Pregled igralne konzole Exeq Set 2: funkcije, funkcije in pregledi

Trg prenosnih igralnih konzol stagnira, večina udeležencev tega segmenta pa ga počasi in brez hrupa zapusti. To se nanaša predvsem na Sony od svojih znanih PSP in drugih malo znanih podjetij. Tiste družbe, ki še vedno poskušajo vdreti v to nišo, imajo samo ogromno zvesto občinstvo in glasne igralne projekte, ki so izključno namenjeni pripomočkom. V dobi iPad-a so takšne omejene odločitve obsojene na neuspeh, njihovo mesto pa bodo poceni in cenovno ugodne naprave, kot je igralna konzola EXEQ Set 2.


Pozicioniranje na trgu

Treba je omeniti, da ta pripomoček ni edinstven razvoj. EXEQ Set 2 se ne razlikuje veliko od klasičnega pametnega pametnega telefona Android. Glavna razlika je primer, ki je podoben kompaktnim igralnim konzolam uglednih proizvajalcev, kot tudi številne programske in strojne funkcije, ki še vedno zaslužijo posebno pozornost. Pregled EXEQ seta 2 je v večji meri namenjen tistim, ki niso preveč pristranski do igralnih pripomočkov ali pa igrajo za otroka.

Paket

Ta predpona, kot tudi drugi modeli serije, je na voljo v kompaktni beli škatli. Poleg predpone lahko najdete tudi komplet:
 • Polnilnik (napajalnik z neobičajnim priključkom, vendar neobvezno).
 • USB-kabel, mini-USB (uporablja se za polnjenje in sinhronizacijo podatkov z računalnikom).
 • Ugodne stereo slušalke.
 • Kabel USB On The Go za priključitev dodatnih zunanjih naprav (tipkovnica, miška ali igralna konzola).
 • Navodila za delo z napravo in drugo dokumentacijo. • Zadeva, materiali

 • Dimenzije: 85190 za 15 milimetrov.
 • Teža: 232 gramov.
 • Tukaj, brez pogleda, vizualno pripomoček ni veliko drugačen od drugih podobnih naprav, vključno s PlayStation Portable. Predpona ima dve barvi: belo in črno. Oba modela imata sijajno plastično površino, ki bo zbrala iztočnico, odtise in veliko majhnih prask. Po nekaj potovanjih do nahrbtnika z ostalimi stvarmi bo konzola hitro izgubila svoj izgled. Pripomoček ima reže na stranskih straneh za bolj udoben oprijem v "igralnem položaju".

  Krmilni elementi, deli karoserije

  Velik del sprednje plošče je zaslon. Na levi strani so: analogije izpustov, štiri gumbe s puščicami za premikanje v igrah. Nad krmilno palčko sta dva indikatorja. Eden od indikatorjev je odgovoren za prikaz napajanja (sveti tudi, če je zaslon izklopljen), drugi indikator pa prikazuje priključeni polnilnik. Na desni strani predpone je še en analogni tok za nadzor kamere in štiri gumbe za izvajanje različnih dejanj v igrah. Tudi na napravi je glavna kamera za ventilatorje za prikaz trenutka in sprednje kamere za komunikacijo preko Skypea in njegovih analogov.
  Na vrhu naprave so koncentrirani vsi žični vmesniki in sistem
 • Gumb za vklop naprave.
 • Gumb za ponastavitev tovarniških nastavitev (aktivira se s posebno zaponko).
 • Mini-USB priključek.
 • Priključek Mini-HDMI (z vmesnikom lahko prednastavitev priključite na televizor ali moderni monitor).
 • Dva priključka za priključitev slušalk (lahko poslušate glasbo ali gledate film skupaj).
 • Tipke za nadzor glasnosti.
 • Reža za pomnilniško kartico se nahaja na dnu naprave. Stranske stranice so prazne.

  Zaslon

  Predpona je opremljena z zaslonom na matriki Twisted Nematic + Film. Samo po sebi TN-matrike niso visoke kakovosti. Stanje svetlosti trpi, prenašanje barv je odletelo, koti gledanja niso maksimirani. Ampak filmska predpona ni samo tukaj - to je dodaten sloj, ki se uporablja za povečanje vidnega kota na 150 stopinj. Na splošno, če uporabnik večino časa porabi za igre, so te značilnosti povsem dovolj. Z daljšim branjem, brskanjem po spletu ali gledanjem filmov bo takšen zaslon bolj verjetno povzročil neprijetna čustva (še posebej v primerjavi z istim iPadom in drugimi napravami z zasloni Full HD). Diagonala zaslona je 5 palcev, njegova ločljivost pa 800 do 480 p, zaradi česar je slika videti granulirana, posamezne piksle pa so močno vržene v oči. Kot pokrov se namesto stekla uporablja plastika, zato je delo z zaslonom na dotik subjektivno in neprijetno. Vendar lahko pozitivno vpliva na odpornost na udarce.
  Od vrednih profesionalcevza dodelitev "ničelne" globine zaslona. Za razliko od mnogih drugih pripomočkov, kjer je zaslon potopljen v telesu, je v EXEQ Set 2 na isti ravni z njim, kar pozitivno vpliva na zaznavanje vsebine (predvsem iger).

  Procesor

  Prenosna igralna konzola EXEQ Set 2 je opremljena s čipom Cortex A9. Na voljo sta dva jedra, frekvenca vsakega od njih je 1500 megahertz. Celotna uspešnost je dovolj za izvajanje preprostih iger. Bolj zapleteni, kot sta Asphalt 8 ali Dead Trigger 2, prav tako delujejo, vendar je hitrost sličic pogosto nižja od norme. Počasna hvalisanja in "zamiki" so vidni v številnih resnih projektih, razvitih za Android. V klasičnih igrah ti niso upoštevani.

  Memory

  Pod pokrovom tega otroka je uspelo zaznati samo 1 GB RAM-a, kar še ni dovolj za nemoteno delovanje operacijskega sistema, ki že govori o delu pod obremenitvijo.
  Število glavnega pomnilnika je samo 8 gigabajtov, vendar je stanje mogoče popraviti z namestitvijo pomnilniške kartice v napravo. Lahko shranjuje igre, ki tečejo skozi emulator in vse vrste medijskih vsebin (podprte kartice do 32 gigabajtov).

  Avtonomija

  Predpona ima kapacitivno baterijo, katere prostornina je bila 2800 milioamurnih ur. To ne bo mogoče raztezati na cel dan igranja, vendar pa bo uničenje nekaj ur na cesti ali doma zagotovo uspelo. Pri delu na internetu ali branju lahko čas od enega polnjenja podaljšate na 6-7 ur.

  Komponenta programske opreme, igralne zmogljivosti

  In najbolj zanimivapredpone. Pripomoček temelji na operacijskem sistemu Android četrte generacije. Proizvajalcu je uspelo doseči visoko stopnjo gladkosti v samem sistemu. Vizualnih in programskih sprememb ni bilo, "čisto" Android, namesto veliko emulatorjev in iger s trga Google Play. Emulatorje starejših igralnih konzol, kot so NES, GBA, Nintendo DS, PlayStation One in PSP, lahko najdete na trdem disku konzol. Da, lahko igrate hitove, kot so Crash Banicoot ali Dino Crisis, drgnite solze zaradi spominov na mlade. Teh iger ni treba namestiti, vse, kar potrebujejo za njihovo izvajanje, je prenos slike (ki je veliko na spletu) v napravo in vključuje ustrezen emulator. S tem pristopom lahko nizkocenovna prenosna konzola zlahka nadomesti drage rešitve, kot so tiste, ki jih je izdal Sony ali Nintendo.
  Prav tako je mogoče namestiti igre z Google Play Market. Večina sodobnih projektov za igre podpira pripomoček, tiste, ki uporabljajo nadzor na dotik, pa je mogoče s pomočjo vgrajenega pripomočka EXEQ Set 2 ponovno konfigurirati v fizične organe. Poleg tega konzola podpira vse trenutne standarde za video in avdio (vključno z datotekami za kakovost zvoka), pa tudi najbolj priljubljene formate e-knjig.

  Ocene

  Mnenje uporabnika glede sklopa EXEQ 2 je razdeljeno. Mnogi verjamejo, da predpona za svoj denar odraža vse potrebe povprečnega uporabnika. Ljudje so cenili bogate možnosti predpone za uvajanje klasičnih iger. Excite kakovost montažo in udobno fizičnotipke za upravljanje. Poleg tega je zaslon lepo nameščen na enaki ravni kot v primeru pripomočka. Seveda, brez prednosti in slabosti, je bilo veliko nezadovoljnih. Prvič, naprava ne podpira kartice SIM, kar močno omejuje zmožnosti platforme Android. Drugič, mnogi so ostali nezadovoljni s težavami pri zagonu iger, ustvarjenih za druge konzole, in njihovo sposobnostjo za delo, saj se igre PlayStation počasi upočasnjujejo, včasih pa tudi "odletijo". Nekateri uporabniki se soočajo z napako. Na primer, predpona ni prebrala pomnilniške kartice (tudi podprtega). Ali težave pri povezovanju z računalnikom. EXEQ Set 2 se po vklopu nekaterih kartic SD s pomočjo osebnega računalnika ne vklopi.

  Namesto sklenitve

  je neumno čakati na nekaj nadnaravnega iz naprave iz nižje cene. Še posebej zato, ker so konzole na platformi Android, kjer je beseda "predpona" ostala le podobno telo. To ni konzola uglednih blagovnih znamk, ki so jo razvili profesionalni inženirji in je z ljubeznijo do poslovanja prečiščena do najmanjših podrobnosti. Ta naprava je namenjena navadnim potrošnikom, ki se ne želijo odreči veliko denarja za zabavo, ki ni dobro seznanjena s tehnologijo, izbira med tem, kar je lažje in bolj dostopno. Izdelek ne izpolnjuje vseh meril, opisanih v prospektih in na uradni spletni strani. Po drugi strani, kaj je na splošno potrebno od pripomočka za 4.500 rubljev? Predstavlja sodobne igre s tržnice Google Play, gre na spletu, pokaže kino, lahko sproži igro iz stare dobre Sege in se udobno preda.nostalgija na poti do dela. Zato ni nujno, da sodnik proizvajalec strogo, rešitev bo našel potrošnika in bo zagotovo dal veliko srečno minut lastnikom EXEQ Set 2. Nakup v Moskvi, lahko predpona se uporablja samo na trgu, uradna prodaja prekinjena v zvezi z izdajo bolj naprednih modelov.

  Sorodne publikacije