Naučite se namestiti preobleke na TLauncher

Danes vam bomo povedali, kako postaviti kožo na Maincraft. Launcher TLauncher nam bo pri tem pomagal. Igranje z originalno kožo kmalu postane dolgočasno. To težavo lahko odpravite tako, da jo zamenjate s svojim.

Navodilo

Praktična rešitev, kako namestiti preobleke na TLauncherju, bo trajala le nekaj minut. Zahtevani zaganjalnik je brezplačen. Preobleke tudi ne bodo zahtevale dodatnih stroškov. Pojdimo do točke. Če želite odpraviti vprašanje, kako namestiti preobleke na TLauncher, se morate registrirati na uradni strani projekta. Nato lahko za vnos zaganjalnika uporabite podane informacije.


Pojdite na stran za registracijo in izpolnite vprašalnik. Po tem se spustimo v naš osebni profil. Tukaj lahko nastavite kožo s statusom Premium. S funkcijo Download Skin lahko v računalniku izberete datoteko. Priporočamo uporabo slike velikosti 64 x 32 slikovnih pik. Zaženi TLauncher. Namestite kljukico poleg možnosti »Računi«. Kliknite na ustrezni zavihek. Vidimo sporočilo "Ni računov". Uporabljamo funkcijo Konfiguriraj. Pojdimo na stran za avtorizacijo. Tu vnesemo podatke, ki so bili določeni med registracijo: prijavni ali e-poštni naslov in geslo. Z gumbom »Shrani« odobrimo. Če je bil postopek uspešen, boste na glavni strani zaganjalnika videli prijavo z ikono TL.Iz seznama izberemo vsako različico s takšnim zapisom in zagonom. Igra bo že prikazala posodobljen videz.


Težave

Pri odločanju, kako namestiti preobleke na TLauncher, se morate zavedati možnih zapletov. Razpravljajmo o nekaterih izmed njih. Koža se morda ne pojavi. To je ponavadi posledica dejstva, da uporabnik zažene različico brez TL-ja ali ni pooblaščen v zaganjalniku. Zgodi se, da vidite kožo in prijatelji niso. V tem primeru jim podajte povezavo do uporabljenega zaganjalnika. Prijatelji se morajo registrirati.
Poleg tega se lahko v igri uporabljajo tudi kože visoke ločljivosti. O tem, kako se to naredi, se pogovorimo o tem.

HD

Zdaj pa razmislite, kako namestiti preobleke na TLauncher s povečanim številom slikovnih pik. Zaradi tega je slika jasnejša. Namestitev podobnih preoblek sledi zgornjim navodilom. Edina razlika je potreba po Premium računu. O njeni prisotnosti opozarja "Aktivno" v osebnem profilu.

Sorodne publikacije