. sezone, vendar se delo na odpravljanju manjših slabosti nadaljuje. V svežih lisah igralcev, ki čakajo na spremembe v pomorskih silah, vključno s širitvijo flote zgradb Mandelly in Grayed. Kar se tiče odkrito fantazijskih enot, so lahko utelešeni samo mamuti, ki se lahko ustvarijo na podlagi modelov slonov iz prvotne igre. Giants, zmaji, magija in demoni, pa tudi drugi, se v bližnji prihodnosti verjetno ne bodo odražali v procesu igre Sedem kraljev. Med najbolj globalnimi spremembami, igralci pričakujejo nastanek "Bratstva brez zastav" in paketa "upor Roberta Baratheona". Serija Total War je edinstven projekt, ki je odprt za ideje novih igralcev. "Vanilla" vam daje priložnost, da ustvarite svoj lastni igralni svet, ki temelji na obstoječi zasnovi enot, izboljšate podrobnosti, premaknete poudarek na diplomacijo ali trgovino. Končno, izvirnik vam omogoča, da ustvarite skoraj novo igro, ki so jo uporabljali avtorji "Sedem Kingsdomov".

Sorodne publikacije