Prenosnik HP Probook 450 G2: Opisi in funkcije

HP Probook 450 G2 je osredotočen predvsem na zasebni in poslovni segment. Odlično je za vsakodnevno delo tako v pisarni kot doma. Ta model nadaljuje linijo zanesljivega doma narejenega Probook 450. Zasnova naprave uporablja aluminijaste dele za sprednjo površino in plastiko na dnu prenosnega računalnika. Pokrov izdelka je gumiran, kar prispeva k zanesljivemu zapiranju. Izvajanje primera izgleda precej kakovostno in zanesljivo. Ampak še pri prvem poznanstvu ne pušča občutka, da je zelo enostavno zlomiti.

Posebno pozornost je treba posvetiti dejstvu, da ima spodnji del prenosnika poseben servisni pokrov, po katerem lahko enostavno dostopate do podrobnosti naprave. To je redka oblika, in njena prisotnost ne more pohvaliti večino znanih modelov prenosnih računalnikov.

Optični bralnik prstnih odtisov je ustvarjen za zaščito pred nepooblaščenim dostopom do osebnih podatkov hkrati. Kako priročna je njena uporaba - mogoče jo bo namestiti le v procesu dela. V skladu s staro tradicijo, ki jo opazimo v HP-jevi tehnologiji, trdi disk uporablja zaščito HP Driveguard. Deluje na račun merilnika pospeška, ki je sposoben izračunati položaj prenosnika v prostoru, na primer pri padcu. Takoj ko popravi to dejstvo, se disk ustavi in ​​zaščiti podatke pred poškodbami. Če je potrebno, lahko namestite analogni analogni disk.

Povezovanje naprav

HP ProBook 450 G2 ponuja številna vrata in priključke. 4vrata za povezovanje naprav USB, za povezovanje z zunanjimi monitorji so HDMI in VGA.
Prenosni računalnik je opremljen z ethernetnimi vrati in modulom Wi-Fi. Računalnik lahko uporabite za komunikacijo prek videa z vgrajeno spletno kamero in mikrofonom. Bralnik kartic se nahaja na računalniku. Zmožen je za branje podatkov iz pogonov formata SD, SDHC, SDXC.

Tipkovnica in sledilna ploščica

Tipkovnica je izvedena dobre kakovosti, premik gumba je plitka in mehka. Odlično za velike količine besedila. Sledilna ploščica je rahlo odmaknjena od središča prenosnega računalnika. Njegova površina je gladka, kar omogoča neoviran nadzor kazalca. Gumbi miške so izraženi in predstavljajo ločen del od sledilne ploščice.

Zaslon

Zaslon ni nekaj nenavadnega in inovativnega. Njegova ločljivost je le 1366 x 768 slikovnih pik. Za 15-palčni in to ni posebej koristno. LED osvetlitev je dovolj svetla, slika pa je popolnoma vidna tudi na soncu. Strani pregleda so dovoljene in ne izkrivljajo barv, vendar navpičnica pušča nekatere obrise slike.

Pod pokrovom

HP Probook 450 G2 uporablja svoj i5-5200U za svoje računalniške potrebe. Ta kristal je narejen z uporabo 14 nm tehnologije. V nizu čipov blizu jedra je grafični modul Intel HD Graphics 5500. Ker nima lastnega pomnilnika, lahko zlahka izkoristi potrebno količino RAM-a. Ta model grafičnega adapterja odlikuje zmanjšana poraba energije. Možen razpon obratovalnih frekvenc - od 300 do 950 MHz.Velikost zbiralnika je 64/128 bitov. Tudi kartica podpira DirectX 11.2.
Specifikacija CPU izgleda takole:
 • taktna frekvenca je v območju 2200 -2700;
 • tristopenjski predpomnilnik - 1285123072 Kb;
 • 2 fizična jedra in 4 tokove;
 • število tranzistorjev - 13 milijonov;
 • velikost kristalov - 82 kvadratnih metrov. mm;
 • RAM je več kot dovolj za opravljanje vsakodnevnih opravil - 4 GB. Vredno je reči, da ima matična plošča dve reži za plošče, tako da se po potrebi lahko poveča količina pomnilnika.
  Pogon ne predstavlja nič nenavadnega, standardni HDD, z zelo povprečno hitrostjo branja in pisanja. Nekateri dodatki so lahko opremljeni s pomožnim SSD. Pristen operacijski sistem s prenosnikom je Windows 81 Pro 64 Bit. Na splošno uspešnost opravičuje usmerjenost prenosnika in zadostuje za opravljanje rednih nalog pisarne ali doma. Seveda ne bo deloval z najnovejšimi različicami "Photoshopa", da ne omenjam iger.

  Hlajenje in zvočna oprema

  Treba je spoštovati HP, saj se hladilni sistem izvaja po potrebi. Močno obremenjeni procesi ne povzročajo veliko navijačev. Površina telesa ob istem času vedno ostane znotraj dovoljene temperature. HP Probook 450 G2 se ne more pohvaliti z dobrim zvokom, tudi s stereo zvočniki. Zvok, ki prihaja iz njih, suh in brez odtenkov visokih frekvenc.

  Avtonomija

  Energetska učinkovitost prenosnega računalnika na ravni, čeprav dejansko porabi posebejnič Najverjetneje je bila zaradi tega uporabljena baterija s precej šibkimi lastnostmi. S standardnim načinom dela v pisarni ali z iskanjem po internetu lahko prenosni računalnik traja največ 3 ure. In če vzamete in naložite grafično kartico in procesor na maksimum, se bo čas zmanjšal za eno uro.

  Sklepne ugotovitve

  Prenosni računalnik HP Probook 450 G2 je na ustreznem mestu v pisarni in na domu. Igre in visokozmogljivi programi gredo mimo. Model je zasnovan tako, da deluje in samo na njem. Poleg tega, zaradi šibke baterije je treba pojaviti v bližini vtičnice. Na splošno so lastniki odkrili veliko dobrih stvari s preprostimi nalogami HP ProBook 450 G2. Povratne informacije uporabnikov so jasna potrditev. HP kot vedno podpira višino. Uradna spletna stran vsebuje vse potrebne gonilnike in programsko opremo za HP Probook 450 G2. In to zadovoljuje uporabnike. Če iz nekega razloga, na primer, pri uporabi drugega operacijskega sistema, naprave na HP Probook 450 ne bodo definirane. Treba je opozoriti, da je raznolikost kompletnih kompletov tega prenosnika zelo široka. Razlike lahko vključujejo vse, kar se nanaša na zmogljivost procesorja, pomnilnik, pogone, vrata, CD-ROM-ove in grafične kartice.

  Sorodne publikacije